50 деца представят нов прочит на мюзикъла "Пепеляшка"

В София ще бъде представен на 7 август на Sofia Summer Fest 2021
30 юли 2021 12:06, Анисия Иванова
4

"Бон-Бон мюзик" представя мюзикъла "Пепеляшка" - нов оригинален спектакъл, създаден от български автори, който се изпълнява само от деца - 50 на брой.

"В София мюзикълът ще бъде представен на 7 август от 20 часа на сцената на Sofia Summer Fest 2021 зад музея "Земята и хората". Нашият мюзикъл е направен като приказка комедия. Работили сме го по интернет по време на пандемията миналата година. Мюзикълът дойде точно навреме, учи ги (децата - бел. ред.) на търпение и да следват своя път, защото идва щастието", каза продуцентът Рози Караславова пред Bulgaria ON AIR.

"Много е интересно, танците и песните са прекрасни. Изцяло магия е", разказаха в студиото на "България сутрин" 11-годишната Андреа Рангелова и 13-годишната Яна Шиварова, които влизат в главните роли.

Излязат ли на сцената, притесненията им изчезват, категорични са и двете.

"Красив мюзикъл. Много се гордеем, че от няколко години навлязохме в тази сфера. Хората не могат да повярват, че се справяме с 5 души екип", отбеляза Караславова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Сладури! преди 2 години
От 10 години знам за мюзикъл с 60 годишна Пепеляшка и 50 деца. Истинско вълшебство! Не се стряскайте. Нова версия няма и няма да има.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не се казва Пепеляшко !
1
1
 
5
 
! Отговори
Bond преди 2 години
До 1....Изчакай до 3 септември като излезе новият мюзикъл на Пепеляшка. Там Феята ще се играе от черен трансджендър.