Михаела Маринова подготвя и трети албум, тръгна на турне

Създавам и творя от това, което ме заобикаля,, каза тя
6 юни 2023 11:27, Анисия Иванова
11

След излизането на втория ѝ албум "До безкрай" Михаела Маринова тръгна на едноименно национално турне, което започва в началото на юни. Концертите вече преминаха през Варна, Бургас, а сега предстои в София.

"Това турне е дълго чакано за мен и за целия ни екип на "Вирджиния рекърдс". През всичките тези години, в които работим заедно, добре сме знаели, че това е бил пътят, по който искаме да вървим. Радвам се, че с времето стъпка по стъпка успяваме да достигнем до целите, които сме си поставили. Музиката ми винаги съм искала да звучи "до безкрай", както звучи в момента. Най-голямото ми щастие е да я споделям с хората и затова това турне означава толкова много за мен, приемам го лично, защото всичко е лично и е за да бъде споделено", каза Михаела Маринова в ефира на "България сутрин".

"Не може да си представите за какво пеене става въпрос, хората пеят всяка една песен от първата до последната, което на мен ми пълни очите, защото това е лична история и когато видиш, че много хора се припознават в нея, всичко друго придобива съвсем друг смисъл за теб", сподели изпълнителката за концертите си.

Маринова разказа, че три вечери е била под голям адреналин, а работата с професионалисти на сцената сравни като "висш пилотаж".

"Създавам и творя от това, което ме заобикаля, което ме е вдъхновило. Аз се вдъхновявам от много слушане на музика и изпълнители, за текстовете ми разчитам и залагам на това, което аз преживявам или съм преживяла. Сядам на пианото, но то не е като да си го поставиш за цел. Няма обяснение за това нещо, то се появява в главата ти. Често се будя нощем и записвам това, което ми е дошло и съм усетила като някаква светлина или лъч, който в момента те облива и излиза от теб, винаги съм се оставила на този естествен процес да ме води. Когато го няма, гледам да не се напъвам, да го оставя да премине този момент, след себе си ражда голямата работа", призна Маринова пред Bulgaria ON AIR.

"Винаги съм си го мислила и представяла, че ще правя концерти, но не съм очаквала, че с такава скорост ще се случи всичкото това за мен. Реалното нещата за мен в професионален план започнаха когато бях на 16. Това беше някакъв стрес за мен. Може би съм от малко по-амбициозните хора, които си поставят големи цели. Не мога да кажа, че не съм доволна, но знам, че винаги може и още", каза още изпълнителката.

Михаела Маринова сподели новината, че подготвя третия си студиен албум. Предстои концерт на 7 юни в София в Sofia Live Club.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
az преди 10 месеца
Трети албум?! Други много по известни певци има по 1-2, туй девойче цели 3. Не я харесвам, нито крещящите и песни, нито самонадеяното, угодническо, фамилиарническо поведение.
7
0
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 10 месеца
Има далеч по-стойностни млади певици като Мирела Кънева и Виктория Стоичкова.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Песни на конвейер.....бройка да има, а за качество :)
5
1
 
2
 
! Отговори
Deep Zone преди 10 месеца
Не знам дали съм казвал, но на Нова година след 2 часа през нощта опитах да задрема като за фон ми беше концерта на най-добрата от всички тези певици Михаела Филева.. То нямаше такива напъни, драми пред микрофона, пеене на плейбек, убийствени текстове като "Пипни ме и докосни ме, цялата треперя" и "искам да усетя топлината ти", че в един момент станах и изключих телевизора. Мишето Маринова сигурно и толкова няма да я изтърпя :)
4
0
 
4
 
! Отговори
Джийзъс преди 10 месеца
Ох, това уонаби не се спря.
3
0
 
15
 
! Отговори
Тошо преди 10 месеца
Кой ги слуша тия албуми , бе ?!
2
0
 
10
 
! Отговори
Трети албум? преди 10 месеца
Ама вие сериозно ли?
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
коя ?!