Полицаи преследваха 70 км рецидивист без книжка

В крайна сметка частни гардове го хванали в Търновско
Обновена: 24 мар 2018 21:22 | 24 мар 2018 20:28,
30
Полицаи преследваха 70 км рецидивист без книжка
Снимка: Архив, Булфото

Плевенски шофьор без книжка си спретна гонка с полицаи и ги разиграва над 70 км, преди частни гардове да го спипат край горнооряховското село Крушето, пише "24 часа".

Екшънът започнал в събота сутринта край гр. Гурково. Полицаи вдигнали стоппалка на ауди с плевенска регистрация, но шофьорът не спрял и отпрашил с пълна газ в посока Прохода на републиката.

Старозагорските полицаи алармирали търновските си колеги и те го подгонили по пътя за Русе. Опитали да му направят клопка край с. Куцина, като изкарали камион от близкия тир-паркинг напречно на пътя, но той забил през нивите в землището на село Крушето.

Полицията поискала помощ от частна охранителна фирма, която разполага с високопроходими автомобили. Частните гардове открили беглеца, в следствие на което той бил закопчан и предаден на полицията.

Задържан е в РУ - Горна Оряховица, оказало се, че е рецидивист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
дедо Йов преди 6 години
Не разбрах за какво са го гонили, при положение че ще го пуснат, а досието му ще набъбне с още едно поредно нарушение и така до следващия път.
18
1
 
6
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Тюфлеците преследвали .... и накрая се хванали за долуподписаните.
17
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владимире, вместо да даваш акъл, който очевидно нямаш, вземи прочети закона за движение по пътищата.
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващият път - полицаите въоръжени с РПГ- та и директен отстрел. Сезонът за лов на джигити е целогодишен.По-добре мъртъв джигит, отколкото някой от семейството ми.
15
2
 
14
 
! Отговори
;-) преди 6 години
Добре, че са били частните охранители, да свършат работата на полицията!
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е слаб шофьор.
13
2
 
3
 
! Отговори
KOSTOV преди 6 години
ETO PRIVATIZIRAITE POLICIYATA
12
2
 
17
 
! Отговори
Владимир преди 6 години
Много ясно че хората с коли който нарушават правилата за движение, пътни знаци не спазват, не дават мигачи при завой и маневри и други видове нарушения ще ги спират катаджийте.
11
3
 
37
 
! Отговори
Владимир преди 6 години
Защо натискате *** на гъста когато ви изпреварват. Защо правите рисковани и опасни изпреварвания след като нямате видимост или добра видимост кой идва от среща. Защо давате газ на долу по баира след като са ви сложили ограничение. Защо навлизате със опасна и несъобразена скорост във завойте. Защо правите маневри със колата без да сте се огледали добре във огледалата и не следите огледалата като се разминавате със друг автомобил в тясна улица.
10
6
 
30
 
! Отговори
Владимир преди 6 години
Ама спазвайте правилата за движение. Ей почти никой не дава мигачи, колани не слага, пешеходци на пешеходната не се пускат някой път, карате със превишена скорост, говорите по телефона и правите завой без да дадете мигач. За щяло и нещяло свирите със клаксони само надувате главите на хората и стресирате народа. На знак стоп не спирате. Отнемате предимството на колите който се движат по главния път. Карате във лявата лента и ви изпреварват от дясно. Давате газ когато ви изпреварват,
9
6
 
23
 
! Отговори
Беглеца преди 6 години
Уж нови мощни полицейски коли,а пък някакъв аматьор немогат да стигнат.Звучи смешно,едните се обадили на другите,другите докато разберат какво става той взел че избягъл.Вземете човека при вас да работи за да ви каже каксе прави всичко това......
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква кола е карал този, че отпрашил през нивите в такова време? БТР или моторна шейна?
7
6
 
5
 
! Отговори
аман от мВР преди 6 години
да не са откраднали книжката на човека както правят с много други набелязани жетви..Спазваш закона караш с исключени фарове денем /вместо както другите с включени фарове против мъгла д а увреждаш земята и ХОП стоп глоба конфискация на книжката открадване на номерата на автомобила..Както виждате опитали са се да убият водача с нагло преследване..
6
2
 
15
 
! Отговори
Просто решение преди 6 години
Да му бяха дали книжка и нямаше да хабят бензин.
5
10
 
35
 
! Отговори
до 3-ти преди 6 години
Аве ей, на полицаите това им е работата, плащаме им заплатите от нашите данъци и те са ДЛЪЖНИ да хванат някой. Няма значение дали ще бъде пуснат! Получават заплати, за да ловят престъпници!!! Като не искат да рискуват - има достатъчно работа по строежите. Никой не ги е карал насила да работят за 900 лева заплата в полицията!!!
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без имена - значи от електората на дост - дпс
3
21
 
22
 
! Отговори
до първи преди 6 години
Аве ей , ***, мисли преди да пишеш, ти ако си полицай ще си рискуваш ли живота (за 8-900лв) с екшън-изпълнения за да хванеш някой , който ще бъде пуснат 2 часа по-късно.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми нямат си работа! Вместо да се обадят на американците да го отстрелят със сателита! Или поне да се качат на хеликоптер и да му метнат една ракета въздух-земя отгоре.
1
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Директно му издайте книжка за професионалист защото такова професионално шофиране едва ли може някой да направи. Направли ги е смешни. Ако беше някой аматьор щеше да се забие в мантинелите и да се обърне нагоре с краката. Егати шоферите са тези дето не са могли 70 км да го настигнат!