Катаджия спрял кола за проверка, 18-годишен го отнесе

Младият шофьор карал с висока скорост и загубил контрол
23 фев 2018 19:46, Анисия Иванова
11
Катаджия спрял кола за проверка, 18-годишен го отнесе
Архив: Булфото

18-годишен шофьор блъсна полицай от Ардино, който извършвал проверка на лек автомобил, съобщиха от МВР.

Около 18 часа снощи 40-годишният катаджия спрял за проверка лек автомобил "Сузуки".

В това време 18-годишен водач на лек автомобил "Ауди" загубил контрол над колата си заради несъобразена скорост и връхлетял върху полицая.

Пострадалият служител е прегледан във Филиала на спешна помощ в Ардино, където били установени контузия на рамото и охлузни рани. Освободен е за домашно лечение.

Тестовете на водачите за алкохол са с отрицателен резултат. На виновния за произшествието е съставен акт по ЗДвП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
тренират убииства преди 6 години
ТУКА най често виждаме каращи с включени скенери против мъгла в ясно и слънчево времегрупово обсебени водачи на МПС>карат с превишена до 50 км скорост групово на дистанция до 3- 5 метра един от друг по тесен планински селски път. . Терористите ползват МВР з а продажба на все по жестоко в редни НЕЗАКОННИ холограмни оръжия .Отработват елементи за автоматизирани убииства чрез обсебени водачи на МПС/вижте Лондон и други градове.
9
3
 
0
 
! Отговори
ЦАКАТ С ХОЛОГРАМИ преди 6 години
МНого е страшно новите нагло престъпни холограмни оръжия лепени отляво на водача позволяват до 98 % обсебване на всеки водач по задание .Обсебените са НЕКОНтролируеми..неадекватни и могат да отнесат всеки вкл и лъвовия мост..ПОвредени са милиони водачи и техните семейства с новите НЕЗАКОННИ стикери за тхе прегледи..вижте полицая с пробив в слънчев сплит
8
1
 
25
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Между другото полицаите правят тия проверки на невероятно неудобни места и на практика пречат на движението, вместо да го улесняват..
7
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го отнасят тоя катаджия.Не може хоп иззад храстите и да маха с палката.2018 сме вечеееее,смешно некви чичковци с шкембета да те питат:"И кво праим ся?"
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако го е спрял на пътя колко му е да го отнесе някой.Редовно ги виждам на тесен път да са паркирали патрулката зад храста и да спират колите на пътното платно, веднъж бонусно бе на завой , как да ги изпревариш???инъче вторият водач чак да загуби управление не е карал с 20
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои коли са почти без шофьори.Сега чувам предлагат спецове разни ,да могат малолетните да карат без книжки с един придружител . Не казват пиян или не.
4
4
 
25
 
! Отговори
Safety first преди 6 години
Когато се е налагало да бъда проверяван в чужбина, полицаите ми дават знак да ги следвам, като ме отвеждат до близък паркинг, или друго безопасно и подходящо за целта място, но никога на пътя, или магистралата. А тук изскачат от трънаците и се почва едно безцелно мотане по пътя. Един етрополски ***, после разбрах че бил някакво шефче на кияците, веднъж така ме спря, че стана задръстване. Крачат като киборги между колите и после реват, че някой ги потрошил, или утрепал.
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали нямаше да спират , а само ще снимат и после глобата . Явно е решил да изкара някой лев за вечерта.
2
6
 
17
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Те катаджиите са гола вода.Можеш ли да спреш така кола.
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На такива шофьори рецептата е " бой до посиняване " ,те от друго не разбират.