Зверство: Румънка окована във вериги 10 г., хранела се с изпражнения

Жената била изнасилвана от италианец, родила две деца
23 ное 2017 07:00, Александър Попов
98
Зверство: Румънка окована във вериги 10 г., хранела се с изпражнения
Снимка: Reuters, архив

Сценарий като във филм на ужасите, но за съжаление е истинска история. История, която спокойно може да кандидатства за зверството на века.

29-годишна румънка живяла като секс робиня в дома на италианеца Алоизио Франческо Розарио Джордано над 10 години. Всъщност едва ли може да бъде наречен живот.

Джордано пукал редовно главата на превърнатата в пленница жена, после зашивал зейналата рана с рибарско влакно. Ако се пък жалвала, че е гладна, извергът й давал да яде нейните собствени изпражнения, пазени надлежно в кофа. За лукс в нейното меню били останалите от трапезата му хранителни отпадъци. Насилвал я редовно, дори когато нещастната жена била бременна със заченатите от него две деца – момченце и момиченце, сега съответно на 9 и 3 годинки.

А за да не би случайно секс-робинята му да избяга, Алоизио я бил оковал във верига, здраво занитена в забита в циментираната в пода метална скоба.

Ужасът се разиграва в намиращия се в Южна Италия град Катандзаро, разказва всекидневникът "Кориере дела сера", цитиран от "Монитор". Неговата кореспондентка Фиоренца Сарцанини разказва как преди няколко дни патрул от местни карабинери спрял за рутинна проверка триколка, карана от 52-годишния Алоизио. Полицаите били потресени от окаяния вид на возеното в нея момченце. Когато те попитали мъжа защо детето е толкова слабо и мръсно, той нищо не отговорил, а само загледал встрани – поведение, което се сторило подозрително на блюстителите на реда. Униформените настояли мъжът да ги заведе в жилището си, а той пък започнал да шикалкави, че нямал постоянен дом и че живеел където му падне. След щателно изследване на зоната, от която идвал обаче не след дълго се озовали пред вкопана в земята барака, изградена от тенекии и отпадъчни строителни материали.

"Преди да влязат военизираните полицаи трябвало да надянат предпазни маски – смрадта, идващата от натрупаната вътре безразборно покъщнина, била страхотна", пише Сарцанини.

Между бидони със застояла вода, кофи за екскременти и покрито с картон легло, карабинерите открили прикованата към скобата в земята румънка. Тя била покрита само с едно старо одеяло, под него се виждали безброй синини, била мръсна и слаба, а покрай нея плачело от глад момиченцето й, облечено единствено в прокъсано потниче.

Жената все пак намерила сили да разкаже на карабинерите, че била гледачка на починалата съпруга на Алоизио, като след нейната смърт той поискал да остане при него, но тя му отказала. Озверен, той я превърнал в секс-робиня, принуждавайки я да живее по-лошо от животно вече 10 години, без достъп до света извън бараката, като през последните 12 месеца дори не се била къпала.

А двете си деца родила пак там, сред бидоните с мръсна вода и кофите за ходене по нужда, без каквато и да било медицинска помощ…

Случаят е поет от прокурора Салваторе Курчо, който заяви пред медиите, че подобен ужасяващ случай не е имал в своята кариера. Той разпореди извергът Салваторе да бъде задържан за семейно малтретиране и многократно и жестоко сексуално насилие. Румънката и нейните две дечица са поети от социалните служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
пп преди 6 години
До 3 АнонименВие съвсем сте изтрещяли- поровете малко в интернет за да видите колко зверства са извършени и от жени. Тук пола няма значение.
44
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 6 години
бог ни едал да правим добри дела илоши лошите дела ще бъдат наказани все бог ни е виновен ако господ наказваше всички хора веднага то живи хора нямаше да останат по света
43
3
 
12
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Ако аз бях на мястото на Господ Бог, щях да създам някакви събития, които да покажат на италиянеца, че това, което прави е лошо, които да превърнат неговия стремеж към зло, към стремеж към добро, така че в бъдеще той да предотвратява изнасилвания и насилие. Това би бил готин план от доброжелателен Бог. А при варианта на нашия Бог - жена е изнасилвана и измъчвана системно, децата и мизерстват и страдат, а италиянеца ще гори вечно в Ада. Т.е. Бог е избрал вариант, в който всички страдат. *** е!
42
4
 
