Нешка зове БФХГ: Не погубвайте Невяна Владинова!

Пореден сблъсък на треньорката с федерацията ни
8 авг 2018 15:15,
21
Нешка зове БФХГ: Не погубвайте Невяна Владинова!
Невяна Владинова на вчерашната контрола. Снимка: БТА

Легендарната ни треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева атакува главния мениджър на националния отбор - индивидуално Бранимира Маркова, която реши Невяна Владинова да участва само на три уреда на световното първенство в София.

Треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева отново критикува ръководството на Българската федерация по художествена гимнастика и по-конкретно Бранимира Маркова.

Още по темата

На проведената вчера контрола на националния отбор преди Световното първенство в София беше взето решение от индивидуалните състезателки на четири уреда да се състезава Катрис Тасева, а Невяна Владинова и Боряна Калейн - на три.

Според Нешка Робева това решение ще "погуби" гимнастичката. Според нея Владинова има най-голям опит от гимнастичките.

Нешка Робева и ръководството на БФХГ са в задочен спор от край време и треньорката не спестява критиките си.

"Моля Ви г-жо Раева, опитайте се да въздействате на г-жа Маркова да надскочи своята безпристрастност. Не погубвайте Неви. Не взимайте прибързани решения. Спомнете си Измир и закъснелите вайкания на тогавашната старша или главна, или каквато и да е била треньорка, която носеше името на Ефросина Ангелова", зове Робева от Facebook.

"От която и страна да погледнете нещата, Невяна Владинова има натрупан капитал, за който другите две ще трябва да се потрудят доста", посочва Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.