Martinna покори с музиката си Румъния, Турция

Имах концерт пред 40 000 в Бурса, разкри певицата
20 окт 2020 12:00, Анисия Иванова
4

От Израел до Румъния Мартина Иванова - Martinna покорява нови музикални територии.

"Имаше няколко радиостанции, по които последната ми песен се върти в Румъния. За мен това е успех. В музикалния бизнес Румъния е много по-развита и там е изключително трудно да бъдеш забелязан, ако не пееш на румънски език. Там нещата се развиват доста бързо и положително. В страната има топ изпълнители и световни звезди", каза певицата в студиото на "България сутрин".

Тя разкри, че последната ѝ песен е снимана близо до Констанца.

"Това е пресъхнало езеро, близо до едно село. Нашият оператор каза, че има страхотна идея и решихме да го послушаме. Докато стигнем, минахме по черни пътища, беше много интригуващо. Бях много впечатлена, защото не бях виждала такова нещо. Радвам се, че успяхме да намерим нещо толкова екзотично и различно в една съседна страна", сподели младата изпълнителка пред Bulgaria ON AIR.

Martinna добави, че творчеството ѝ се радва на голям интерес и в Турция.

"Преди 6 месеца последната ми песен получи голям интерес там. Хората много харесаха продукцията, казаха, че много пасва на техния пазар. Преди 7 години съм имала концерт в Бурса пред около 40 000 човека. Турците пяха заедно с мен на български. Истанбул е красиво място, което решихме, че пасва на звука и на стилистиката", допълни музикантката.

Относно бъдещите ѝ творчески планове, Мартина Иванова разкри, че в последно време има интерес от Израел и в момента работи в тази насока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 3 години
Пяла пред 40 000? Тая съвсем ни взе за канарчета.
1
0
 
6
 
! Отговори
УРКО преди 3 години
АУУУУУУУ!!!!!ОооооооОО!!ЙЕЕЕЕЕ!ъ?