Фенът, ранил полицайка на мача с ЦСКА, съжалявал! Нима?

Крил се няколко дни преди да се предаде сам, бил от твърдата агитка
87
Фенът, ранил полицайка на мача с ЦСКА, съжалявал! Нима?
Снимка: Булфото, архив

"Съжалявам за стореното". Това били първите думи на задържания за хвърлянето на бомба срещу полицаи на Националния стадион "Васил Левски" по време на мача ЦСКА – "Левски" преди дни.

Още по темата

Заподозреният за нападението, при което сериозно пострада служителка на реда, се предал сам в СДВР.

Това казаха на пресконференция в неделя градският прокурор на София Емилия Русинова и шефът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов, цитирани от Нова тв.

Младежът, който е роден през 1993 г., отишъл в полицията, придружен от адвокат. Пред разследващите обяснил, че бомбата и маската, която сложил на лицето си, му били дадени от непознат човек.

В дните след нападението задържаният се укрил. Униформените не го намерили на адреса, на който живее.

Самоличността му обаче била установена още в петък. В хода на процесуално-следствените действия били разпитани общо 64-ма свидетели.

Задържаният циркулирал в твърдото ядро на агитката на "Левски", не е осъждан и няма криминални регистрации.

Срещу младежа са повдигнати обвинения. Наложена му мярка за неотклонение "задържане под стража за срок до 72 часа".

Предстои прокуратурата да поиска постоянен арест.

Ако бъде признат за виновен, може да получи наказание от 5 до 15 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Bache преди 5 години
Всяко чудо за 3 дена...
78
0
 
2
 
! Отговори
Просто фен преди 5 години
Замисляли ли сте се, че признанито на извършеното злодеяние не означава, че това е извършителя. Лично за мен, ако не се вижда ясно на видео кадри, че този ....... хвърля бомбата, той не е извършителя. Момчето ще вземе една пет цифрена сума и ще отнесе последствията, както мноого пъти се е случвало в нашата анти държава.
77
0
 
3
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
"...че бомбата и маската, която сложил на лицето си, му били дадени от непознат човек." - Ние трябва ли да приемем за истина това покъртително и сърдечно признание?! И искрено съжалявал, обещавам повече никаго да не правя така ... Хайде малко по-сериозно. Говорим за 25 годишен, не за малолетен.Интересно бълтарският съд как ще подходи.
76
0
 
9
 
! Отговори
ктк преди 5 години
Айде по бързата процедура в затвора! Като отлежи 5 години тъкмо мозъка му ще ферментира и ще се научи да ходи без качулка.
75
3
 
4
 
! Отговори
пристрастен писач преди 5 години
В заглавието не е написал "Фенът на Левски", а фенът ... на мача с ЦСКА. Казвайте я тази истина в очите. Стига с тези завъртулки!
74
1
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Директно в затвора! Даже най-добре всички фенове в затвора - това са безполезни за обществото лица, застиниали някъде далеч в еволюцията.
73
1
 
14
 
! Отговори
А преди 5 години
ТРЯБВАШЕ ЛЕВСКИ ДА БЪДЕ ИЗВАДЕН ОТ А ГРУПА,ДА ВИДИ КАКВО Е ИЗВЪН ГРУПАТА,ДА НЕ СЕ ДАВАТ НИКАКВИ ПАРИ,ДЪРЖАВНИ,СТАДИОНА МУ ДАДЕ СОФИЯНСКИ,ПРЕАКТУВА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ,ПОСТРОИХА МУ ТРИБУНА ЗА МИЛИОНИ,ПАК АВАНТА,ИЗИБЩО ЦЕЛИЯТ ОТБОР Е АВАНТА НАКАЗАНИЕТО Е СМЕШНО,КОЛКО ПЪТИ СТАНАХА ТЕЗИ СМЕШНИ НАКАЗАНИЯ,ЗАТОВА СТАРИТЕ ЛЕВСКАРИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ОТБОРА НЕ ХОДЯТ НА МАЧ ЗАРАДИ ТАЗИ НЕСИГУРНОСТ,КЪДЕ СТАРИТЕ ВИ МАЧОВЕ И АЗ ХОДЕХ,А СЕГА ИГРАЧИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ.
72
4
 
