Нетаняху: Оръжия в "безотговорни играчи" е опасно!

Москва отхвърля израелската версия за сваления самолет
Обновена: 24 сеп 2018 21:53 | 24 сеп 2018 21:47, Анисия Иванова
88
Нетаняху: Оръжия в "безотговорни играчи" е опасно!
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин каза на израелския премиер Бенямин Нетаняху, че отхвърля израелската версия за свалянето на руския военен самолет край Сирия, и обвини за станалото действията на израелската армия, предаде Франс прес, като се позова на изявление на Кремъл.

Още по темата

В телефонен разговор по инициатива на израелската страна Путин също така е подчертал, че решението на Москва да подсили противовъздушната отбрана на сирийския си съюзник със зенитно-ракетен комплекс С-300 "е адекватно предвид ситуацията и цели преди всичко да се предотврати всякаква потенциална заплаха за живота на руските военнослужещи", пише в текста.

Нетаняху е заявил на Путин, че доставянето на усъвършенствани оръжейни системи на "безотговорни играчи" ще увеличи опасностите в региона, се казва в изявление на канцеларията на израелския премиер, цитирано от Ройтерс.

Израелският премиер добавил, че страната му ще продължи да защитава своята сигурност и интереси. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
5
 
! Отговори
ти да видиш преди 5 години
Нетаняху с две думи му каза да си слага каквото си иска те ще си преследват целите
60
9
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
руснаците станаха за смях,с техни радари с техни рекети свалиха своя самолет,а има една приказка на калпавия вълната му пречи.
59
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До АнонименКлипчето е правено от аматьорреално Ф-16 летят ниско под радара след това започват да набират височина за да пуснат планиращите бомби. Следва завой на дясно(когато един самолет завие бързо на 90 градуса спрямо радар последния за момент го губи докато се превключи режима на следене стандартен анти ракетен маньовър)По същото време Ил-20 също прави завой на дясно за кацанедвете групи самолети се разминават една срещу другарадара следящ Ф-16 се пренасочва към по-голямата мишена Ил-20
58
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54след като подло, чисто по еврейски скри 4 изстребителя зад руски транспортен самолетнали уж беше разузнавателен самолета бе? От тия с безаналоговите апаратури, дето контролирали въздушното и космическото пространство по всички земни кълбета :)
57
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 54след като подло, чисто по еврейски скри 4 изстребителя зад руски транспортен самолеттова *** сте уникални с папагалщината си! Я си пусни руското клипче да видиш, че 4-те F16 сви обикалят в кръг над морето, а руския Ил идва откъм сушата, прави завой преди F16 и тръгва към базата си. Тогава и го свалят.Руснаците в Ил-а са толкова ***, че дори не се сещат, че застават на пътя на ракетата, а другите руснаци от сирийското ПВО са още по-***, че не ги предупреждават.
56
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЗа КОЙ диктатор става думаосвен Путин и Ким други диктатори има ли?
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пехотинец 69За КОЙ диктатор става дума - за еврейския или краварския? Или арабските?
54
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До пехотинецЕх експертеОще от самото създаване на С-75(1957) е ясно че ЗРК комплексите може да бъдат извадени от строя като се унищожи централния радиолокаторВойната в Виетнам доказа това и още от 1960 година се разработват както простите надуваеми примамки работещи в визуалния диапазон така и радиотехнически примамкиСистемата примамка вдига много голям шум в ефира но работи в точно определен интервали а радара с по-малка мощност работи "под шапката" на примамкатаА малките ЗРК са мобилни
53
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
А 15 убити руснаци - сигурно е безопасно. Не ми се мисли, ако убият 15 евреи...
52
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много мразя евреи ненавиждам тези хора и приветствам това решение на Путин отдавна трябваше
51
13
 
6
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Необходиме точно един нощен полет и съвременните системи на диктатора се превръщат в купчина вторични суровини. Диктатора пак ще стане за смях пред целия свят но този път ще му коства много повече защото системата му става много непродаваема.
50
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези от снимката не са библейските евреи семити. Това са членове на хазарската мафия, приела юдаизма през 7ми век. Хазарите са били най-дивото племе, и постоянно са грабели близките народи, затова руснаците са ги изгонили от там, а те след това са узурпирали целия свят. Хазарите са били разбойници, черни магьосници, педофили,сатанисти,кръвопийци и изнасилвачи. Фалшифицирали са библията, и са написали вавилонския сатанистки талмуд. Ротшилд, Рокфелер, а тези от снимката са нацисти и расисти.
49
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биня,управлението на комплексите ще бъде в ръцете на руснаците, нали се сещаш...Така че забърши сополите и ходи се оплаквай на клоуна... От тук нататък ще треа си свиеш перките, след като подло, чисто по еврейски скри 4 изстребителя зад руски транспортен самолет... Следва доставка на С-400, в случай че продължаваш да се перчиш с богоизбраността си... СУ35 прихвана Ф22, това вчера се видя навсякъде, освен по ционистките медии...Vaff.....;)
48
10
 
29
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Най-добре въоръжения и безотговорен играч е Израел. Защо всички трябва да им търпят номерата докато те се правят на жертви и невинни?... това е държавата избила най-много хора в този регион,а после другите били безотговорни. За тях живота на хората не струва нищо, ако не си евреин разбира се....
47
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера цял ден запада мьлчи никакви изказвания явно им трябва време да асимилират какво означава казаното вчера решение от министьра на отбраната на Русия иначе обикновенно веднага следва изказване на запада моментално но в този случаи нещо не могат да вденат
46
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Израел не можеше да направи нищо тихо и дипломатично, защото руснаците само чакаха повод за да дадат на Сирия С 300. Особено след измислените поводи за санкции, вероятно на Иран ще продадат и С 400 и С 500. А Иран си плащат, не са като други. Израел направи грешката да даде повод на руснаците и те го използват на пълни обороти. И въпреки всичко са сдържани, а не нагли и агресивни. Евреите бяха надиграни ;)))
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре е да влизат и излизат и да няма никаква опасност, да фърлят като на полигон и да се връщат след 20 минути. Ей, велики смелчаци.
44
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъпите мошета понеже не виждат по далече от хартийките без покритие, и са умствено изостанали не разбраха че пуснаха злото на земята, а то идва първо точно за тях.
43
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евреите можеха тихо, по диплопатичен закрит канал, да се извинят, да признаят грешката си, да изплатят обезщетение на семействата на загиналите военослужещи и да дадът гаранции, че подобен инцидент в бъдеще няма да се повтори.И това щеше да е достатъчно да се урегулира инцидента.Но, евреите със своята самонадеяност и наглост проигнорираха тази възможност и загубиха в лицето на РФ верен съюзник и партньор!
42
5
 
21
 
! Отговори
До55 преди 5 години
САЩ напоследък са доста добри в умението да си създават противници. Едва ли това им умение се дължи на Русия.