ЦСКА излъга Левски под дъжда, Каранга отново герой

"Червените" победиха "сините" с 1:0 в дербито
Обновена: 18 мар 2018 15:01 | 18 мар 2018 14:56, Красимир Ангелов
80
ЦСКА излъга Левски под дъжда, Каранга отново герой
Снимка: Булфото

ЦСКА победи Левски с 1:0 в дербито от последния кръг на редовния сезон в Първа лига.

Двата отбора не показаха кой знае колко добър футбол под поройния дъжд в София, но все пак "червените" взеха трите точки след победен гол на звездата си Фернандо Каранга в 84-тата минута на мача.

След тази победа "червените" дръпнаха на "сините" с 13 точки в класирането и се изравниха с Лудогорец, който по-късно днес гостува на Етър във Велико Търново.

Подробности за мача четете в Gol.bg


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
4
 
! Отговори
браво на ЦСК преди 6 години
Този Каранга ще му сритам *** дето ми показва такива знаци.
61
1
 
11
 
! Отговори
Синята пъпка преди 6 години
Важното е кравите да мучат жално, другото е порнография.
60
1
 
7
 
! Отговори
До Историята на ЦСКА преди 6 години
Чети устава на УЕФА и на БФС и ще видиш, че нито УЕФА нито БФС нито, който и да било е оторизиран да отнема титли и купи та камо ли някакъв синдик.
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да ве,тоя *** с тероризъм ли ни плаши?
58
3
 
3
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 6 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.
57
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦСКА е на армията , където винаги е бил ! Всичко друго е временно и без значение ! Само ЦСКА !
56
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦСКА е жив , повече отвсякога , ЦСКА сме всички ние, фенове, футболисти и ръководство! Честито армейци ! Само ЦСКА !
55
11
 
2
 
! Отговори
99581 преди 6 години
Бившият Литекс със заслужена победа. В Левски само страх тоя мач
54
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Защо е нужно цялата тая агресия...омраза...като че ли сте врагове, а не роднини, братовчеди, приятели и комшии... Вски има право да си обича любимия отбор и никой няюа право да посяга на живота и имуществото му...простотията като ни напусне, тогава ще станем народ и онщество, а не *** и емигранти...
53
4
 
9
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Истинското заглавие на материала е "Роси отново излъга " Левски" ! Този бездарен треньор направи всичко възможно да загуби мача. Миналата седмица Етър го направиха луд,а Спас Русев се изцепи,че следват 5 победи над цска-софия. Кога ги е сънувал така и не стана ясно. Ясно е само,че явно му подариха Виваком и сега не му дреме какви пари харчи.За това му препоръчвам да закупи емблемата на Челси и да играят в шампионската лига. Но да вика Люпко! С него до сега щяха да са поне 5 точки напред!
52
4
 
16
 
! Отговори
до левскарите преди 6 години
Като е от Литекс Етрополе по малко ли боли, а? Като е за 7 ми път по малко ли боли?Това че мучите че ЦСКА не е ЦСКА по малко боли, а. Жалко че не взехте парите от Агата, иначе играхте за него.
51
13
 
11
 
! Отговори
до Литекс-Етрополци преди 6 години
Ако нахлузиш на овцата вълча кожа и платиш на 100 селтака да викат, че овцата не е овца, а е истински вълк, тогава овцата вълк ли ще е наистина?!
50
2
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До Фен на ЦСКАИ защо им беше тая купа на ЦСКА тогава, за последна, или да?! След като Злaти ми беше обещал купата да е в Монтана, а ме излъга... даскала му по история. От тогава не съм го виждал, но не му се сърдя. Той е човек на място, и ще компенсира загубите на автономната част02345
49
11
 
12
 
! Отговори
Фен на ЦСКА преди 6 години
Когато истинският ЦСКА играеше през пролетта на 2016г. във В група, на финала за купата с Монтана през май дойдоха над 35 000 фенове на ЦСКА. Сега мутренският отбор на Литекс-Етрополе и традиционно слабият откакто си тръгна Мъри Стоилов, говежди отбор, не могат да съберат 10 000 човека общо на стадиона. Дотам я докараха мутрите и Перу ката във футбола, а националния отбор ще види голямо първество по футбол само през крив макарон.
48
16
 
10
 
! Отговори
свинете плачат... преди 6 години
УЕФА доуби хибрида ЦСКА-София, като го обяви окончателно за напълно нов отбор без история и титли...
47
13
 
10
 
! Отговори
китарата на Елвис преди 6 години
Ако някой купи китарата на Елвис Пресли на търг, може да си свири на нея колкото иска, но дори и да вземе неговото име, никога няма да стане Елвис и да има неговата история. Да си я носят със здраве емблемата, но НИКОГА няма да станат ЦСКА и да имат неговата история!!!
46
8
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Ще е много интересно ако ЦСКА-то от Б група влезе в А група и почне да мачка това Цска. Къде ще идат тогава феновете и кой отбор ще припознаят?
45
7
 
9
 
! Отговори
Левскарин преди 6 години
Тъпите чорбари не заслужаваха победата,но това не означава ,че ние сме по добри! Имах чувството,че отбора ни е от *** с меки китки и колена! Няма го Сираков,няма ги и другите бойци от близлкото минало,пълни ***! Първенството ни трябва да се закрие,трябва ново ръководство на БФС и всичко от начало!!
44
2
 
31
 
! Отговори
Цесекар преди 6 години
Няма значение, кои сме. Кажете нещо за вашата игра. Кажете нещо за огромната подкрепа, която имате от цялата държава. Стадион без пари, сектор без пари, мощен спонсор, подарен от Б. Борисов, незнайно колко дългове и пак нищо и то от много години.При започване на първенството се реши да играят само юноши на клуба, събраха се откъде ли не възпитаници на Левски, нямаше пари. Уреди се проблема с Виваком и веднагазвездна селекция. Известен треньор, световни звезди и пак нищо.
43
3
 
9
 
! Отговори
Istinata преди 6 години
CSKA tova e stoichkov, berbatov, penev, mnogo drugi i fenovete taka che za men tva e CSKA.uefski da ni bie puk togava sa ni naricha kakto iska. Men ne mi prechi. Samo litex i chep za uefski