Жена уби болната си майка и направи опит за самоубийство

Намерила ги по-малката сестра, отишла да провери как са
18 фев 2018 13:24,
67
Жена уби болната си майка и направи опит за самоубийство
Снимка: БTA, архив

Пенсионерка от Лом закла майка си, която от месеци била на легло и се опита да сложи край и на собствения си живот. Тежко ранената дъщеря е настанена в болница, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Зловещата трагедия са е разиграла в събота в квартал “Младеново” в крайдунавския град. 62-годишната жена отишла до дома на 84-годишната си майка Екатерина, за да я види. В лятната кухня в двора обаче жената се натъкнала на ужасна гледка. Майка й лежала в кревата с кървава рана на шията, а сестра й Иванка седяла на пода, потънала в кръв.

Жената веднага подала сигнал в Районното управление на МВР и на мястото пристигнала оперативна група. Полицаите установили, че Екатерина е мъртва, а дъщеря й била транспортирана в болница в Лом, където медиците установили наранявания в областта на врата и сърцето. Състоянието на ранената е стабилизирано, но животът й все още е в опасност.

Полицаите са иззели веществени доказателства и са разпитали свидетели. Според криминалисти дъщерята е убила майка си и е направила опит да сложи край и на своя живот.

Бабата отдавна била на легло със счупен таз и за нея се грижела по-голямата дъщеря Иванка. Парите от пенсиите на двете жени обаче не стигали, те живеели в бедност, а страданията на старицата още повече утежнявали живота и на майка, и на дъщеря и ги изнервяли.

66-годишната Иванка споделяла пред близки, че вече не издържа и ще сложи край на тези мъки, разказаха запознати. По първоначални данни в стаята на убийството е открито и предсмъртно писмо.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
5
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Трябва да се разреши евтаназията в такива случай, не хората да убиват родителите .Понякога е по-добре да сложиш край.Ако това се разреши в България и е по клинична пътека, колко ли болници ще се открият за тази цел. Джелати веднага ще се намерят, срещу добро заплащане. Ще има и избор на екип - 900 лв.
50
4
 
2
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Изходът от този кръг на ада е само в избиването на евреите. Всичката, уж българска власт на ***, опозицията (!!!) и стоте хиляди ортака е невинна като чаав?та. Че те и не знаят че провеждат геноцид, те са като нисшите животни - дават ли ти еж, гонят ли те беж.
49
0
 
14
 
! Отговори
ХоХО преди 6 години
Не ми се мисли, какво е й било на душицата на тази жена...Прости, й Господи !
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХОРАТА ТЪРСЯТ СПАСЕНИЕ В СМЪРТТА
47
0
 
25
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
А колко щастлива е била преди 60 години тази нещастна женица - с две малки момиченца, едва ли някога си е помислила, че така ще завърши живота си.
46
0
 
2
 
! Отговори
бг абсурд преди 6 години
"Полицаите са иззели веществени доказателства и са разпитали свидетели. Според криминалисти дъщерята е убила майка си и е направила опит да сложи край и на своя живот." КОЙ СЕ САМОУБИВА НА ВРАТЪТ..ХА..ХА "дъщеря й била транспортирана в болница в Лом, където медиците установили наранявания в областта на врата и сърцето."
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се разреши евтаназията в такива случай, не хората да убиват родителите .Понякога е по-добре да сложиш край
44
1
 
24
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Бог да я прости закланата женица! Ужаса и финансовия геноцид на който са подложени възрастните хора в Европа по директива на Илюминатските елити в Брюксел е чиста проба сатанизъм! Това прави и Бойко, по заповед на началниците си - милионите се наливат за т.нар. сирийски бежанци, с цел да завладеят Европа и да подменят населението с кафява маса изповядваща ислям. Това се прави и в Италия, и Германия, и във Франция! В Холандия вече има открити застъпници на евтаназията на здрави, възрастни хора!
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен46 Сидеров обеща големите пенсии и заплати.
42
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След такива случаи,трябва всички да са пред параламента,да зарежат всичко и да протестират и питат къде са обещаните пенсии и защо спряха парите на инвалидите?Нали обещаха минимална пенсия 300 лева?То и с 300 лева едва се оцелява,а камо ли с по-малко.
41
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да си вдигаха заплатите народните изе.дници да бяха дали тези пари на такива семейства! Ама да не са лу.ди? Как ще си дадат мангизите на простосмъртните? Не е ли по добре да си хапват да си пииват да си се возят на джипчета да живеят в мезонети и да се возат на яхти? Очаквах че патриотарите от светата троица ще взроптаят против това вдигане но както се установи ни вопъл ни стон. Траят като зврян зет. Образ има говор няма! Ах вие патриотарите дето се правите на Левски кога ще го стигнете?
40
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бг реалност-властта умира от преяждане,хората от бедност
39
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видимите резултати на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
38
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ бяха на власт и преди, но промяната която искахте дойде с радефф.
37
2
 
26
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 6 години
псувни, недоволство по герб и после първи на избори- ей това не го разбирам как го прави клетият ни народ!
36
3
 
38
 
! Отговори
м9 преди 6 години
От Баце е на власт в България всичко расте.Растат доходите,растат цените,броя на застаряващото население също расте,расте и броя на напускащите страната,расте недостига на работна сила,расте броя на бити деца в детските градини,расте броя на убийствата и самоубийствата,расте броя на бедните и безработните,икономиката дето липсва също расте,свитото потребление продължава да расте.БВП също скача на горе.Абе всичко расте.И как да не сме цъфнали и вързали.Меркел и Макрон могат само да ни завиждат.
35
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В живота няма отърване не от 2 а от 3 неща:данъците,смъртта и вече ГЕРБ
34
1
 
43
 
! Отговори
Време е преди 6 години
Решението нов Народен съд за геноцида над българския народ
33
0
 
63
 
! Отговори
Прошка ли?! преди 6 години
Разтърси ме случилото се, като взето от роман на Зола. Че не можем да разчитаме на корумпираните зад-ници горе е ясно. Лошото е, че вече не вярваме и на разните благотворителни организации. Та, въпросът ми е как да организираме помощи за такива бедни душици, че да стигат до тях, а не до разни мошенически НПО-та и пр.? Освен това, не може да продължава така! Докога ще търпим масовото съсипване, упоритото затриване на нацията ни?!
32
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Da gerb sa vinovni che sme ..skapaniazite. Tva ne e novina a tragedia. Vuobshte super zle. Ne znam kuv kev vi pravi da publikuvate takiva gadosti ot Bg i chujbina dori. Tursite samo tragedii. Izvrateni mozuci da vi takovam v jurnalistite