Прея повишава градусите с музикален "Пожар"

Певицата представи последната си песен
24 ное 2020 10:00, Петя Славова
4

С последната си песен - "Пожар", изпълнителката Прея повишава градусите. Ден след снимките на парчето тя разбира, че е заразена с коронавирус.

"Изчаках малко вкъщи преди да се тествам. На 15 ноември си направих тест, около 10 дни са минали. Нямам никакви проблеми да си стоя вкъщи две седмици. Дори ми се струва, че е минало по-малко време", сподели певицата в "България сутрин".

"Ако зависеше от мен, песента щеше да излезе по-рано, но 2020 г. се позаигра с нашите планове. Бяхме планували "Пожар" да излезе през август, но установихме, че няма да може да направим това, което виждате в момента. Пуснахме "Не сега" - другото парче, което беше "направи си сам" продукция, снимано е с телефона ми", каза още Прея.

Тя съобщи пред Bulgaria ON AIR, че в момента има подготвени още песни. А смелата и сексапилна Прея е успяла да излезе наяве, след като се е притеснявала да го направи по-рано.

"Можеш да си уверен човек и пак да имаш своите леки моменти на съмнение. В клипа Жоро реши да оставим един емоционален момент, в който си мислех, че не съм способна да извърша тези действия, които се изискват от мен. Той се опитваше да ме режисира супер спокойно и приятно. Латексовият костюм се получи най-секси и най-уверен", посочи още изпълнителката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не ме впечатлява,дразнещ тембър.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прея може да заложи малко и на рапиране с тази екзотична визия, защото на мен лично тези песни са ми малко отегчителни.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха тая от братята ли била бе, лелеее колко съм бил назад....