Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!

Джордже Михалевич въртеше бизнес с диаманти в Африка
Обновена: 25 сеп 2018 13:51 | 25 сеп 2018 11:56, Александър Попов
241
Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!
Снимка: Булфото, архив

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил убит в ЮАР снощи в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург. Екзекуцията е станала на светофар в града.

Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло. След което са избягали.

Първоначално самоличността на жертвата не била обявена, но по-късно в социалните мрежи се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич – съпруг на мис България Наталия Гуркова, съобщава "България днес".

Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.

Полицейският говорител в Бедфордвю, Андре де Жардер обяви: "Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава".

Капитан Андре де Жардер каза пред TimesLIVE, че жертвата току що била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка "Кавазаки".

"Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята", разкри още капитанът от местната полиция.

От полицията заявиха, че въпреки съмненията за ръка на подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни.

Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич бе разпространена първо в Twitter от местната разследваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това чрез пост в социалната мрежа. В профила си журналистката припомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич.

Михалевич е бил харизматичен мъж и винаги е твърдял, че бизнесът му е чист и законен. С Наталия Гуркова имат две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
5
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Във фейсбук има група Stop White South African genocide- разгледайте я и тогава пишете глупости. Убийствата на кръстовище са навсякъде- там те гърмят само защото си бял и това с подкрепата на комунистическото правителство, подкрепяно от левите болшевики, узирпирали ЕС. Да не говорим, че влиза в сила законът за отнемане земята на белите фермери, без компенсация и ще се дава на даром . И Тереза Мей заяви, че нямало нищо обезпокоително в това. Там и зидовете не спасяват..
139
1
 
1
 
! Отговори
Obo San преди 5 години
НЕ МИ ПУКААА ... !
138
0
 
6
 
! Отговори
хюго бос do 149 преди 5 години
Многоборйни са случаите на застреляни бели в колите си в ЮАР, докато чакат на светофар или са спрели за малко- там се води геноцид над белите. Поразровете се в нета да видите за какво става дума . Неслучайно и Тръмп зае позиция по случавщото се там, която не се харесва на левите фашисти. Там на белите се забранява работа в редица сфери, нямат право на помощи и т.н. От страна членка в Г20, ЮАР заприличва на клоака.
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха, не било от подземния свят. Много интересно кой ще е този добър човек от надземния свят, който да е изпратил двама килъри да разстрелят показно някой си??! А може и да са случайни минувачи с мотор и да са решили да си изпробват оръжието в човека. Що ли се правят на ударени тия "следователи"???
136
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой гадняр посмя да пипне светеца на сръбската мафия.Той е национално богатство и дедовия му е регистриран за културна ценност в ЮНЕСКО.Това и ислямска държава не смее да го руши.
135
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е финансирал сръбските престъпления срещу окупираните от Белградския руски сателит народи- затова си го е получил.
134
2
 
40
 
! Отговори
Самоковеца преди 5 години
Какъв трябва да си, за са посегнеш на този почтен бизнесмен!!!
133
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 133С кой Караджич, оня главореза психопат ли?
132
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПичПИЧ, ти си с повреден ЧИП. Става дума за граматика.Разстрелян и застрелян изразяват различни нюанси на езика.А, иначе, знам какво става в ЮАР следя отблизо, не ме светвай за действителността.
131
3
 
20
 
! Отговори
хюго бос do 118 преди 5 години
Пич, Грузия как можеда ги привлече- специален сайт им създаден за целта, южноафриканските фермери да се преместят в грузия и да се занмават със земеделия тм. Дори в русия оттекоха сума ЮАР- ци. Грузия беше една от най- разсипаните екс- съветски републики. условия им създадоха, облекчения, за да може ЮАрските фермери да се занимават на спокойствие , без страх да бъдат убити през нощта, защото са бели. Пиатем защо нашето правителство не направи това, което направи Грузия, да печелят у нас?!
130
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хмм"Легендата навремето беше,че Гуркова емигрира от България в ЮАР от притеснения за живота на съпруга си,поради мафиотската обстановка у нас!"---Някак странно ми се вижда това, защото ЮАР е била винаги страна с много убийства. Там човешкият живот почти не струва. Плащаш си дори на някой от чернокожите и затриваш хора за цена в жълти стотинки. Много от нашите мафиоти избягаха там, защото там властва мутренското поведение. И там като проговориш на български, всички се разбягват.
129
0
 
23
 
! Отговори
Кака Мара преди 5 години
"...застрелян в Порше Панамера..." Навремето холивудската легенда Елизабет Тейлър след поредния развод,отговаря на журналист страда ли от това - Знам ,че богатите също плачат,но аз предпочитам да плача в Кадилак!
128
1
 
15
 
! Отговори
куртропович преди 5 години
Ще се разплача от умиление
127
2
 
16
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
Легендата навремето беше,че Гуркова емигрира от България в ЮАР от притеснения за живота на съпруга си,поради мафиотската обстановка у нас!Ирония е да бягаш към Рая,а там да те застигне Края!
126
12
 
25
 
! Отговори
Edin преди 5 години
Айде Бойко да е следващия!!!
125
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дами и господа, само едно ще ви напомня - "Богатите също плачат".
124
1
 
44
 
! Отговори
78420 преди 5 години
Мене няма как да ме гръмнат в ЮАР, не за друго, ами защото нямам път натам!
123
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търся в интернет дали случайно няма пopно с Наталия Гуркова. Не заради друго, ами защото ми се иска да полъскам малко на нейно име, да си спомня младините.
122
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въртял бизнес с диаманти... Първо написах първосигнално, че "такива не ги жаля". После се замислих, изтрих си написаното. Кой знае. Не го познавам. После се замислих как въртял бизнес с Караджич. И накрая това наклони везните и отново казвам, че... такива не ги жаля.
121
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Не ги познавам тези, не ме интересуват."---Как, бе! Наталия Гуркова! Не си ли я виждал гола преди 20 години? :)Е, ако си по-малък, нищо не си загубил. :)