Памела атакува рап сцената с "Final boss"

Не очаквах да има такъв интерес, сподели изпълнителката
Обновена: 29 яну 2020 12:57 | 29 яну 2020 12:47, Красимир Ангелов
7

Памела е едно пробиващо си път в музиката момиче, което на игра се сдоби с хиляди лайкове във видеоплатформите. Новата ѝ песен е озаглавена "Final boss".

"Приятелят ми е човек, който ме подкрепя, той е част от цялото това нещо, което се случва. И той се занимава с музика, двамата сме заедно в този лейбъл", каза певицата за "България сутрин".

Тя разказа, че понякога тренира доста дълго бързото произнасяне на фразите, а всичко започнало като на шега.

"Не очаквах да има такъв интерес като цяло, всичко стана много бързо", допълни Памела пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
българския гангста хип-хоп звучи много нелепо
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко, ко речи?
4
1
 
6
 
! Отговори
СССР2 преди 4 години
До VictimizedДа, така е. Kоментирах съвременния контекст на рапа. Ако се върнем в България, то тук никога не е имало друг тип рап освен този "комерсиалния". Още по-зле е, че в побългарената си версия и момиченца "могат да правят рап" стига да говорят с речника на батките по родното черноморие, които събират таксите за чадъри денем, а вечер се мислят за големи мафиоти. Тъжна гледка е, че за 90% младите като това момиче "Ще те бия", "яко кинти" и "аз съм boss" са най-значимите неща в живота...
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се разбра от песента кой е финалният бос.
2
0
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
До2Точно когато евреите окупират сцената и я комерсиализират става това което описваш. Преди това хип хоп е било културно явление и е събирало хората в гетата. Музиката е проста понеже не са имали пари за инструменти и не са били музиканти, но това не променя нищо. Това което ние познаваме като рап е късно явление с очевидната цел да популяризира насилието и наркотиците. Пробвай с групи като Tribe Called Quest, това в статията е абсолютен *** и не представя нищо освен пошлост и ниска култура
1
7
 
13
 
! Отговори
СССР2 преди 4 години
Рапът не е музика, а просто кич. От социално явление в САЩ в най-долната прослойка от обществото музикалната индустрия го "открива" и популяризира по света с цел печалба. Евреите добре разбират, че нискоинтелигентният беден зрител се пристрастява към клипове със злато, евтини жени, дрога, "яки" къщи и коли.