4
 
! Отговори
А преди 5 години
ВИЖТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА,ТРЯБВАДА ПИШЕ МАЧА С ЛЕВСКИ,1000 ПЪТИ ДА ПИШЕ В СТАТИЯТА ,ЧЕ Е ФЕН НА ЛЕВСКИ,40 ГОДИНИ ДА ПИШАТ ЖУРНАЛЯТА,ЧЕ ВСИЧКИ НЕПРИЯТНОСТИ ДОЙДОХА ОТ ХУЛИГАНИТЕ НА ЛЕВСКИ,ПОЧТИ В ВСЕКИ МАЧ КЪДЕ И ДА ЕОЙ В СТРАНАТА,ПИШЕТЕ САМО С ПИСАНЕ ЩЕ СТАНЕ,,ОТНАЧАЛО БЯХА ЗРЪНЦА,СЕГА СТАНАХА АГИТКИ,СЛЕД ГОДИНИ ЩЕ НИ ПОМЕТАТ,КАКТО ПОМЕТАХА ОРЕШАРСКИ.КАТО СЛЕШАХ ГЕН.ВАСИЛЕВ ОЩЕ МАЛКО И ЩЯХ ДА ГО СЪЖЕЛЯ ТОВА МОМЧЕНЦЕ,ДА НАКАЖЕТЕ ОТБОРА ЕДНА СРЕЩА,ТОВА Е МНОГО КАК ВИ СЕ ОТПУСНА ОТ ДУШАТА,,
71
12
 
3
 
! Отговори
стенли преди 5 години
Стига бе! Оставете човека! Разкайва се, съжалява! Интересно как като е бил с качулка ченгетата са го разпознали?! Или просто е намерен някой, който да поеме вината, за да му опростят други неща! И за какви присъди от 5 до 15 години приказвате? Колко хора бяха УБИТИ от полицайте, но присъди нямаше!? Чората, Чакъра...
70
0
 
0
 
! Отговори
стенли преди 5 години
До Мен В сектор "А4 бяха свинете, така че хора нямаше да пострадат!
69
1
 
8
 
! Отговори
Трак преди 5 години
Айде сега да видим какво ще постанови справедливия съд.До сега , когато полицай е убил човек непредомишлено му дават до три години.А ако си син на прокурор , най много три ама усовно.Но за вас реформа в съдебната власт е ненужна и джендърска.Молете се , обаче вие или ваш близък да не пострада от големите на деня , че тогава ще разберете защо трябва съдебна реформа.Късмет и стискайте палци , че друго не остана.
68
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е ползата за обществото от тези дербита? Разходи за охрана, счупени съоръжения, потрошени автобуси, блокирани кръстовища, пострадали хора. Само разходи, които ги плащаме всички ние.
67
1
 
17
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Да му дадт сега максимумът от 15 години за назидание на другите. Някуде четох, че казал, че искал да метне бомбата в сектор А, ама не можал, а не е искал по полицаите. Смятайте ако беше паднала в пълният сектор А колко пострадали щеше да има.
66
16
 
2
 
! Отговори
Читател 22 преди 5 години
Защо не вярваме на предалия се хулиган? Сигурно защото не вярваме на Боко, Цв.ЦВ. Рибока, Прасето и мн.други. Трябва да дадем право на провинилия се и предал се виновник! След фалша в ареста на Кмета на Младост тук очевидно се стъпва на здрава почва! Не го поздравяваме, но очевидно имаме работа с провинил се фен. Той ще получи заслужено си, но далеч не е измамник и предател като др.Президент!
65
1
 
39
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
За кое съжалява?!?...За това ,че се е подготвил да убива ли?Снабдил се е с нещо за което се иска подготовка...колко трябва да ти е празна главата ,за да посегнеш на минимум и бронз,да ги смесиш,да пъхнеш пирони вътре,да си го сложиш в джоба ,защото това ти е мъжеството за мач,който е за теб е сражение ,а не спектакъл!Пълен ***,идиотизъм и липса на всякаква нормална логика на човешки индивид!
64
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...че бомбата и маската, която сложил на лицето си, му били дадени от непознат човек."Това сериозно ли е сега?
63
0
 
42
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Е заради такива като тоя стадионите са празни.Фен бил? *** е тоя няма значение дали е от Левски или цска.
62
4
 
26
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Щом съжалява пуснете го човека! Той повече няма да прави така.
61
1
 
24
 
! Отговори
чичо-дедко преди 5 години
за да затворят устите на хората, били хвахали "хипотетичен" гамен, а дали е така?! и футболното отборче го наказаха с един мач без публика и 6к. лева... Това ако е държава - полицай с извадено око при изпълнение на служебният си дълг... искам да го видя какво ще се случи в друга държава, независимо дали е на запад или на изток.
60
6
 
0
 
! Отговори
Vesil преди 5 години
Christianski terorist....