Холивудски звезди в помощ на бежанците

Актьори, четат историите на хора, останали без дом
7 дек 2016 22:03,
33
Холивудски звезди в помощ на бежанците
Снимка: Архив, Reuters

Мини Драйвър, Джон Чо и Оливър Плат са сред 14-те холивудски звезди, които взеха участие в новата програма на неправителствената благотоврителна организация Оксфам Америка, предаде Асошиейтед прес. Тя има за цел да мотивира хората да помогнат на бежанците.

Кампанията "Чувам те" започна във вторник със заснети в Бостън клипове на актьорите, които прочетоха на глас историите на бежанци от първа ръка.

В тях хората изразяват копнежа си да живеят нормално, в мир, да имат постоянен дом, образование и работа. Говорят също за нещата, които им липсват, като например барбекю със съседите и посещаването на фризьорския салон. Бежанците споделят мъката си по отдавна изгубените приятели и роднини.

Според Оксфам днес има повече от 65 милиона хора по света, които са изгонени от домовете си заради война, бедствие, бедност, различия и последиците от климатичните промени.

Броят им е най-голям за периода след Втората световна война.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май много си вярваш уважават те тия като теб *** *** червей
21
1
 
0
 
! Отговори
КРУМ преди 7 години
До Джордж КлуниКъде да те намеря да те опитомя?! : ) Щото явно и ти си някой пришълец, който иска да пренесе мръсотията и болестите си в Европа.Интересно е как пишеш от Харманли като там е спрян достъпа до интернет?
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Башар - Лъвът на Сирия скоро приключва войната.Алепо е 90% освободен.Ще можем да ги върнем всичките ако работим с Асад.Не съм болен Путин фен, просто реалист.Ако бяхме подкрепили Сирийското правителство по-рано, щяхме да си спестим многоглавоболия, че и Путин нямаше да може да унижи НАТО така брутално.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Думата звезда е термин, който назовава обекти в Космоса.Всичко друго е от лукавия.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
следващата им мисиия ще бъде ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ В ПОМОЩТ НА ХОМОСЕКСОАЛИСТИТЕ И ПЕДОФИЛИТЕ
17
0
 
11
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Холивудски "загрижени" лицемери!!!! Ясна ни е тяхната "благотворителност"! От тях приказките, а от нас храната и отглеждането!?
16
1
 
10
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
И аз мога да си измисля история че съм клет бежанец. Като са толкова загрижени да си ги прибират във тях да им изнасилват жените и децата и да им режат главите. Толерантни слепци.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХА ХА ХА ако са толкова загрижени за "бежанците" да си ги преберат в тях. тея смешници имат имения в които могат да поберат 2-3 милиона "бежанци" без проблем имат и достатачно пари за да ги издържат с години.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо ще ме разплачат тея известните, ясно е, че за слава и парички ще лапнат на, който трябва, поне не ги пишете, че е смешно! Нека да им хванат децата да ги изнасилват, някакви черни ***, пък после да ги съжаляват тея мигранти!
13
0
 
18
 
! Отговори
Idealist преди 7 години
Нещо да кажете за разрушаването на техните държави: Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, направиха опит и с Египет.... Империята на Лъжата действа методично и педантично. Целта е да разруши Европа, защото разбра, че с Русия няма да се случи.
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американският план в действие.Тук няма бежанци.Има завоеватели и много предатели, прогнила западна култура и неглижиране на чисто човешките ценности. Жалко.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо " толерантните" Америка и Европа прогониха Анна НетребкоЗвездите не трябва да се употребяват за политичиски цели...в един друг свят.Сега всичко е " маркетинг и реклама"
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...като например барбекю със съседите и посещаването на фризьорския салон===има смисъл това. обяснява защо единственият бизнес на бежанците е този с фризьорските салони. и защо българските фризьори в момента са премазани от конкуренцията. както и защо всичките тези окаяни хора имат толкова изрядно подравнени коси и бради.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7 ***,може да не съм бил в америкя ама си работя почтена работа хората ме уважават и живея прилично.Не съм тръгнал да вися на вратовете на хората на социалните им помощи докато изнасилвам децата им.а ти си признай,че просто си падаш по чернокожи и други екзотични хомосексуалисти ,мечтите ти са да те вуртят на големите палки нон стоп затва толко си се загрижил за тия ама от куртоазия да кажеш нещо по различно.Клошар ,наеми си жиголо вместо да цивриш за рязана карабина.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечко да им почетат. После следва изнасилване, клане и други екстри.
7
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ще им обесняват на балканския бългapопитек, той само знае мерцедеси и баровски квартали, нищо друго в оскотелия живот не признава. Всъщност и не е виждал щот по далеч от балканския к`*** не е живял. Бели хора, извесни от холивуд, цивилизовани, ли ще култивират балгapаците, хаха само ако могат да прочетат коментарите им ще паднат какви клошове живеят на балканите. Обикновено цивилизованите хора се радват когато някой прави добро дело, даже в весника статия му написали, на балканския добитак
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съмнявам се, че тези от снимката изобщо знаят какво е барбекю.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добрее,аз просто искам скромен мерцедес и 50 бона.Ако може да не е комби,автоматик до 6 цилиндъра,обслужен ако е втора ръка.Страдам и мечтата ми е да си ходя на барбекю в една от къщите с него.Имам и др нужди.Винаги,още от малък съм чувствал остър недостиг на самолет яхта и още неща от първа необходимост,например мезонет в баровски квартал.Иначе не се живее.
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пише че на някой от бежанците им липсвало барбекюто. Аз нещо не мога да си представя ,група джихадисти да си връткат пържолите,да си пият бирата и да гледат поредния мач,а жените им пингвини да ходят до близкия салон за разкрасителни процедури. Тези индивиди идват във Европа със единствената цел да живеят на гърба на белия трудещ се човек.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е висша форма на лицемерие!Колко беженци приеха фаш от ирак,афганистан,либия сирия...и ред други страни...