Кървавият килър от Любек отказва да говори

Иранецът ранил с нож десетима души, трима - тежко
21 юли 2018 11:32, Анисия Иванова
18
Кървавият килър от Любек отказва да говори
Снимка: БТА

Нападателят, ранил с нож няколко пътници в автобус в германския град Любек, преди да бъде задържан, отказва да говори пред следователите, съобщи тази нощ говорителката на градската прокуратура, цитирана от ДПА.

Към 34-годишния мъж се подготвят обвинения в опит за умишлен пожар, извършване на опасни наранявания и въоръжено нападение. По думите на говорителката Ула Хингст мъжът е родом от Иран, има германско гражданство и живее в Любек. Очаква се той да бъде изправен пред съда днес.

Още по темата

Използвайки кухненски нож, иранецът е ранил в претъпкания автобус десетима човека, трима от които тежко, каза още говорителката. Петима от ранените са настанени в болница.

Според Хингст и други официални представители в Любек засега няма данни, че извършителят е радикализиран и е малко вероятно мотивите му да са били терористични. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
2 преди 5 години
СЪД ЗА РЪКОВЕРАСТИ.ОДИТЕЛИТЕ НА еВРОПА....ПРОДАЖНИЦИ, ПИЯНИЦИ....БЕЗДЕТНИ ЛИБ
15
1
 
0
 
! Отговори
срочно тестове преди 5 години
Подобни да се тестват веднага за пси активни нарко спец добавки,зомби и озверяващи спец наркотици з а микро импланти и чипове и за *** обсебващи жертвите.вижте и за обемно обсебваща техника в автобуса.През 2012 попаднахме в Молдова на тролейбуси с екрани и ел информационни табла .Обемно облъчваха всичко живо за броени секунди.жертвите получаваха трайно обемно озверяващо блокиращо обсебване.видими ясно ПСи слизане и разходки. Техниката е древна на военно терор мафия
14
0
 
5
 
! Отговори
видими резултати преди 5 години
Дългогодишен гост на Меркел.Напълно "интегриран".
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера опяваха, че бил германец, роден в Германия. Днес стана иранец. Утре сигурно ще е марсианец.
12
0
 
1
 
! Отговори
месара преди 5 години
не е терорист, "луд" е, и вчера го написах! :)
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестирал е срещу претъпканите автобуси, защото ако забранят на жените да се качват ще има повече място за хората. Сега да го пратят в затвора и да се радикализира според постулатите на пророка
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко е вероятно мотивите му да са били терористични. Най- вероятно го е направил от любов към германците.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то при него всичко е умишлено от пожара до въоръженото нападение,ако и това не е тероризъм на свободен радикал отделил се от ядрото.
8
1
 
26
 
! Отговори
Тамплиер преди 5 години
Голям смях-отказвал да говори?!?!Какво има да говориш с такъв-слагаш му гумата на главата,поливаш с бен//зин и драсваш-пред камери по националната!!Отказвал да говори!?!?!-затова я губим тази война!Отгатнете какво щеше да стане,ако бяха заловили християнски фанатик с нож в саудитска арабия!!!!!!!!!!!!!!
7
0
 
10
 
! Отговори
Анди Х преди 5 години
Истинск "германец"
6
0
 
17
 
! Отговори
да преди 5 години
още един "изстрадал" емигрант, отишъл в Германия да продължи как беше оная глупост....образованието си:))))пък "глупавата" България се лишавала от такива "образовани"...мерси.да си стоят в немско тия образованите - и още ще им пратим:)))))
5
0
 
28
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Най ме кефи като кажат няма данни за терористични действия. Ами измислете му някво политически коректно име на това да заколиш десет човека на публично място.
4
0
 
18
 
! Отговори
Наймирната Религия преди 5 години
За пореден път представител на "най-мирната религия" ръга с нож,с брадва във влак,мохамедовци на тир газят по ница,берлин и навсякъде,а Али Реза,дето векове ни Реза и Собиески го спря чак пред Виена 1683г,сега реже западняците,дето го поканиха у тях.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
опит за умишлен пожар, извършване на опасни наранявания и въоръжено нападение.От къде ги изсмукаха тия измислени обвинения ? При положени, че няколко човека са тежко ранени това са си опити за преумишлени убийства.
2
1
 
26
 
! Отговори
AZ22 преди 5 години
Тези са по зле и от някои комунистически режими. Пълно медийно затъмнение, ама иначе са голямата демокрация
1
1
 
29
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Тоя ще да е некой борец за демокрация,избягал от "жестокия режим на аятоласите"....