Руският посланик в ЕС: Отровена ли е наистина Юлия Скрипал?

Тя изглежда чудесно и здрава, коментира той
24 май 2018 17:56,
40
Руският посланик в ЕС: Отровена ли е наистина Юлия Скрипал?
Снимка: БТА

Интервюто на Юлия Скрипал дава възможност отново да се повдигне въпросът дали тя наистина е била отровена, и то с бойно отровно вещество, заяви руският постоянен представител в ЕС Владимир Чижов, цитиран от ТАСС.

Още по темата


"Тя изглежда чудесно, на външен вид не носи никакви следи от отравяне с това, което британските власти определиха като бойно отровно вещество. Не съм специалист в тази област, но мога да предположа, че бойното отровно вещество унищожава всичко живо в дадена зона достатъчно ефективно, дори в слаба концентрация", каза Чижов.

"Фактът, че тя изглежда практически здрава ни кара да се замислим дали наистина е имало отравяне, а ако е имало, с какво е било извършено, да не говорим от кого", добави Чижов.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПитанчевКакви предатели те тресат бе Питанчев? Какво е предал Скрипал? Някаква cвинска ***, задръстена със сто годишни фекалии. Ами те трябва да го наградят този човек че им чисти *** а не да го убиват с БОВ. Най-голямата грешка на русофилството е че смятат Русия за нормална държава която може да бъде родина на някого.
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как ще е отровена. Просто е захранена с пчелно млечице руско производство. Каква вина има Русия като Юлия и баща и са се оказали алергични?
33
3
 
15
 
! Отговори
Питанчев преди 5 години
В спорове дали е вярно или не е забравяме ОСНОВНОТО . Скрипал е ПРЕДАТЕЛ на собствената си родина . Каква очаквате да му е съдбата . Ще мре като куче. Няма друго. Я някой форумен професор да ми каже в коя страна националните предатели ги черпят с бонбони и им пращат цветя ? В САЩ ? Турция ? Германия ? Дори в Папуа Нова Гвинея ако си предател те чака казан и подбрана гарнитура. Всички издали американски военни и национални тайни се крият зад бодигардове и само чакат кога нещо ще ги сполети.
32
4
 
33
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Надявам се руснаците да са разбрали колко важен е Холивуд при воденето на война!То не бяха хим.атаки,отравяне на агенти с изтекъл срок на годност и какво ли не!Клиповете правени за ИД са цял отделен жанр...Изобщо-работят хората,не си поплюват!Гьобелс е жалко агитаторче в сравнение с тия!
31
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Троловете на руското посолство нещо са завзели коментарните секции в този (и не само) сайт и слагат ли слагат минуси на всеки, дръзнал да напише нещо, което не им харесва...
30
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тя изглежда чудесно и здрава, коментира той" - с тая дупка на трахеята не ми се струва, че е точно така... Да му направят и на посланика една дупка в гърлото и да го питат, дали изглежда чудесно и здрав...
29
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е, че никой от тук пишещите( те са може би двма трима души) нищо не знае и няма да узнае а само защитава някаква позиция спрямо това дали е русофил или русофобНо случилото се след Скрипал и " химическото отравяне" в Сирия и последвалите удари на САЩ навеждат непредубедените на някои мисли Който може да разсъждава нека се замисли
28
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Съветите искат да ги ликвидират- никога няма да им се размине. Английската баба пуйка е кукла в ръцете на Еврейския център, Ню ЙОРК!
27
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Личи си, че РФпосланика не е от отдела за БОВ на КГБ'то, а от отдела за снегорини и самоубийства или задръстения отдел !
26
10
 
4
 
! Отговори
Казачок с/у бръчки преди 5 години
ако отравянето се справя толкова успешно с бръчките на 30-годишни мацки, мчи ко се чака, поливаш с Казачок онези дето подпират въздуха на моста на дружбата и след месец ще греят като каката от картинката
25
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези от КГБ'то много загрижени за Скрипал откакто разбраха, че ще оцелеят. Сега им се ще да разберат от тях нещо за противоптровата на англичаните иначе ще има уволнения за провалената акция !
24
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичайните изявления и глупости.
23
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВикторРазбира ти тиквата от трахеотомия! Аз пък да те питам: защо не са я интубирали? А дали са й направили промивка с активен въглен с големия иригатор? Много се дразня от лаици, които имитират мисловна дейност!Този път англичаните се оляха и показаха, че отдавна е минало времето на Конан Дойл и Агата Кристи! Просто службите им не са онези легендарни служби, а разни аматьори-*** възбудиха целия свят, като накараха една глупава женица да гълчи по кого? По великата Русия!
22
39
 
9
 
! Отговори
наглост преди 5 години
Няма по - голяма наглост от тази на Путин. Путин е новият Сталин.нисък, комплексиран, безчовечен.
21
30
 
7
 
! Отговори
До: Питер (номер 18) преди 5 години
Абе, Питре, Питре!И на тебе може да ти пробият трахеята, съгласен съм с тебе.Ама като го гледам момичето, толкова усмихнато, толкова щастливо изглеждащо...И на фона на други, отвлечени от Ирак, при бившия диктатор Саддам Хюсеин, от Северна Корея, от джихадисти от Ислямска Държава, със белези по лицата от измъчване и побоища, с посърнали физиономии, плюещи по САЩ и по Запада, еми извинявай, но напълно и вярвам на Юлия - щастлива е че се е отървала от бившето КГБ!
20
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 19но казва че иска да се върне в русия , което е по важно и защо би го направила ако руснаците са поръчителите , замисли се малко , явно не са руснаците или изобщо ако е имало отрова
19
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми тя самата си го каза това. Каза че е отровена искам да кажа.Нали го видях с очите си, и го чух с ушите си. Има го навсякъде в медийното пространство.
18
1
 
1
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До Анонимен 15 - извинявай, това не беше насочено към теб, грешен номер :)
17
8
 
13
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До Анонимен 15Абре, душици мили....... Това, дето го повтаряте, е ясно на всички. Но на вас май не ви е ясно, че може да се пробие трахеята и на абсолютно здрав и неотровен човек, за да се направи да ИЗГЛЕЖДА, че е бил отровен... Ама вие, козяшките фенове, сте доста зле. Явно сте участвали в проучването, поставящо България на последно място по грамотност в ЕС и на 44-то от 45 страни в света.
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За предателите е обидно даже и да се споменава, какво остава да бъдат коментирани!