След забележка: Мъж плю и блъска майка и дъщеря

Инцидентът станал в Созопол, мъжът – криминално проявен
21 юни 2018 10:52, Анисия Иванова
51
След забележка: Мъж плю и блъска майка и дъщеря
Снимка: архив Reuters

Криминално проявен софиянец е задържан в Созопол. Мъжът нападнал майка и дъщеря, плюл ги, блъскал ги заради забележка, отправена към него, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Брутална сцена се разиграла вчера около обяд пред хотел на улица "Ропотамо" в Созопол.

При маневра на заден ход с колата си мъжът закачил крака на 16-годишна пешеходка, която преминавала с майка си.

Двете жени направили забележка на водача, който слязъл от колата си и след като ги наплюл, започнал да ги удря с юмруци.

Девойката паднала на земята и си счупила очилата и мобилния телефон. 42-годишната майка се развикала за помощ. Полицията е задържала за едно денонощие в ареста 43-годишния столичанин, криминално проявен.

Проведени са  множество процесуално-следствени действия, сред които разпит на свидетели и разпознаване. Образувано е досъдебно производство за хулигански действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Така ще е.28-ем год.вътрешна държавна политика е чрез бг.медии всякакъв вид агресия да се прокламира и издига на пиедестал.Или държавата не знае,че народа и има меко казано сериозен проблем с агресивноста си ?!!!Бг.рап ,,музика" Мутрите станаха герои и тн.и тн.И накрая имаме изпростачен,озверял народ с повече от явни писихически проблеми.Но ТОЧНО това е,от което нашите политици се нуждаят за да вървят мултимилионните им далавери без проблем.Шах и МАТ за народа !
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39Именно защото е закачил крака й, тя е паднала на земята и си е счупила тези неща.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова си купете по един пищов, за всеки случай.Налетиш ли на такъв, стреляй във въздуха, за да не си помисли, че само го плашиш с пистолет играчка. После ще се оправяш, ако изобщо някой те потърси да ти иска обяснения от името на служителите на реда.
37
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двете като че ли са го провокирали. С намерение да се обатят в полицията
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От написаното леко и закачил кракът , но и е счупен телефона и очилата?¿
35
3
 
6
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
Немога да повярвам, че още има хора без кирилица.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Царската полиция най-добре се справяше с криминално проявените,без значение от коя партия са те: за онези юмруци,които е ударил на невинните хора щяха да му строшат ребрата а после да го пратят в някой карцер,за да кърти камъни или да сменява стари тоалетни чинии!
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На глупаците все Боко им е виновен
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Етносът? ААА, сега видях, столичанин. Много нарастна етническата престъпност напоследък. Това роми, турци, айтозлии, бургазлии, сливналии, варналии, джамболлии, филибелии сега и столичани. Добре, че само българите не са се включили. То все едно, че ги няма....
31
5
 
17
 
! Отговори
. преди 5 години
Има яко върховенство на закона в дупката на Боко, всички криминалбо проявени са по улиците и не ги е страх да си правят каквото искат ... колко бе *** ?
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На заден се маневрира, когато си се убедил, че няма пешеходци и други участници в движението на пътя, само тогава! Този явно си мисли, че всички са длъжни да се съобразяват с неговите действия. Софиянец от някоя пещера изпълзял и се домъкнал в София.
29
31
 
1
 
! Отговори
До криминалнопроявен преди 5 години
Евала,брат...Така се прави !Убеден съм ,че хем не са на мястото за пешеходци,хем са сказвали и са се правели на отворени.Изобщо не ме интересува ,че са жени,пукаш им китарите и следващият път на тротоараАйдеее
28
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно само жени или мъже без книжки блъскат по бутоните под статията.ХагахахаАма тези,които оправдавате " жертвите" съвсем не може да претендирате за аналитипност посредством толкова оскъдната информация от статията.Такива нагли пешеходци има,че на човек му идва да ги удави във първият фонтан.Еми вижда те,че маневрираш....,ми дръпни се или изчакай,кво се буташ като пенсионер пред банкомат на 6то число
27
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,щом е маневра на заден ,тея какво правят на пътния участък,а не си стоят на тротоара .Ок,не знам ситуацията и не я коментирам,но ако са на пътя ,ще се оглеждат по осторожно и ще бъдат съпричастни с водачите.Лятото в Бс трафикът и гъстотата е ужас.Често ми се случва да помагам със знаци на шофьори,а не да им се навирам в колите...Да не говорим за т н. Мъртви точки в огледалата и т.н.Трябва толерантонст ,търпение и съпричастност.Култура явно няма в рецедивиста ,но може и да е прав
26
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според българския съд, такова деяние е незначително, защото липсва медицински установено наличие на телесна повреда. Това е ок в белите държави, само че там за подобно нещо глобата е петцифрена в евро. И събираемостта е 100%. Никой не го интересува дали е беден безработен и т.н. Започва описване и разпродажба на имущество докато си плати глобата. Ако няма нищо - обществено полезен труд. При рецидив обаче лежи ефективно + глобата. Това се нарича справедливост.
25
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно го оправдавам !Вървят по пътя тея овце и си мисля,че колите не газят...
24
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пияните,нагли,наркоманизирани софиянски *** плъпнали из цяла българия
23
2
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 22Да, в САЩ не е така! Но те са запазили това право само за себе си! Ако се пробваш да следваш техния светъл пример, най-малкото, което рискуваш е да влезеш в Годишния доклад на Конгреса, като нарушител на човешките права... Не дай бог и в расизъм да те обвинят!
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
24 ч. и после на свобода и пак, и пак, и пак... Докога?В САЩ откъдето взимаме уж всичко не е така.Каква е тази червена демокрация, която е против нормалните хора и е само в полза на престъпници?
21
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че само е плюл и блъскал, а не е извадил нож или пистолет, че вече всичко може да се очаква от нервно болните шофьори! За какви се мислят някои индивиди и какво си позволяват на пътя, всички виждаме!