Турция за въздушните удари срещу Сирия: Уместен отговор!

Хизбула: Войната на САЩ няма да постигне целите си!
14 апр 2018 10:43,
35
Турция за въздушните удари срещу Сирия: Уместен отговор!
Снимка: БТА

Турция приветства като "уместен отговор" въздушните удари на САЩ, Великобритания и Франция срещу обекти на сирийското правителство, заяви източник от турското външно министерство, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

"Ние смятаме за уместен отговор операцията, извършена срещу сирийското правителство от САЩ, Великобритания и Франция", каза източникът пред Ройтерс.

Франс прес цитира комюнике на външното министерство, в което се казва: "Ние приветстваме тази операция, която е отговор на цялото човечество след атаката в Дума. Всичко дава основание да се смята, че тя е извършена от сирийския режим", се казва в комюникето.

Междувременно ливанското шиитско движение Хизбула, което е съюзник на сирийския президент Башар Асад заяви, че войната на Съединените щати срещу Сирия няма да постигне целите си, предаде Франс прес.

"Войната на Съединените щати срещу Сирия, срещу народите и освободителните движения, няма да постигне целите си", се казва в декларация на Хизбула.

Проиранското шиитско движение остро осъди ударите на САЩ, Великобритания и Франция срещу Сирия и ги нарече въпиещо посегателство срещу териториалната цялост и народа на Сирия, съобщи ДПА, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Каквооооооо?.? Сънуваш май.
30
3
 
5
 
! Отговори
Bozkurt преди 6 години
Ako mu stiska na niakoy voyna s Turtsia neka da opitat.Nie sme tuka do kato umrem vsichki.İ da vidyat kakvo e da voyuvash s Turtsi.nyama koy nyama ...
29
8
 
1
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До шматкаНормално!Турция да е фурнаджийска лопата!Но защитават интересите си според условията . Но турците вече се хванаха на въдицата.И скоро ще им издърпат кордата!
28
3
 
6
 
! Отговори
С-400 преди 6 години
От 103 изстреляни ракети сирийката ПВО е унищожила 71.Сирийските системи за ПВО са били С-125 и С-200 от времето на СССР т.е. технология на около 40 години.Успехът на сирийците е много голям. Руските системи за ПВО с-400 не са задействани.Срещу тях не е имало нападения.
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До dkДемокрация е ,защото Асад е диктатор и терорист.Сега по-ясно ли ти стана ?
26
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаТурция не са приятели на Путин ,а турците си гледат интересите,които не съвпадат с тези на Русия.Също така единствените приятели на Путин са диктатора Асад и още 2-3 мюсюлмански дупки.
25
8
 
10
 
! Отговори
ангел преди 6 години
Ердоган се клати между два стола , но няма начин !
24
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМАТА РЕПУБЛИКА КЮРДИСТАН.
23
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция и Русия имат противоположни стратегически интереси. Рано или късно ще се скарат.
22
5
 
20
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Фурнаджийски лопати.Путин си няма на идея какви приятели си има
21
5
 
5
 
! Отговори
Не знам преди 6 години
Този удар е толкова легитимен колкото следната ситуация: Русия в съвета за сигурност вади материалите от разследванията на западни журналисти за пътя на доставка на оръжието на терористите, поставя България във фокуса на точка от която идва голяма част от лекото въоръжение на групировките, квалифицирани от всички като терористични и с цел възпиране на тероризма нанася масиран въздушен удар по пристанища и заводи износители и производители. След това заявява че е дала ясен сигнал на терористите.
20
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Унищожение за фесляшката държава.Няма място на сцената тоя Тумор.
19
3
 
9
 
! Отговори
:):) преди 6 години
Ердо кво казал, все тая, между редовете в статията леко се намеква Хизбула как ще отговори, това е стеашничкото, че сега ние уж сме лицето на ЕС...
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
герб форевер и браво са един и същи човек, цъкащ коментари от различни айпита...смях, поне стила сменяй бе пич....
17
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА НЕ СТЕ ЛИ ГО РАЗБРАЛИ ДО СЕГА. МЕЖДУНАРОДНАТА АРЕНА Е СЦЕНА С МНОГО УЧАСТВАЩИ ААКТЬОРИ. КЪДЕ НЯКОЙ МНОГО КАДЪРНИ, КЪДЕ ДРУГИ НЕКАДЪРНИ НО СЕ ИГРАЕ И ТО С УСПЕХ. ЗАСЕГА СПЕТЕ СПОКОЙНО И БЪДЕТЕ НАЩРЕК ЗАЩОТО И ТУК ИМА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ ТА ТЕАТЪРА ДА НЕ СЕ ПРЕМЕСТИ ПРИ НАС И ТОГАВА ДА ВИ ВИДИМ КАКВИ УМНИЦИ СТЕ.ПОЗДРАВИ.
16
16
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 6 години
До Браво!Браво!Един екзактен и уместен пост.Заслугите на г-н Борисов за световния мир са безспорни.Не е късно денят,когато и България ще има своя Нобелов лауреат за мир!
15
16
 
31
 
! Отговори
НЕ ОЧАКВАХ преди 6 години
Друго изказване от турският Хитлер. Достатъчно виждаме какво насилие налага в родината си.Злото се вихри над света.
14
37
 
12
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на министър-председателя ген. Борисов, който успя да организира важната среща ЕС-Турция в най-подходящия момент! Точно тази среща допринесе решително за намаляването на конфронтацията между Турция и западните държави. Най-вероятно именно ген. Борисов е човекът, спасил света от мащабна война.Браво!
13
26
 
19
 
! Отговори
Osman преди 6 години
Ердо слизай надолу Мюнбич, Кобани, слагайте по един каймакам и да приключшат арабските експерименти за държава. Сега му е времето да си върнем загубени наши си земи. Следва Северен Ирак да станем износител на петрол, а Балканите после ще ги мислим. Давай Ердо, времето е ценно.
12
4
 
35
 
! Отговори
Kiffla преди 6 години
Аз пак не разбирам. Нали Турция беше с Русия?