С бурка в мол в Берлин? Може, с риск от обиди, преследване...

Мюсюлманка стана обект на нападки заради скритото си лице
86
С бурка в мол в Берлин? Може, с риск от обиди, преследване...
Снимка: Reuters, архив

Мюсюлманка с бурка, покриваща изцяло лицето и тялото й, стана обект на нападки и словесни обиди в голям търговски център в Берлин, съобщи германската полиция, цитирана от Асошиейтед прес и БТА.

Още по темата


28-годишна жена започнала да обижда потърпевшата и издърпала булото от главата й.

Нападателката последвала 54-годишната мюсюлманка и извън магазина и продължила да сипе по неин адрес хули срещу чужденците, преди да бъде задържана от полицията.

Не се съобщават повече подробности за инцидента.

АП припомня, че м.г. германският парламент одобри правителствено предложение да се забрани носенето на бурки, които изцяло покриват лицето, от обществени служители в училища, съдилища и други публични институции.

Антиислямски групи в страната настояват за пълна забрана в Германия на бурки, които изцяло покриват лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
3
 
! Отговори
Ей ислямисте, we преди 6 години
До weБаджанакът ми е арабеска и живее в Германия. Жена му започна работа, за да е полезна на себе си и на семейството си. В момента, той се държи с нея като с ***, прави си сметките за развод - щото го карала да се чувства непотребен. Мюсулманите имате нещо СБЪРКАНО В МИСЛЕНЕТО СИ!!! Не съм срещал християнин, който да кара мюсулманите да приемат Християнството, но това, че аз или жена ми трябва да приемем Исляма, щото е най-, ни се набиваше с месеци. Много съжалявам, ама си останах АТЕИСТ
62
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ние трябва да се чувстваме дискомфортно от тази гледка, като те в крайна сметка са дошли при нас. В техните страни всяка жена се съобразява с техните виждания, а те защо не се съобразяват с нас.
61
0
 
46
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Якооооо..... като свършиха мъжете, жените поемат инициативата
60
0
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Вие Аналчо сте като помиарите.Когато сте сами гледате срамежливо с подвита опащка и чакате някой да ви подхварли коричка хляб.Когато се саберете по-вече тогава ставате ербап и то ако срещу вас е само един.Виж как всички жени ходят по другите квартали без бурки.Ти като си ербап що не отидещ там и да се направия на мъж? Да видищ тогава на тебе какво ще ти се случи?
59
4
 
9
 
! Отговори
муспи преди 6 години
А *** правителството то и парламенто са в патриотична акция да вдигнат сто джамии в София, за да мож то народа де, да се радва на демократето! Но пречи Сидеров, - пречеше де, вече си кротува. Никой не пречи и Бойко то и Ко. се сещат че народо сий с него. Соломон то Паси обаче настоява по изсраелските медии, че народа го моли да вземе та да оправи регона. Народ то и вече няма, но ромките от околовръстното настояват че Мони има страшно тяло, мускулесто и намазано със свинска мас е неотразимо.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До we 56Щом са граждани на Мордор няма как да не зацепят в исляма!:))))))))
57
1
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
"Цивилизирганите" народи нямат във възпитанието си "да уважавам другите"!
56
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тая журналистика с цел насаждане на срам и омраза.Ако отидете в Саудитска Арабия и ходите с къси поли и без бурка, веднага ще ги затворят, глобят или бичуват!оба4е техните вестници и сайтове не насаждат срам у арабите, нали?като са в европа, да правят както европейците !!!
55
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работех с едни афганистанци, бежанци, то претенции, то оплаквания, храната такава, условията онакива, нахални, агресивни, направо потрес. Все ми се искаше да им кажа да вземат да си ходят и да не се връщат, но работата не ми го позволяваше.
54
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още не са ги научили на немска дисциплина.А за който се цепи от колектива - има концлагери - да ги направят хора.
53
50
 
0
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
Много сте ербап ва зайковци кажите на женити си да додат в моита махала без да са забрадени пък да видим какво ше става
52
16
 
3
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 6 години
До weА какъв е графика за приенм на християнството? През два дни?
51
9
 
20
 
! Отговори
me преди 6 години
ми пич то всеки ден има и новоприели хероина, но това не го прави добър, нали
50
31
 
16
 
! Отговори
we преди 6 години
до:53 Чел си както дявол евангелието!За това ли всеки ден има новоприели Исляма,защото Исляма е"лош и противоречив".Смешен си и го знаеш!
49
3
 
22
 
! Отговори
Дежурните преди 6 години
евротролерасти с аргумента им 'никой не бяга да живее в Русия, а само на запад' да пресметнат, ако интелектът позволява, с тези темпове докога Германияще е годна за живеене на бели хора
48
2
 
15
 
! Отговори
идея преди 6 години
Да се ремонтират бараките за да се оправят нещата !
47
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До we 51Чел съм исляма сура по сура от дясно на ляво и смея да твърдя че си е доста зловеща религия! (зя вяра даже не смея и да си помисля). Пълно е с противоречия и изсмукани истини! Всъщност исляма е този който иска да наделее и унищожи всичко останало което не е под него! Изслямците пък в по-голямата си част са доста изродени заради кръвосмесването което е позволено и си е доста ясно написано в книгата! Който иска ислям да си отива там от където е дошъл! Европа/САЩ да не ги демократизират!
46
2
 
43
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Не само бурките трябва да бъдат забранени, а и исляма. Що народ изтрепаха тия джанговци, че сега и да ги жаля заради някакъв пингвин.
45
38
 
24
 
! Отговори
we преди 6 години
до:48 Може би хората имат нужда от спасени в духовен аспект и го намират в Исляма,има хора търсещи Истината за Създателя в няколко религии ,и избират Исляма,примерите за това са стотици,и не само в България.
44
10
 
38
 
! Отговори
ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ преди 6 години
Я ПИНГВИН.