IVE с нов сингъл и видео - "Твоя"

Парчето е в колаборация с Любомир Боянов - Chaz
15

 

Докато светът е затворен заради пандемията от коронавирус, творци и музиканти не спират да творят и да създават позитивни новини.

"Твоя" е най-новият сингъл на певицата IVE, която този път прави в колаборация с набиращия популярност в българсkия музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов - Chaz.

Още по темата
Музиката и текста на песента пишат заедно, а аранжиментът е изцяло на Chaz. Стилът е съвременен поп, който IVE изпълнява с характерната си топлина и усмивка.

Продукцията е завършена в студиото на един от най-добрите музикални продуценти в България – Димитър Ганчев – Майт. За мастера също се търсят утвърдени имена, затова го изпращат лично в студиото на Dave Kutch в Ню Йорк (работил с: Dua Lipa, Lana Del Rey, Christina Aguilera, Justin Timberlake идр.)

Самото парче „Твоя“ засяга важни социални теми и носи силно послание. За връзката между вируталния и физическия свят, за приемането на новата онлайн реалност и потапянето в социалните мрежи, говори и видеоклипът към песента.

В снимките участва и известният професионален танцьор и хореограф Захари Нанков, който подкрепя музиката на IVE още от 2018  г., когато играе главна роля във видеоклипа към сингъла "Няма път без промяна".  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: IVEЛюбомир Боянов - Chaz
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
HER ZEISS преди 4 години
ама тая е некъв вампир, освен това прякора й име ли е или е нейното обръщение към други с други имена. овен това ива е тъпо име по принцип, сори,а тоя да не е некъв сърбин от швейцарски произходдгд
14
1
 
6
 
! Отговори
Дразнейко преди 4 години
От сега нататък пътят е само нагоре!Дръжте се!!!
13
3
 
4
 
! Отговори
Snezhi Avramova преди 4 години
Красота и талант хванати за ръка правят чудеса...!!!❤ Браво принцесо,чакаме следващото свежо парче!
12
2
 
4
 
! Отговори
Цайтгайст преди 4 години
Браво и успех!
11
1
 
5
 
! Отговори
Давид Голаса преди 4 години
Слушах интервюто ѝ по Дарик - рядко интелигентно, харизматично и прямо момиче - говори за трудния път на независимите творци без заобикалки, но и без гняв, без злоба. В хищническия музикален бизнес, където всякакви бездария с болни амбиции са готови да избутат с лакти и мръсни номера всеки истински талант, да оцелееш е почти непосилно, а да успееш граничи с чудо.Шапка и свалям за упоритостта, себераздаването, последователността и смелостта!
10
2
 
6
 
! Отговори
Кот Баюн преди 4 години
Песен и клип върховни! Иве притежава завладяващо излъчване - привилегия е както да я слушаш, гака и да я гледаш! Аплаузи и за танцьорите - този танц ме накара да се чувствам така, сякаш стъпвам по облаците!Мелодична, разпознаваема, лесно запеваема, енергична без готови клишета и затъпяващи ритми, с новаторски хрумвания.Моите адмирации!
9
2
 
5
 
! Отговори
Тигран Сардарян преди 4 години
Време беше за нещо по - ведро - напоследък само кахърни, сърцераздирателни " балади " със сдухващи клипове - в ситуацията като сегашната ни е необходима музика с живец - достатъчно напрежение блика от телевизиите, не ни трябва и от радиото да ни набиват с " траурни маршове " че светът свършва.
8
0
 
6
 
! Отговори
Иларион на сцената преди 4 години
Иве, Алексия Д'Андреа, Марина Драгомирецкая - изпълнители от супер класа! Поздрави!
7
1
 
6
 
! Отговори
Сухата река преди 4 години
Иве е прекрасна! За разлика от много други, които са си намерили удобна ниша и генерират неразличими за слуха и сърцето и бъкани с " подобрители * песнички, тя има смелостта да експериментира, да търси нови пътища, различно звучене. С лупа да ги търсиш такива артисти - но именно в тях е бъдещето.
6
4
 
4
 
! Отговори
Карилина Иванова преди 4 години
Супееер! Свежо! Омръзнаха ми "модерните" парчета, разпарчотени навсякъде в ефир! ❤️
5
1
 
6
 
! Отговори
До ПРОфон преди 4 години
Дяволът в случая е къдрокос, всички му знаем името. Докато се занимава с " продуциране "(разбирай заробване) на таланти, те няма как да пробият, или ако го сторят, ще трябва да правят компромиси със вкуса и съвестта си, пеейки комерсиални пошлотии.
4
1
 
5
 
! Отговори
ПРОфон преди 4 години
Най - сетне дойде времето млади, талантливи, харизматични, но и скромни изпълнители да пробият!То не беше 30 години Графове, Маркизи, Херцози, Барони, Дрисковци, Кила, Кантари, Азисовци, Дари, Герита и цялото пробутвано от ложите " войнство " с цинични текстове на фона на зловредни шумотевици!
3
1
 
5
 
! Отговори
Duncan Laurence преди 4 години
Много свежо, благодаря!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми тя хубаво пее момето, ама като няма дискотеки къде да я слушам?
1
7
 
3
 
! Отговори
оня с коня преди 4 години
И ся с новия да си ходи при стария!