Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

"Фронтекс" да сложи край на мръсния бизнес, иска Себастиан Курц
Обновена: 27 май 2018 11:04 | 27 май 2018 10:57, Анисия Иванова
125
Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

Австрийският канцлер Себастиан Курц смята, че за борбата срещу потока нелегални мигранти в Европейския съюз е необходимо по най-решителен начин да се пресича работата на трафикантите още в Африка, предава Regnum, цитирайки германски медии.

Курц е убеден, че това може да се направи, ако на "Фронтекс“ се дадат пълномощия да се бори с нелегалната миграция в трети страни със съгласието на техните власти.

Австрийският канцлер подчерта, че граничарите от "Фронтекс“ трябва да сложат край на мръсния бизнес на превозвачите на мигранти и да не се дава на съдовете им да извършват опасните пътувания през Средиземно море, които често свършват трагично.

Ръководителят на австрийското правителство отбеляза, че е съгласен с увеличаването на броя сътрудници на "Фронтекс“ до 10 хил. души, съобщава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
14
 
! Отговори
евроатлантик преди 5 години
как ще спират бе,нали Кадафито го няма и вече в Либия властва истинска демокрация-мир и любов,сигорносттаа по нейната граница е стабилна.
104
3
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Браво на Курц! Австрийците могат да се гордеят с избора си на Канцлер, а всички останали без унгарците да съжалаваме, че търпим едни безгръбначни мекотела, спуснати ни от Орсус( сорос) върху плещите си!
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича на курц.
102
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този ще му отива пластична операция.
101
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоан трябва да отвори границите и да затири бежанците към ***, вместо да ги храни и пои за сметка на турския данъкоплатец. Вечче ми прилоша от *** евре.йогейчета, играещи си на политици.
100
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
103, изглежда като жираф.
99
3
 
13
 
! Отговори
Почитателка преди 5 години
Прекрасен е Курц, има някакъв особен чар и магнетизъм в него.
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КифладжиятаВ София е същата работа
97
0
 
23
 
! Отговори
11 преди 5 години
Ами то имаше един в Африка, който ги спираше, ама го бастисаха. И един в Азия имаше, ама и на него му видяха аритметиката. Сега е щастлива демокрация там.
96
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хахахаМи как. Нали знаеш как. Всички от село в града, от обора в панелката и после под наем в далечни страни. Та те така.
95
9
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Гледам тук всеки разбира от всичко. Как е в панелката?
94
2
 
11
 
! Отговори
RH преди 5 години
Предлагам да се ползва челния гръцки опит - да се вкарват в затвора последните официални корабособственици.
93
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз пък популист какво се прави на интересен, не вижда ли, че във Виена няма вече авсгрийци. Щял да ги спира, късно е. Мути ви го каза: те са вече тук!
92
2
 
31
 
! Отговори
Migranten an der Uni преди 5 години
Докато в сайтовете на Германските Университети има специална Информация за Бежанци тоест как да кандидатстват и др. няма да спре наплива на Бежанци в Европа
91
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема е политиката на ЕС която спасява някакви си африканци . Проблем са корабите които обикалят и спасяват . проблем са гърците, италианците, испанците , ФРОНТЕКС които обикалят и спасяват . С кой акъл го правят ? Защо го правят ?Защо САЩ не го прави и се пази ? Улави ли са
90
7
 
40
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Обърнаха плочата, смешниците от Австрия. Помните ли как искаха наказания з източна европа, затова че не сме искали башибозук. Помните ли как обвиняваха и унгарците, че подхвърляли хрананта на ислямските оркоподобни, а не им я подннасяли вежливо, ама как една репортерка била спънала джихадист от ИД и колко лоши сме били че не ставаме за ЕС. Това не сме го забравили...Пожелавам ви 5в. ислямски геноцид. като ви гледам няма да оцелелет и 10 г.
89
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-големият трафикант са Гугъл мапс и ГПС. Заснеха дори улиците в градовете.
88
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Австрийската империя управляваше чужди народи. Ще трябва още бежанци да се изпратят в Австрия, за да стане отново Велика сила. Поне 60 милиона бежанци трябва да са заделени и резервирани за Австрийската империя.
87
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де,но тези мигранти от Африка и Азия ще превърнат Европа в дупката от която са избягали и този път всички ще живеем зле.Те имат друга култура и не са готови и дорасли да живеят в Европа и да бъдат европейци.Те не само не могат, но не го и искат.Гледат на Европа като на някакъв санаториум,където ще има подслон и ядене без пари,а през останалото време ще изнасилват и лентяйстват.
86
1
 
34
 
! Отговори
мак преди 5 години
Дори и да няма нито 1 трафикант, те пак ще идват с хиляди. Знаят, че по пътя ги очаква спасяване, а в Европа грижи. И как да спрат да идват, щом не ги третират като нелегални, депортациите май не са много, не се чува за случаи, когато вместо да ги прибират от лодки на кораби ги принуждават да се връщат. По света винаги ще има конфликти и лоши условия на живот, но Европа не може да спаси и приеме всички, но меркел и подобни май мислят по друг начин.