Злато за гимнастичките ни от Световната купа в София!

Това е второ златно отличие за възпитаничките на Весела Димитрова
Обновена: 1 апр 2018 18:13 | 1 апр 2018 18:03,
33

Снимка: Булфото

Българският ансамбъл спечели златния медал на финала на пет обръча на Световната купа по художествена гимнастика в "Арена Армеец" в София.

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Теодора Александрова и Елена Бинева вдигнаха на крака публиката в залата със своето изпълнение и получиха оценка от 20.850 точки (12.300 за трудност).

Това е второ златно отличие за възпитаничките на Весела Димитрова след титлата в многобоя снощи.

Сребърното отличие стана притежание на ансамбъла на Япония с 19.800 точки (12.000 за трудност). Италия спечели бронза с 19.650 точки. Ръководството на италианския тим подаде контестация за оценката, но тя беше отхвърлена, предаде БТА.

По-късно днес са финалите на бухалки и лента при жените, както и на три топки и две въжета при ансамблите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онзи от Хасково, дето пада, в момента е 5-ти в света. За сравнение в далечната 94-та, ония дето се фукат до днес с този последен успех за българския футбол, бяха 4-ти. А той е паднал до 5-то място. О, ужас! И Славчо трудно ще вземе тези момичета в балета, защото по времето, когато той ще падне от екран, те още ще се състезават. За сегашния му балет - или добро, или нищо. В случая - нищо.
20
4
 
12
 
! Отговори
ФЕН преди 6 години
Браво момичета? Големи сте! Жалко , че през последните години рускините наложиха техния стил-техничния! Българският-художествения се загуби! Сега худ. гимнастика все повече заприлича на жонгльорство! Отличният жонгльор печели! Рядко вече музиката е приятна мелодия, а сбор от звуци, които зрителят рядко може да свърже с съчитанията! С огромно удоволствие отново гледах записи на А.Раленкова, М.Петрова, Диляна и Лили ! Това според мен е художествената гимнастика
19
4
 
9
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Браво на успехите! Това се нарича успех, не нон стоп писанията за оня от хасково дето пада от 140я в листата.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубави дупенца :-):-)
17
3
 
8
 
! Отговори
11 преди 6 години
Браво - изключително сложно и бързо съчетание. Аз, дето не се интересувам много от това имах късмета да ги гледам. Аз единствено мога да ги бия, ако се подхвърлят бири и ракии. Няма да ги оставя да паднат на земята да отидат зян.Браво на момичетата!
16
2
 
5
 
! Отговори
до карина преди 6 години
Комерсиалността в днешно време се смята за предимство, или греша? Триката им са много красиви и си заслужават парите. Малко радост и гордост за България след толкова години мъка.
15
4
 
8
 
! Отговори
карина преди 6 години
Браво и честито ! Спечелените титли у дома винаги малко ме карат да има нещо на ум. Един много субективен спорт и все повече комерсиален . Скъпи трика, лобита...
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Това, че някои мъже вечно се опитват да принизяват успехите на жените, си е лично техен проблем. Аман от мъже-ком.плексари, възпитани от доминантни майки. Браво на момичетата! Великолепни спортистки и истински артисти в залата. Че и хубави!
13
3
 
7
 
! Отговори
До Несъгласен: преди 6 години
Ако беше гледал внимателно какво правят тези момичета на килима, успехът им надали щеше да е "въображаем". И никой да не ги гледаше, пак е успех. Да не говорим, че дават добър пример за трудолюбие и красота на много момиченца. Които също са хора, въпреки, че ти едва ли ги смяташ за такива.
12
15
 
7
 
! Отговори
Несъгласен преди 6 години
Съдейки по репортажите,в залата май са били само родините им.След като никой не се интересува от това състезание,защо ни го натрапват и се опитват да ни наложат някакви въображаеми успехи .
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! Страхотни спортистки и супер яки мацки.
10
9
 
5
 
! Отговори
Amerikano преди 6 години
Тия с тия фамилии май са Рускини:)))
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вкъщи и стените и съдиите помагат . ЧЕСТИТА ПОБЕДА
8
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЪЛНУВАМ ??
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишещите тук не могат 1/2 шпагат да направят, знаят само как се чешат калвиатури и ..., но седнали да ми коментират гимнастиката!Спрете се вече, хейтъри, не, не разбирате от всичко, смешни сте.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на момичетата!Но май ще трябва да им спираме шоколада, напълнели ми се струват...
5
9
 
10
 
! Отговори
gogi преди 6 години
то това злато ние самите си го раздваме на нас си ..... страшна работа нещо като "кюет на годината е тази награда " пълен ***
4
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Злато за гимнастичките ни...!Не може да бъде...кат Русия няма втора
3
14
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Тези плюскат шоколад и пият алкохол и играят хазарт аз бях за отбора на Англия да живее Тереза Мей.
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честита победа!