Откриха много тежко заболяване на Селин Дион

Певицата отмени дати от европейското си турне
21
Откриха много тежко заболяване на Селин Дион
Снимка: БГНЕС

Певицата Селин Дион отмени дати от европейското си турне заради заболяване, съобщи БТА като се позова на АФП.

В четвъртък в профила си в Инстаграм беше съобщено, че заради „редки неврологични проблеми“ някои от концертите, които са част от турнето „Courage World Tour“, ще бъдат с променени дати - през 2024 г. Сред анулирани изявите на Дион са в Тел Авив, Никозия, Атина, Букурещ.

Видимо развълнувана в публикуваното в социалната мрежа видео, канадската певица обяви, че има здравословни проблеми от дълго време. Междувременно е била диагностицирана с рядко неврологично заболяване – болест на Мьорш-Волтман. Заболяването се характеризира с прогресивна скованост на мускулите. При Селин Дион състоянието е свързано с трудности при придвижването.

„Много съм тъжна да ви съобщя, че не съм готова за турне в Европа през февруари“, каза Дион. Турнето й трябваше да стартира в Европа от Чешката република.

През януари тази година Селин Дион обяви, че отменя северноамериканското си турне заради здравословни проблеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: заболяванеСелин Дион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами защо да се учудвам, тази жена винаги е била така ужасяващо кльощава, на ръба на съществуването. как да си здрав при това положение? Нека тази лична трагедия да накара много жени да се замислят заслужава ли си
16
0
 
0
 
! Отговори
TCT преди 1 година
До Анонимен : Т ъ п а к
15
1
 
0
 
! Отговори
TCT преди 1 година
До Анонимен: ***
14
3
 
7
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Не е Мьорш Волтман а Мьорш-Уолтман, SPS, и няма нищо общо с ваксините, аз съм диагностициран с болеста от преди няколко години. Тогава нямаше Ковид, лично аз смятам, че ваксината ми спаси живота след заразяване с Делта варианта. Това за ефекта от ваксинацията. Нищо общо няма с ваксинацията и заболяването SPS. Това го пиша за всезнайковците и антиваксърите.
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това следва като си поставят отровни ваксини.
12
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЙТО ЖИВЕЕ ЧИСТО ИМА ХУБАВИ ЧИСТИ МИСЛИ ДУМИ ДЕЙСТВИЯ И Е В СМИРЕНИЕ КЛЮЧЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО СЪС СЕБЕ СИ И ХОРАТА С БОГА В СЕБЕ СИ- ДУХА! ТОЙ Е ВИНАГИ ЗДРАВ! ХОРАТА СЕ ОТКЛОНЯВАТ ОТ БОЖИЯ ПЪТ С ЛОШИ МИСЛИ ЧУВСТВА ПОСТЪПКИ ВЪРШАТ ЛОШИ НЕЩА И САМИ СИ ТРУПАТ ЛОШАТА КАРМА АКО ВЪРШАТ ХУБАВИ ЩЕ ИМАТ ХУБАВА ТАКАВА И ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧВАТ ХУБАВИ НЕЩА СЪБИТИЯ. ЧОВЕКЪТ В ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ Е ЕДИН В ДУХОВНО Е ДРУГ. МИСЪЛТА ЛЕКУВА! ВОДАТА. ЛЮБОВТА. ПРИРОДАТА. БОГ. С ТЕЗИ СТРАДАНИЯ ДУШАТА ПЛАЩА И СЕ ИЗЧИСТВА. :))))))
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БОЛЕСТИ НЯМА! В БОГ НЯМА БОЛЕСТИ СТРАХ И ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРАВИ ОТ ХОРАТА НА ФИЗИЧЕСКО НИВО! ТАКИВА СА ЗАКОНИТЕ И ЕСТЕСТВОТО НА ДУШАТА. ДЪНОВ ВАНГА ПЕТЪР ДИМКОВ ИМАТ КНИГИ ФИЛОСОФИЯ МЪДРОСТ СЪВЕТИ! КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ДА УЧИ КОЙТО НЕ ДА ИСКА НА ТОВА КОЕТО МУ КАЗВАТ И ЛЪЖАТ С ЦЕЛ ПЕЧАЛБА НА ПАРИ.ДУШАТА Е НАПЪЛНО ЗДРАВА ТЯЛОТО БОЛЕДУВА ОТ МИСЛИ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ДЕЙСТВИЯ ЗАЩОТО ЕНЕРГИЯТА СЕ МАТЕРИАЛИЗИРА И КАРМАТА ЗАТОВА ХОРАТА СТРАДАТ САМИ ПРИВЛИЧАТ С МИСЪЛ ДЕЙСТВИЯ. ДУХОВНИ СА ПРИЧИНЕТЕ.
10
9
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
не съм запознат с творчеството на гожата..Една-две нейни да са минали покрай слуха ми.Обаче дали я познава човек или не ,няма значение..:-Щом мерне горната й снимка и веднага ще му стане ,че е с диагноза "звездата"..
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте какво, още през 2019 година в един и същи ден от рак умират мъжът й и брат й. Вие сте седнали да тормозите хората с ковид или ковид ваксини. Виждате че психиката е най-специалното средство и затова сега се стараете.
8
11
 
6
 
! Отговори
ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ преди 1 година
редки неврологични проблеми - още по време на ПЪРВИТЕ ТЕСТОВЕ НА ОТРОВИТЕ, НАРИЧАНИ "ВАКСИНИ" ПРЕЗ 2020г се появиха такива проблеми при някои и спряха тестването за кратко! И после просто продължиха напред, бец да го споменават! Понеже тая депопулация няма да се извърши сама! Боцкай, безвредно и безопасно е! по няколко годишно, че и безплатно!
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид отключва автоимунни, ракови, сърдечни заболявания, диабет, тромбози. Пред вид, че 90% от хората са го карали поне веднъж вече, ясно е , че тепърва ще виждаме лавина от постковид и последствията от боледуването.
6
1
 
12
 
! Отговори
~ преди 1 година
Искам да се извиня на всички, които волно или неволно съм обидила през годините. Не мога да знам дали стреса и депресията са отключили анорексия и анорексията е отключила автоимунното заболяване, но още когато я избраха за лице на Диор си личеше, че нещата не вървят добре. Дано се съвземе и оправи. Стискам палци
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велика певица, страхотен глас и чудесни песни.
4
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щях да опонирам на антиваксърите, но това заболяване е автоимунно, точно за такива опасности предупреждаваше Мангъров. Иначе, отслабването е от доста време.
3
11
 
2
 
! Отговори
Taню преди 1 година
Верно ква е слаба. Такива жени харесвам, ама на таа кака са и изчезнали cucuтe... :(
2
19
 
4
 
! Отговори
Православна преди 1 година
Сeлин Дион е блaгословена от Бoг с *** с oбраза на Богoродицa. Тя с охoта гo покaзва нa прaвославните миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. *** е лeчебен и лeкува вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa Ииcуса Хриcта - Бoга нaш.
1
32
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ваксите мачкат наред, не подбират никого. Пазете се и не рискувайте с тва РНК, съсипва ви живота.