В Мексико намериха труповете на шест жени

Страната е залята от насилие, свързано с наркотрафика
27 май 2018 10:07, Анисия Иванова
23
В Мексико намериха труповете на шест жени
Архив: Reuters

Телата на шест жени, отвлечени в петък от въоръжени мъже, бяха намерени вчера в северната част на Мексико, съобщиха местните власти, цитирани от Франс прес.

Те са били отвлечени в хранително-вкусово предприятие в щата Тамаулипас. Телата им са намерени недалеч от мястото, откъдето са отвлечени. Разследва се причината за престъплението.

Мексико е залято от вълна от насилие, свързано с наркотрафика. Откакто през декември 2006 г. започна военна офанзива на федералното правителство срещу трафиканти, над 200 000 души бяха убити. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В МеХико са по-зле и от ИД и всякакви бежанци. Тръмпанара да не знае много да коментира Европа, а първо да види какви съседи има.
17
13
 
2
 
! Отговори
11 преди 5 години
Толкова ли е трудно да легализират всичко? Ако е легално няма да се налага да се трепят нали. Хем големите босове ще плащат данъци. Няма да се чудят къде да бутат пари за да ги изпират и куп други неща.... А можеше да се спести и толкова насилие.... Всички щяхме да сме доволни.
16
3
 
2
 
! Отговори
смок преди 5 години
До Анонимен 8Глупак. Кажи нещо за Канада?!
15
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В демократично Мексико може да има всичко. Това е пъстротата на демокрацията. Защо няма такива случаи в Северна Корея? Защото е тоталитарна държава и светът иска да стане демократична като Мексико, Афганистан, Либия.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И най-слабата държава е по-силна от най-силната престъпна група.
13
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,щом мислите,че може с война имайте в предвид ,че могат да наемат най-добрите убийци да им дадат най-добрите оръжия и да подкупят всеки пазач,полицай или военен.Ако откаже ще купят шефът му и ще го уволнят.Това е в добрият случай.В лошият ще избият цялото му семейство и всичките му роднини а той ще е принуден цял живот да носи чужда самоличност или да се крие в джунглата.И тва защо?За по-малко пари отколкото изкарва монтажник в цех на Форд?Нека сме реалисти.
12
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може с война.Само един от картелите има официално 21 милиарда долара а тва са парите на повърхността.Тия обявените.Колкото повече ги натискат толкова по озлобени стават.Трябва да си сътрудничат с тях да ги карат да дават пари за улици,осветление,водопровод,канализация за нови сгради, защо не заводи?След тва да си сътрудничат в спирането на престъпления от които всички страдат-убийства,изнасилвния,бомбени атентати.Пък нека си продават прахчетата и чайчетата.
11
7
 
20
 
! Отговори
сатанчо преди 5 години
Амер.се крепи на,престъпления,и всичко друго
10
2
 
13
 
! Отговори
Рам-бо преди 5 години
Шмъркат яко,кока,херо,ман-жа,и др. ***
9
5
 
19
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Мексико и другият пример освен САЩ когато корпорациите и картелите са по-силни от дуржавата. Отвличания, убийства, наркотрафик, локални войни, разсипване на държави. Затова трябва да се смачкат корпорациите и картелите. Алчността ще погуби поредната цивилизация. Мда кинтите не миришат, всички банкери, акционери и борсови игеачи това разправят.
8
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сащ си искат наркотици и койне не им ги достави го отнася
7
28
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е лесно да си южен съсед на Империята на Злото. Всичко в радиус 2000 километра от границите на САЩ е в състояние на престъпна гражданска война и пълна мизерия. Куба е яркото изключение.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен да де, ама мексико сити е с население колкото цялата ни държава... чисто статистически нещата са съизмерими
5
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЕКСИКО, БРАЗИЛИЯ ТАМ Е БИЗНЕС С ОТВЛИЧАНЕТО НА ХОРА И В МОМЕНТА!КАТО В МЕКСИКО БИЗНЕСА С ОТВЛИЧАНЕ НА ЖЕНИ С ЦЕЛ ПРОСТИТУЦИЯ Е МНОГО ПО-РАЗВИТ ОТ ТОЗИ В БРАЗИЛИЯ!НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ СМЯТА МЕКСИКО И БРАЗИЛИЯ ЗА НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ!
4
3
 
31
 
! Отговори
Холограма преди 5 години
Колкото повече кинти играят толкова повече убити ще има.
3
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тактиката на война срещу картелите води до още повече бедност и жертви.До 90-те правителството води правилна тактика-те си сътрудничат с картелите делкат кинти власт и горе-долу нещата са спокойни.В Мексико наркотиците са евтини имало е за всички.След това новата власт обявява война а парадоксалното е че картелите имат повече пари от правителството.И повече влияние и повече власт.Мексиканци... какво могат да направят освен да се колят и гърмят?
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние си мислим, че сме имали голяма престъпност.... Там на ден се убиват по 20 души....
1
1
 
51
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Ей тия са баси кръволоците! Явно генетичната заложеност си дава резултат.