Разбиха два бардака с проститутки в Банско

В двете заведения са намерени и наркотици
Обновена: 24 фев 2018 14:15 | 24 фев 2018 14:05, Александър Попов
82
Разбиха два бардака с проститутки в Банско
Снимка: Булфото, архив

Полицията в Благоевград разкри мрежа за проституция в Банско при специализирана акция. Задържани са четирима души, а в две заведения са открити общо 20 момичета, които са предлагали сексуални услуги срещу заплащане, съобщи БНР.

Главният секретар на МВР Младен Маринов разкри подробности за операцията, проведена през изминалата нощ в курортния град.

"Две заведения, които реално са използвани за проституция и разпространение на наркотични вещества. Има задържани четири души - двама организатори, двама, които са съдействали по намиране на клиенти и обслужване на клиентите, 20 момичета, които са използвани за тази дейност и много пари и наркотични вещества от различен вид, за които в момента се назначава експертиза, за да се установи количеството и от кой вид са точно", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немога да си представя,че все още проституцията не е легализирана...Легализирана простутиция значи покана към етноса от Румъния, Сърбия, Македония и Турция да заповяда да се пресели в България с разрешително за работа, да не говорим за китайките. Във всички страни с легализирана броят им нараства в пъти от миграция. Рушветите вече не са за полицията, а за данъчните. Това са разликите.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После ше ми коментират морала на западна Европа. Западна Европа пропищя от нашите сутеньори....Сериозно? Те са там точно заради законите на Западна Европа. Сутеньорите са чужденци, но собствениците на публичните домове са западняци. Рекламират се на билбордове. В пощите на нашите студентски общежития редовно се пускат реклами, предлагащи работа като ***. За отвличане и принудителна проституция - условна присъда. Изнасилване на принудителна, молеща за помощ - не е престъпление.
58
8
 
8
 
! Отговори
Гост преди 6 години
До 57,няма да се махнат. Те си обичат "професията",аз не бих ги нарекъл момичета или жени. Това са някакви същества (меко казано заради цензурата) от които бивши няма. Ще си призная че веднъж отидох,но нищо не стана от цялата тая ситуация (и по добре ).после ме беше гнус от самия себе си, че изобщо съм пробвал. За парите все тая
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E pa sq deka sha odim da strelqme
56
8
 
3
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
..КО...???? Не!!!!
55
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките момичета. Дано да се махнат от тази гнусна "древна" дейност, и да си намерят по-прилична работа. Тези,които предлагат и ползват "услугите" на проституиращи момичета и жени-такива са по-долни и от животните!
54
4
 
21
 
! Отговори
Карай преди 6 години
в тоя ред на мисли....от зимните курорти по белия свят излизат олимпийски шампиони,от нашите -*** Хахаха. Много долна нация се оказахме-мъжете зли,предатели,продажници, алчници и страхливци, а жените покварени ***. После ше ми коментират морала на западна Европа. Западна Европа пропищя от нашите сутеньори,наркодилъри,крадци и ***.Дори джихадистите са им по малък проблем ; )
53
0
 
9
 
! Отговори
Какво да работят преди 6 години
На бара с питие и цигара, момичетата запазват хубавия цвят на лицето си....скрити хора печелят от дейноста им.
52
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбили а оправили
51
1
 
18
 
! Отговори
А нонимен преди 6 години
Немога да си представя,че все още проституцията не е легализирана,или 250 депотата не стигат за свършат тази работа,колко данъци могат да се съберат от тази дейност,може да са на патент.или бардак с касов апарат.Но явно и този бизнес не искат да се даде на държавата.
50
0
 
28
 
! Отговори
Chep преди 6 години
Човек ще си помисли че досега не са ги знаели.
49
1
 
18
 
! Отговори
valeri67 преди 6 години
Не си плащат и укриват доходи-разбиват ги!
48
3
 
12
 
! Отговори
FACK OFF преди 6 години
МНОГО ЖАЛКО....
47
2
 
11
 
! Отговори
Hahoman преди 6 години
Защо бардак?Нали в европа това е легално .
46
4
 
13
 
! Отговори
Избягал от бг преди 6 години
Ако си бехте платили каде треее немаше да има никва операциа
45
5
 
13
 
! Отговори
Карай преди 6 години
Хахаха. еееех булгари,булгари. Поквара и мърсотия. Спот за най долните англичани и руснаци. Вече и от Японските курорти имам впечатления, не само от Френските. Курорти, домакини на олимпийски игри. ..направени за спорт в планината. Бардаци достатъчно в банско, то целия курорт е един такъв. Ми нека си стоят там долу тея да не правят само опашки и да цапат снега горе.
44
6
 
15
 
! Отговори
Преоданец преди 6 години
Кво стаа бе?/Джипсовете снети от власт в Банско?...майтап бе. Плащат си и сначале.
43
5
 
13
 
! Отговори
Рускиня преди 6 години
Останах без работа сега пак в рассия ну и съдба
42
4
 
23
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
Касови бележки и фактури по ДДС дали издават?
41
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А руската *** Ивань Каракачань КОГА?