Пожарна пропадна в дере, един огнеборец загина на място

Автомобилът е пътувал по сигнал, не е ясна причината за инцидента
Обновена: 17 авг 2018 18:58 | 17 авг 2018 17:45, Камелия Цветанова
32
Пожарна пропадна в дере, един огнеборец загина на място
Снимка: Булфото, архив

Пожарна, отзовала се на сигнал за бедствие, пропадна в дере край моста на входа на Куклен.

Един огнеборец загина на място.

Пострадали са и негови колеги, затиснати в автомобила.

Няколко екипа пожарникари веднага са пристигнали на местопроизшествието и в момента се опитват да ги измъкнат.

Пожарният автомобил с екип от трима души е пътувал по сигнал за запалени сухи треви.

Засега не е ясна причината за тежкия инцидент, станал около 16,00 часа, допълва БНР.

На място има полицейски и медицински екипи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
firebg преди 5 години
Ужас!
29
0
 
1
 
! Отговори
До 12 номер преди 5 години
Определено си прав но това е защото способните и умните избягаха от БГ .Тука останаха болните ,пенсионерите,простите и наивните млади дето си мислят чеще ги стигнем американците .Тука е бананова република от 1989 година .Продават банани,дънки,коли ,храни които не са произведени в ЕС .Китайски номера и бандероли за китайците на бойко тиквуня .
28
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Господ е БългаринКато гледам, колко прости, неуки, злобни и завистливи българи има, не се учудвам, че държавата е на този "хал"!
27
2
 
4
 
! Отговори
Избори 2018 преди 5 години
Идват избори с парите на ЕС кметовете бързат да направят някоя градинка ,пейка,асвалтче или тротоар . След което трябва да им благодарите дето са го направили с ЕС ПАРИ итехни фирми който работят на тройни заплати спрямо пазарната стойност .Очакват от вас на изборите да им се кланяте че окрадоха и парите от ЕС .Вили ,Апартаменти,Коли и дори частни плажове и хотелски комплекси остават на тях катонаграда от простият и отруден народ и лош матерял .
26
8
 
2
 
! Отговори
АТАКА преди 5 години
Асвалтеният бос е пожарникар,селянин,мутра,генерал,каратист,мазник,обратен и дебел крадлив селянин който винаги бяга от отговорност .Герб трябваше да се коалира с АТАКА още предишното правителство.Тогава Волен каза направете заплатите големи и младите ще работят тука.Смяхте му се прости селендури че каза 1000 лева .Сега са по 1500 средната но е късно младите избягаха на запад и няма да се върнат никога . Долни герберастки плъхове хранищи се от данъци и такси .
25
11
 
2
 
! Отговори
Господ е Българин преди 5 години
Омирам от смях пожарната която тръгва да спасява са самоубила от некадърност .хеликоптера който трябва да спасява и той са сомоуби по таз причина .Ред е сега на Линейка да се самоубие поради некадърност .Некадърници от гербересия си отивате в отвъдното некадърни връскари .
24
6
 
3
 
! Отговори
Герберасти Пасти преди 5 години
Едно време какви пожарникари имаше ...Котка да мине е заобикляха с пожарната .Сега са само надути *** на хранилка на ГЕРБ .С връски не се става лекар ,пожарникар и кмет .Защото природата си знае работата !Некадърници !
23
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
До ГЕРБЕРАСТИИКогато един човек няма връСка между пръстите тракащи по клавиатурата и главата сътворява това, което си написал!
22
8
 
4
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТИИ преди 5 години
Не е за първи път служителите на МВР към които са пожарна и линейки да катастрофират .Проблема е в кадрите . Не може обикновен шофьор да кара коли със специален режим .И не всеки професионален шофьор става за работа под напрежение и стрес .В тая връска мога да кажа че кадрите в МВР са под нивото за сигурност.Да пази господ от линейки ,пожарни и коли с буркани .Всичките са с връски там клатикур4овци на хранилка и некадърници .
21
11
 
7
 
! Отговори
Ткзс преди 5 години
Какъвто главния генерален пожарникар на републиката такива и обикновените пожарникари.Гола вода с една дума .Ще беше комично ако не бе толкова трагично.
20
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то не трябват подробности, за да се разбере защо.защото инфраструктурата ни е на европейско ниво и ЕС се грижи за това, наливайки пари на Боко, който от своя страна налива пари на своите друзя, които от своя страна правят един и същи път 10 пъти, а останалите пътища и тротоари пропадат от самосебе си.
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ СЕ Е Б А В А Й С ЧОВЕШКАТА ТРАГЕДИЯ- ЗАПЛАТИТЕ СА ОБИДНО МАЛКИ, А ТАКИВА ГАДИНИ КАТО ТЕБЕ СЕ ГАВРЯТ С ТЕЖКАТА И РИСКОВА ПРОФЕСИЯ.
18
34
 
5
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Шофьора на Пажарната Кола ?Да не бил 18 годишен , син на Полицай , с купена Книжка и Длъжност ?
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от некадърници.Ама то рибата се вмирисва от главата.
16
2
 
23
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Лека му пръст на колегата.
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожарната беше с включена сирена и бързаше. Най вероятно при моста в ниското са попаднали на голяма локва и шофьора е изгубил управлението
14
2
 
47
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Каквато и да е причината, тези мъже са изпълнявали служебния си дълг! Ако беше загинал в пожара, пак щеше да се намери умник да коментира техниката, дрехите, от там да се прехвърли на политиката, а защо не, да поразрови и събития около Втората световна война...Риск винаги съществува, както по време на гасенето на пожара, така и по време на придвижването към него.Какви са причините, ще се установят от когото трябва а пишещите тук не сме от тях.
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разминах се с автомобила на пожарникарите 1 км преди въпросния мост. Какви сухи треви по това време бе такъв порой какъвто не е имало сигурно и по време на потопа. За Куклен не знам но в съседното село Брестник улиците бяха по пълноводни и от Марица
12
13
 
15
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Държава от некадърници.
11
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мир на праха ти достойни! Пожарникаря е смел и достоен човек. Той отива там, откъдето всички други бягат.