Фенове на "Ботев" вилняха в кръчма, трима са в болница

Други двама се озоваха в ареста след сблъсък с полицията
11
Фенове на "Ботев" вилняха в кръчма, трима са в болница
Снимка: Булфото, архив

Трима запалянковци на пловдивския "Ботев” са в болница, а двама – в ареста след сблъсък с полицията в столично заведение преди мача на отбора с Левски на стадион "Герена", съобщи bTV.

Инцидентът е станал в бирария на улиците "Оборище” и "Черковна”.

Феновете хвърляли бутилки по останалите посетители и се държали агресивно.

Дошлите на място полицаи са ги обуздали.

Един от служителите на реда е пострадал.

Районът на заведението е отцепен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 4 :И как реши невръстният ти мозък че може да си позволи да прави сравнение с Титани като Ботев с жалки съвременни и безпътни младежи без ементарно възпитание, образование и маниери... които изливат яростта от собствената си тъпотия и бг_безумие под футболен/спортен предтекст.. ??! Помочкоо.. ти си интелектуално неутрино в сравнение с мисълтта на Ботев, да не говорим делата му !!!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен No. 4 :Ехх доживхме такива мамини льольовци и слабоумници като анонимен 4 да дават оценка на Личности като Ботев... Олелее.. Мижитуркаа, домашен мишок... кога си избърса жълтото от устата и започна да харчиш паричките на тати и мама че си такъв отворко.. И нямаш право да се наричаш Българин ако хулиш народните освободители *** засъхнало..!!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяни.
4
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И те са пияндета като тартора им оригиналния Христо Ботев, който заряза младата си жена с невръстно дете и се запиля по влашко, щото виното там е било по евтино!
3
6
 
3
 
! Отговори
No преди 6 години
Защо сега никой не ги защити ,както в Македония миналата година. *** политици,защо не ги предпазихте момчетата от Пловдив.Или тогава беше оправдано понеже беше в чужда държава.Къде сте сега всички,които писахте в тяхна защита миналата година
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от бо.клу.ци не е лошо след мача полицията да остави двете агитки да се изпотрепят и след това да масажира тези които все още мърдат.
1
8
 
15
 
! Отговори
lili преди 6 години
kakvo drugo o4akvase ot negramotniq balgarin