Тервел Пулев нокаутира непобеден унгарец!

Българският боксьор свали Ласло Пензеш във втория рунд
36
Тервел Пулев нокаутира непобеден унгарец!
Снимка: Булфото, архив

Тервел Пулев постигна десета победа в професионалния бокс, след като нокаутира във втория рунд непобедения унгарец Ласло Пензеш по време на галавечер в австрийската столица Виена.

По-малкият брат на Кубрат Пулев успя да свали на земята своя опонент 50 секунди преди края на втория рунд, като изпрати съперника си в нокдаун три пъти за много кратък период от време, преди да го откаже.

"Имах късмет, че направих много добро ляво кроше. Имам нужда от малко почивка, защото този месец направих три мача. Като цяло всеки месец имам по три мача", обяви Тервел след успеха си.

Преди този мач унгарският опонент на Тервел нямаше загуба. 39-годишният Ласло бе записал само победи на ринга.

На трибуните имаше доста наши сънародници, които не спираха да подкрепят Малката Кобра на ринга.

Още спортни новини четете в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Тервел Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
MMM преди 6 години
Нормално е да играе в началото на кариерата си с такива боксьори. Жалко, че реши да става професионалист чак сега. Той би имал само един шанс за пояс и заради това са толкова внимателни от екипа му и подбират внимателно съперниците. Една загуба би била края на тази кратка кариера. Недейте да плюете. Това е голям бизнес и е по-скоро тактика и математика, отколкото емоции. Кубрат стигна до мач за титла без нито един наистина сериозен противник преди Кличко. Иначе, Тервел ми харесва повече.
27
0
 
2
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
До неграмотния 26, неуважението към правописа е неуважение към езика. Неуважението към езика е неуважение и омаловажаване на званието Българин! Ти да не си завършил ВИФ?
26
2
 
3
 
! Отговори
.... преди 6 години
Ехаа, страхотна снимка. Браво на Тервел.
25
4
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Тервел е много невероятен боксьор - изненадващи удари - голяма бързина и хъс- той не е тромав за тази категория !!- ЖАЛКО че вече е в голяма възраст за шампион- ако беше на 25 г щеше да го чака блестяща кариера- но сега едва ли ( -Възрастта си оказва значение в бокса - Просто е пропилял таланта и времето си - жалко !!
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мементоаиде още един учител се появи..отиваи някъде където се коментира български език..тука се коментира бокс..ако е по темата даваи..аман от грамотници и всезнаиковци..кои както иска така да си пиши..важното е да се разбира...тука не е изпит по български
23
6
 
9
 
! Отговори
Мементо преди 6 години
Абе тия дето пишете с 4етворки, научете се да пишете бе неграмотници, мешини безполезни..
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
просто се радвайте Българин побеждава
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Касиус Клейтука въпроса ,тои кога ще излезе срещу някъв на средно боксюр ве4е..средно казвам защото ве4е 10 ма4а се бие с някви физкултурници,като изклю4им предпоследния му ма4..макар 4е онзи ве4е мисли за пенсия и загуби по то4ки от тервел..а пък на теб може и да ти харесва да се бие с анонимници,знам ли....хора всякви..аз искам пък да бие добри боксюри..но ти си разби4а на бокса..може и да греша аз..жив и здрав да си
20
2
 
5
 
! Отговори
nedko преди 6 години
ве4е трябва да запо4не да дига темпото,ина4е така може и 50 на 0 да му е актива до 2 години..а полза никаква,влез на друго ниво и виж там за какво става въпрос,спокоино..там има инфо за всеки един,така 4е ще бъдеш на ясно с кои се биеш...все пак имаш опит,едно време се би с Усик ,там тои те разби по то4ки..но евала издържа цял ма4 с него..и това е постижение..бъди жив и здрав..и много успехи на боксюри,истински боксюри..успех
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога брат ти Кубрат ще си плати за работата на двама мой приятели които му работиха в боксовата зала която направи в кв.Хладилника.Две седмици работиха момчетата и накрая ги изгонил без да има плати,не бил доволен от направеното.
18
9
 
13
 
! Отговори
Касиус Клей преди 6 години
Гледам разбирате от бокс . Па излезнете срещу момчето ,щом сте толкова куражлии...Ще ви направи на дроб сърма...Левачета !
17
1
 
3
 
! Отговори
Готина мацка преди 6 години
Пардон, исках да кажа в Студентски град.
16
5
 
13
 
! Отговори
Готина мацка преди 6 години
Тервелчо, брат ти Кубрат е пълен ***. Едно време правеше побоища в дискотеките в Студентски брат. Виждала съм го и дори един път го наругах.
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах мача - опонента беше много слаб...
14
4
 
13
 
! Отговори
daco преди 6 години
Абе всички сме големи разбирачи и гледаме как да оплюем известните !Само ,че ние стоим и се чудим как ще изкараме месеца,докато на братята не им дреме въобще,вземат си хубавите парички и си лягат до красивите си женички ! Даже и рима вкарах ,ха ха !
13
0
 
20
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Харесвам го Тервел много повече от брат му, но закъсня много много с професионалната си кариера :(
12
1
 
21
 
! Отговори
РККА преди 6 години
Един ден ще има и сериозен опонент но за това се искат победи,да не бързаме с оценките,на мен ми е по скоро приятно пък било то и от това че Тервел е отупал некой левак нали победата се пише на сметката на България,по добре отколкото чужда медия да пише че техен боксьор е размазал българин на ринга...
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха унгареца взел пенсията на първо число и нашия неможе да свари да го набие , малко уважение към старите хора
10
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
39 годишен? Този е млад все още...братя Опулеви са свикнали да играят с 41 годишни пенсионери. Е, един път големия брат не случи и го приспаха, но важното е че продължаваме напред.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 9 ***, какво общо има Тервел Пулев с професионалния бокс, бе?