22-годишен без книжка и на мотор загина, заби се в храсти

Получил множество фрактури, починал е в МБАЛ - Велико Търново
21 май 2018 15:15, Анисия Иванова
19
22-годишен без книжка и на мотор загина, заби се в храсти
Архив: Булфото

Неправоспособен мотоциклетист е загинал при пътен инцидент между селата Самоводене и Ресен. Произшествието е станало тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Сигналът за тежкото ПТП е получен в 23:11 ч. По първоначална информация 22-годишен неправоспособен моторист от Велико Търново с мотоциклет "Ямаха" излязъл от пътното платно и се ударил в крайпътни храсти.

В резултат на това водачът е пострадал. Той е бил откаран във великотърновската болница с множество фрактури и с опасност за живота, където по-късно е починал.

В хода на извършената проверка е изяснено, че регистрационните табели на возилото са издадени за друго превозно средство и същото не е регистрирано по установения ред.

Мотоциклетът е иззет. По случая е започнато досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
до Усмивка - номер 1 преди 5 години
Приятелю, не знаеш какво означава "естествен подбор", а го използваш в изречение. Личи си.
13
1
 
0
 
! Отговори
Няма лек преди 5 години
Простият човек не може да се излекува... Кой е по-опасен Аз който с мотора не мога да пуша, не мога да си гледам телефона , не разговарям със седящия на задната седалка , не си оправям косата на огедалото или този който го прави постоянно?
12
2
 
0
 
! Отговори
Усмивка преди 5 години
До Анонимен,надявам се естествения подбор да ти събере децата някой ден и да си ги заровиш,а ти да живееш до дълбока старост.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естественият подбор продължава да работи 👍
10
3
 
14
 
! Отговори
немоторист преди 5 години
До Бирено мече - Когато нощно време - 1-2 часа след полунощ - по столичните булеварди профучава форсиран мотоциклет - какво, да се радвам ли? Когато форсират на място, за да ги гледат пиклите с възторг в очите - какво, да се радвам ли? Не, няма да изпитвам и грам съчувствие, при условие, че за да си начешат крастата и сбърканото самочувствие, ме тормозят. Да, на 60 години съм и не уважавам парвенютата.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не просто без невинни жертви, а даже се е и мъчил, за разлика от другите мотоубийци.
8
0
 
7
 
! Отговори
Спиро Инфото преди 5 години
Защо не писахте за онова невръстното монахче Спиридончо от Чипровския манастир, дето го хванали наквасено с 3 промила, че и без книжка. То още ходи с памперси, но на Мерцедес се качило. Трябва да се дава, мисля си, гласност на такива случаи, едно- да се знаят кои са хубавците, и второ, специално за този случай, нацията да си види "духовните" водачи.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че не е взел още някой с него. Бог да прости
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За периода 2017г има 6 загинали моториста, при 682 смъртни случая при ПТП.Донори.... колко да са донори при все че заемат 0.9% .....
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На година в България има между 700 - 1100 смъртни случая при ПТП. От тях водачи на мотоциклетно превозно средство са между 25-40 души на година. При тази статистика да се наричат "донори на органи" е напълно погрешно. При 200-300 смъртни случай на пешеходци при птп, бих казал, че на пресичащите пешеходна патека повече им отива названието.
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това мотора е опасна работа, трябва да си много внимателен и най-вече отговорен, да държиш винаги мотора и ситуацията под контрол. Не е за всеки.
3
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Хората чакат донори !
2
30
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Това е добре!Доволен съм....
1
2
 
16
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Война не ни трябва...Боян, това момче,+3-4 починали журналисти,цигуларка+оперна прима за 2-3 дни... + неизвестен брой необявени случай