5
 
! Отговори
Пенка Шахънска преди 6 години
Гледах директно репортажа. Бараката е заключвана с катинар, не е окована във верига. Раждала е в болницата, но веднага я е връщал в бараката. Завивката бе старо палто. Обстановката-ужас. Момчето е ходело на училище, как никой не забеляза окаяния му вид? Пази боже!
41
10
 
17
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Какво цъкате минуси, бе? Как ще обясните тогава това злодеяние? Бог не е могъл да го спре, значи не е всемогъщ. Не е могъл да го види? Значи не е всевиждащ. Според мен нарочно е оставил горкото момиче да се мъчи 10 години, защото Бог е долен ***. Не му се кланяйте и не го почитайте.
40
9
 
15
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
10 години Бог се е правел, че не вижда какво се случва там. Или Господ е безсилен, или е зъл и жесток. Или хептен го няма.
39
0
 
0
 
! Отговори
Пурчо преди 6 години
Тоя Салваторе *** да не е също някой... Много му е секси фамилията!😁
38
5
 
5
 
! Отговори
Ставаш за режисьор ! преди 6 години
Ти верно ли си мислиш, че ще ти се вържем на глупостите ???...Голяма простотия ...
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тамк да мине през него бавно и мъчително
36
7
 
5
 
! Отговори
Нели преди 6 години
До АнонименВземи да почетеш повече,че пишеш измишльотини
35
6
 
11
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Този трябва да го дадат в ръцете на българското правосъдие, за да види хуманност, толерантност и всякакви бенефити. Но няма никаква информация за расово-етническата му принадлежност, в бита си се държи като евреин. Също така медиите по еврейски не засягат въпроса - а как 19 годишна румънка се е хванала на традиционната за источноевропейките работа гледачка, в барака от картони и тенекии при хора като ниандерталци, а е отишла в Италия за пари, - излиза че са й плащали?!
34
2
 
10
 
! Отговори
fff преди 6 години
В момента във Флоренция съдят 2 италиански карабинери ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ НА 2 американски студентки Да ти имам и ченгетатааа афро-италиански А и само във Флоренция има ДЕСЕТКИ ПОДОБНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ НА АМЕРИКАНКИ .Страшна държава страшно чудо .
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наскоро Божидар Димитров каза по повод събитията в Каталуня че в Италия също има такива настроения и то в северна Италия където хората били потомци на англосаксонци и римски аристократи а на юг италиянците са потомци на араби!Вероятно има голяма доза истина и който е бил в Италия особено в южна ще го потвърди а и да не забравяме къде СА КОРЕНИТЕ на явлението Мафия без значение как се е зародило и в какво се е изродило!Иначе такива *** се раждат по целия свят.
32
0
 
13
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Този италианец трябва да поживее в all-inclusive от ранга на Черния Делфин, Белия Лебед, Черния Орел, Вологодската Петица, Полярната Сова и т.н. да се научи на ред.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е какво предположение се прави в коментарите, които липсват, а те са повече от половината.
30
0
 
7
 
! Отговори
ФФФФ преди 6 години
До 27 Какво ,,браво чел ли си за Болцането да видиш какви малоумннници са италианските ченгета .
29
1
 
18
 
! Отговори
фффф преди 6 години
Това НЕ Е ПЪРВИЯ ТАКЪВ СЛУЧАЙ В ИТАЛИЯ Просто сте забравили за останалите .В Италия са със 1000 години назад от цивилизацията .А на юг от Флоренция е ДИВА АФРИКА .Колят се като *** и то редовно В Италия се водят за ,,изчезнали към 10 000 души А колко са реални никой не знае .И колко от тях са подобни РОБИ ????
28
0
 
34
 
! Отговори
Ццццц преди 6 години
Сега него да го оковат и десет години по същия начин
27
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на италианската полиция. Ако бяха нашите щяха да го пуснат по живо и здраво.
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потрес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!