Полицаи яхват мощна спортна кола, ще спират гонките

Ще я ползват и при кортежите за чужди ВИП-ове
47
Полицаи яхват мощна спортна кола, ще спират гонките
Снимка: БНР

Супер мощен спортен автомобил е получила от Министерството на финансите столичната "Пътна полиция", за да могат служителите на реда да се справят с участниците в незаконни гонки, които често са с мощни возила, съобщи БНР.

Освен за предотвратяване на незаконни гонки, спортният автомобил, под чийто капак "са впрегнати" близо 400 коня, ще  участва и в кортежи за осигуряване на сигурността на важни гости в столица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
niko преди 6 години
I v Plovdiv KAT imat moshtna kola Mercedes sin na cviat koito go paliat 4 pati v godinata edin pat za moto sabora , edin pat go vidiahme na moreto ,a drugite dva pati moje i da e "gonil" djegitite...A Sofiiskiat prilicha na mutrenski kato se ima predvid vrazkarskia nomer 28 28 , vse pak sme golemi , katadji breee...Tova v London nema kak da stane drugari Katadjii.Blagodaria i leko s Mitsubisheto che ne moite mu kupite saidenitelia !
37
1
 
5
 
! Отговори
Урку преди 6 години
Не са им нужни мощни коли на пътна полиция, а мощни камери.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много свалят нивото преди имаха порше,спортен мерцедес не съм разбрал да са предотвратили нещо или заловили някой.само дето изгоря един началник който се разхождаше с порше.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е тази простотия пък сега, звучи като шега това. Май е трябвало да се усвоят едни кинти - на там удря по-скоро. Не е ли достатъчно да ги заснемат и ... после по каналния ред, дори не знам как да коментират това недоразомение
34
3
 
8
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
Крайно време е да се създаде и магистрална полиция. Присветкащите да плащат поне 1000лв глоба, а прелитащите директно в затвора!
33
2
 
12
 
! Отговори
Хей преди 6 години
Магаре да управлява 400 коня???
32
4
 
16
 
! Отговори
Дядо Петър преди 6 години
Тия некадърни ояли се типове ще гонят мощни возила!?!По-вероятно е да участват в гонките.Защото, ако им махнеш униформите, изобщо не се различават от най-долнопробни мутри.
31
3
 
8
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
.. заедно с автомобила, вървят безплатно кафе и поничка всяка сутрин от близката кафетерия. Аре *** не новината. Трафик да има ...Веднага да се самосезират, от къде са тия пари и проверка на поръчителя и на изпълнителя.
30
2
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Плашат гаргите
29
2
 
29
 
! Отговори
Дизела преди 6 години
Пак у реката
28
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-много като тръгнат да гонят и да предизвикат ПТП! Друго няма да постигнат!
27
19
 
9
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
Чакам пъцулайте с моя CLS!
26
1
 
26
 
! Отговори
ПЕРО преди 6 години
АЙДЕ ПО ТАВАН....
25
14
 
22
 
! Отговори
Моторджия-аматьор преди 6 години
Навремето бягахме с МЗтата от ченгетата в Шумен като минем през стълби с мотора.Най-лесно ставаше на стъпалата до "младежкия".До там те гонят и се отказваха. Патрулката и 1000 коня да е по стъпала не може да слиза.А като ще я ползвате за екскорт и респект, що не взехте за тея пари и на тея коне едно Камаро или Мустанг например? Поне им личи, че са мощни и ще отказват тоя дето е решил да им бяга. На туй Ево, ако не бяхте написали че е 400 коня, никой нямаше да знае.
24
4
 
19
 
! Отговори
Димитър Стоянов преди 6 години
Граждани, качете се на тротоарите, за да не ви згазят другарите.
23
17
 
11
 
! Отговори
Навигатор преди 6 години
Глупости, трбва им само една ТЕСЛА R90 и няма коя печка да се скрие от електричката.Нито Бугати, Порше и разни ламборджинита смешни ,ТЕСЛА-та ги мачка за закуска.
22
5
 
21
 
! Отговори
Дядо Радой преди 6 години
Чак сега ушевите ще се изпотрепят!
21
1
 
15
 
! Отговори
. преди 6 години
Нали има камери ? Така да ги хващат !
20
6
 
29
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
До 16Ами то затова сме на туй дередже, колега. Някакви толупи да харчат държавни пари, удържани от мен, теб и още милион работещи за да храним безумните им изгъзици. За тия пари няколко камери можеха да купят. Ко ще се гонкат с гамените. Снимаш му номера и къде ще избяга, талигата си има каруцар....
19
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек не трябва да кара по-бързо, от колкото може да мисли. А както всички ние знаем, в милицията не е фраш от невиждани капацитети и хора с умения на пилоти. Ще я потрошат за месец, но пък какво им пука, те са на хранилката за да чакат пенсията на младини, пазейки се от работа, като дявол от тамян.