Кола блъсна пешеходци в Рио де Жанейро, уби бебе

Ранени са 17 души, шофьорът получил епилептична криза
19 яну 2018 07:16, Елка Василева
4
Кола блъсна пешеходци в Рио де Жанейро, уби бебе
Снимка: Reuters

Бебе загина и 17 души бяха ранени, когато кола изскочи инцидентно на тротоар на известната крайбрежна улица до плажа Копакабана в Рио де Жанейро, съобщиха властите, цитирани от Франс прес.

Водачът "е загубил контрола върху автомобила си, качил се е на тротоара и е ранил 11 души", съобщи първо говорител на военната полиция в Рио, като изключи хипотезата за атентат.

Здравните власти в бразилския град след това съобщиха, че деветмесечно момиченце е загинало и общият брой на ранените е 17.

"Водачът обясни в полицейския комисариат, че е получил епилептична криза. В колата му бяха намерени лекарства за епилептици", каза полицейският източник.

"Полицията разследва случая, но очевидно не става дума за терористична атака", добави той.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
11 преди 6 години
Лесно се заобикаля на всякъде ,че имаш епилепсия. По принцип те не трябва да карат МПС, но отиваш при непознат доктор за медицинско. Даваш едни 50лв и си готов. Аз знам поне 2ма познати които са даже с над 70% епилепсия, чуда се как ходят , а те и на коли се качват....
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на това в Европа му викаме тероризъм
1
0
 
9
 
! Отговори
сдухан веган преди 6 години
Какво прави зад волана този и...т? Да оставим настрана държавния апарат, който трябва да гарантира, че такива не трябва да имат право да управляват автомобили, но къде е съвестта на индивида? Сега ще трябва да живее с угризения на съвестта за толкова очернени съдби. Да почива в мир душичката :(