Samsung представи новия S9: По-добра камера, по-висока цена

Дизайнът на устройството като цяло не е променен
Обновена: 25 фев 2018 22:35 | 25 фев 2018 21:56, Веселина Йорданова
39
Samsung представи новия S9: По-добра камера, по-висока цена
Снимка: БТА

Южнокорейският концерн Samsung представи днес новите смартфони Galaxy S9, чиито дизайн като цяло остава непроменен, макар да са направени подобрения като усъвършенстване на камерата, информира Асошиейтед прес.

Липсата на промени в дизайна е показателна за забавянето на темпа на иновациите при смартфоните и степента, до която други производители са възприели характеристики, присъщи навремето на Samsung като екран по цялата предна повърхност на устройството, лицево разпознаване и водоустойчивост.

Най-голямото предимство на новия модел е наборът от малки подобрения на камерата, която и без това вече бе сред най-добрите в бранша. Сега S9 обещава още по-хубави снимки при слабо осветление, видео режим, който може да "спира" бързодвижещи се обекти, както и автоматично да засича обекти, движещи се с висока скорост като тапи на шампанско.

Според анализатори точно ефектът за забавено движение може да привлече голямо внимание, предаде БТА.

На почитателите на Samsung обаче може да се наложи да платят повече. Миналогодишният модел бе със 100 долара по-скъп от предшественика си, а сега цената на S9 изглежда ще бъде още по-висока. Ей Ти енд Ти (AT&T) ще го продава за 790 долара, например или с 40 д. повече.

S9 бе представен в Барселона, където утре започва най-голямото изложение за мобилни телефони в света. Новият смартфон ще бъде в продажба от 16 март.

Подробности за представянето на новите смартфони четете на Investor.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: SamsungсмартфонGalaxy S9S9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Гацко преди 6 години
Купих си го вчера. Камерата наистина е много добра, на тъмно снима отлично. Отпред е стъкло, отзад метал и много се пързаля в ръцете.
31
0
 
2
 
! Отговори
Бъръм преди 6 години
Стига сте философствали скъпо, ефтино.....Доходите в България са ниски не разбрахте ли... 800 евро за Западна Европа не се проблем, пък като го вземеш и с договор хептем.....Това че си купувате телефони на лизинг колкото и дори повече от месечната Ви заплата си е лично Ваш проблем. Българина не се научи да се простира според доходите си.Същото е и с покупката на коли....
30
2
 
1
 
! Отговори
sdi преди 6 години
моя Acer E380 си ми е добре, 4часа на блу-тут от пълна батерия има Хромче и добра камера е малко е бавничък понякога, но го взех за 11 паунда месечно още 2015 с много минути и интернет, сега давам 17месечно за неограничени разговори и 30Гб интернет. Мислех за по добър, има и не са скъпи до 120 паунда от китай ама закво ми е, интернета ми е безкраен практически сложил съм 32Гб памет , снима перфектно музики ютуб филми, емейл и пазарувам, плащам с него, ама вие купувайте за стимулиране на прогреса
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер е, че все още има 3.5 мм жак. Ползвам BT слушалки редовно, но ако ми падне батерията на слушалките, е малко тъпо, че не мога да ги ползвам, въпреки, че винаги си нося и кабела в чантата, поради липсата на жак. А и се чува много по-добре, когато ползвам микрофона от кабела, а не този, който е на ухото ми ...
28
0
 
1
 
! Отговори
V_Chujbina_sym преди 6 години
Koi za kvoto uchil...
27
2
 
4
 
! Отговори
Chujdenez преди 6 години
Problema na srednostatisticheskiqt balgarin ot malkite naseleni mesta e, che nqma kak da si pozvoli dadena stoka I usluga po prichini ponqtni na vsichki. V kraina smetka ne moje vseki da ima visok dohod I ednakav standard na jivot. Poradi tazi prichina ima Penny Marker I Carrefour, Mercedez I Opel, Toshiba I Mac, I tn. Tezi telefoni v chujbina sa dostapni za 80 % ot raboteshtoto naselenie. Mqsto za sravnenie nqma.
26
12
 
6
 
! Отговори
Striker преди 6 години
$800 за Самсуняк...тия са спали на течение или Ким Чен Ун ги е обгазявал, хахахаха!
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12 - Истината е, че в чужбина, тези телефони са достъпни за анешо от рода на 25 евро на месец барабар с 40-50 GB 4G. И само в България и други страни от третия свят, хората се величаят с избора и възможностите си, да си купят една шепа от стъкло, пластмаса и силион, защото другите не можели, да си го позволят.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
16 - По скоро, сравнението ще е между Lexus и Cadillac. И двата телефона са бързи, с хубави камери и много екстри. Преди 10 години, iPhine беше абсолютния цар, но нещата вече стоят различно.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20 - Да можеш, да си позволиш нещо, не означава просто, да можеш да го платиш, а дали к си струва, да го платиш. Повечето хора в България, рядко се виждат с над 800 лева след таксите (а много и с доста по-малко). Въпросът е, дали си струва, да даваш по 12.5 % (100 лева на месец за 2 години) от доходите си, занешо, което прави същото нещо, като телефона за 300 лева. Истината е, че за да си купя с чиста съвест, такъв телефон, ще трябва да изкарвам поне 3500 лева.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Липсата на промени в дизайна е показателна за забавянето "Че те така направиха и с s6 и s7, а какво да кажем за iPhine, който едвам са мръднали от 6-ицата насам (телефон отпреди 4 години).И честно казано, когато дизайна е хубав, няма нужда от редовно промени. Е вижте Air-a чак сега взе да изглежда "остарял", след 10 години на пазара.
21
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз пък си взех Iphon 8+
20
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сиромаха никога... няма да разбере, как мисли богатия!Точно такива (бедни и в главата) хорица са "най-компетентни " по форумите... Яжте си боба в къщи и оставете другите сами да преценят, какво да си купят и как да живеят...
19
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-доброто мобилно устройство за ЦЯЛАТА 2018 година, до представянето на Note 9.Ако не можете да си го позволите, значи и потенциала ви да имате добър стандарт за живот в България е твърде малък...
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо за СССР ?
17
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общо взето преди 2-3 години технологиите стигнаха някакъв предел и само сменят нещо в дизайна местят камерата или малко подобряват нещо, което в повечето случаи е безсмислено. Обаче пък цените ги надуват нагоре всяка година. Явно там предел няма. Аз съм с LG G2 модел 2013г (закупен през 2014), работи брилянтно вече почти 4 години, снима много добре, абтерията се зарежда и държи като в самото начало и общо взето мога да го ползвам за всичко за което може да се ползва и телефон от 1600-1800лв.
16
46
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търсите логиката на грешно място. Това е премиум телефон за премиум клиенти.Въпроса по-скоро е защо някой със 790 долара в джоба няма да си купи iPhone, ами ще си купи смешката на Самсуняците?!? Това е като да имаш пари за нова кола и вместо S класа да си купиш Шкода?!?
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A, на какво си фен, на телефони с шайба ли?
14
39
 
16
 
! Отговори
0т Cидней Авcтpaлия преди 6 години
От самсунг квото съм си купил все е нискокачествен боклюк, така от 15 години, монитори телефони твърди дискове и д.р. техника. На 90% от нещата съм съжалил. И също така не съм фен на разни Ябълки и боровинки.
13
7
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Като е високо гроздето то обезателно ще е кисело!То не е задължително да си го купите!