Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

България увери Германия, че ще е в 4 квадрата килия с WC
Обновена: 12 окт 2018 19:29 | 12 окт 2018 16:00,
123
Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

Германия ни връща Северин Красимиров още този уикенд. Той ще бъда екстрадиран с полет от Хамбург до София, където ще бъде поет от българските власти. От там той ще бъде прехвърлен в Русе.

Решението на съда в Целе за екстрадирането му вече е предадено на България.

Прокурор Бернд Колкмайер от прокуратуратара в германския град заяви, че Северин е признал частично вината си за убийството на Виктория Маринова.

Пред германския съд младият мъж е казал, че сутринта на 7 октомври, в парк край Дунав в Русе, под влиянието на алкохол и наркотици се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и да я убива, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

Още по темата

"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството", заяви още германската прокуратура.

Междувременно стана ясно, че днес в Министерството на правосъдието е поискало искане за предоставяне на информация за условията в затворите у нас от страна на Германия, съобщиха от ведомството.

Министерството на правосъдието е изпратило изисканата от германската прокуратура информация за настаняване на Красимиров в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Отговорът е изпратен в спешен порядък, съобщи още правосъдното министерство.

Припомняме ви, че Северин Красимиров беше задържан в Германия по искане на българските власти за убийството на Виктория Маринова. Тя беше убита жестоко в събота по обяд. Последва скоростно издирване на убиеца, който във вторник бе задържан в германския град Щаде.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация, в дома на майка му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
Ggg преди 5 години
Сега се точат за него в ареста. После ще се карат за него в Белене.
79
1
 
6
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 5 години
От летището в урановата мина директно,нощна смяна
78
12
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"съответствие с европейските стандарти 4 кв. м. жилищна площ".."жилищна площ"?!?!..Че това си е килия от средновековните зандани,що за "европейски стандарти са това"?!Като имате предвид,че той НЕ Е осъден,САМО ЗАПОДОЗРЯН!!!!
77
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СИНАН КОЙТО ОТКАРВА СЕВЕРИН Е ДАЛ ДНЕС ИНТЕРВЮ В КОЕТО КАЗВА, ЧЕ ЗАМИНАВАНЕТО МУ Е БИЛО ПЛАНИРАНО ОТДАВНА И НЕ Е БИЛО ЗАРАДИ СЕВЕРИН!НЕ ИСКАМ ДА СКВЕРНЯ ПАМЕТТА НА ВИКТОРИЯ ЗАТОВА ЩЕ ПУБЛИКУВАМ САМО ФАКТИ!АКО ЗАМИНАВАНЕТО НА СИНАН ЗА ГЕРМАНИЯ Е БИЛО ПЛАНИРАНО ЗА НЕДЕЛЯ ЕГАТИ КЪСМЕТА Е ИЗВАДИЛ СЕВЕРИН ! ДА УБИЕ В СЪБОТА И ДА ЗАМИНЕ В НЕДЕЛЯ!СИНАН КАЗВА, ЧЕ ЗА 30 ЧАСА ПЪТ СЕВЕРИН Е МЪЛЧАЛ ГЛАВНО И, ЧЕ Е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ!МОЖЕ ДА ГРЕША И ТАКА ДА МИ СЕ ИСКА НО УСЕЩАМ , ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА!
76
24
 
4
 
! Отговори
иво преди 5 години
Човекът е невинен до доказване на противното. Може би е било нещастен случай или пък при самоотбрана.
75
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберски те *** продължават да втълпяват, че не са комунисти и нямат общо с партията майка... смеех
74
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
1. Очевидно имаме предпазливост в коментарите на немската прокуратура. 2. Странностите по този случай продължават - заподозреният не е искал адвокат, а само преводач и е настоявал да бъде върнат в България.
73
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъглява история, а тоя дребен гаврош ли е зверския убиец и изнасилвач???!!!
72
2
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До до 67АЛЧНИ,ЧУДОВИЩНО АЛЧНИ--------------------Алчни, но не да си живеят разточително живота, т.с ден за ден! От къде иде Живурка/т, принизяване на пребиваването ни на този свят! Търсят сигурност, а сигурност в бъдещето няма, но по лошото е че и настоящето е несигурно, плашещо! Преди 44та кръв се е леела за имоти!!
71
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека да сложат камери на такива безлюдни места или полицаи да пообикалят тези места.станало е през деня хора ,а представете си вечер.нека се вземат някакви адекватни мерки за безопасноста на хората,за да не става известна държавата ни с такива брутални убииства.,!!!!!!!!
70
13
 
5
 
! Отговори
до 67 преди 5 години
До ОТВРАТИТЕЛНО,отвратителен си ти и не знам кого се опитваш да излъжеш,не само в Германия а целият свят знае колко имоти иматбедните бг пенсионери,как крадоха цял живот,а сега и пенсии получават,в Германия нямаше и стотинка да им дадат,лицемера си ти,но не само това,ти си безсрамник,да казваш на чернотобяло,пенсионерите не са бедни,те са АЛЧНИ,ЧУДОВИЩНО АЛЧНИ изчадия,мислещи,че света се върти около тях,жалко,че нямаше видовден за тези ***,съсипаха държавата и това остана безнаказано
69
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това убийство ми прилича на убийството на онова момиче в парка,за което обвиниха някакъв клошар и Чеци,а също и на това на Мирослава и последвалото убийство на полицай,все в паркове.Сякъш е шаблон.Дали това момиче не е убито и след това захвърлено в този парк?Защото в съботен ден се разхождат хора,все няй е щял да чуе и види.Освен това леля му каза,че е имало още двама души със Северин,търсят ли ги изобщо?
68
3
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
право на пояснение, за цензурирана дума:думата, която следящата стриктно за изражението на правилната "свобода на словото" е назвездичила е онази конструкция, заради която един чех получи критики от царското управление на същото това съоръжение за из хождение...
67
3
 
37
 
! Отговори
До71 отРРР преди 5 години
Няма как да е толкова смел тоя... Съмнителна работа. Това което говорят не е цялата истина. Тя жената си отиде и няма да я върнем. Но паметта й заслужава истината да излезе, цялото общество е засегнато.
66
6
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
разбира се, че не е бил сам! с него са бхк, *** болшевиките, зелените, червените, черните, сините и пембените, ако щете. с него е цялата джурналяшка гилдия. с него е прокуратурата и съда на "зидарите", които имат мисията да разграждат. с него са всички онези, които превърнаха "територията" в "***" и поемат вината с мезета. това е истината, всичко останало е от изманите вероучения на евреите.
65
3
 
32
 
! Отговори
ppp преди 5 години
Но може и да не е бил сам. Нападали са ме "роми" м*н**ли с цел кражба, бяха двама единия ми задигна торбата с покупки, а другия го хванах, като го ударих и го съборих, изскочиха още няколко поне 5-6 и бягах и ми разкървиха носа. Тия никога не са сами, те са страхливи, дори и жена да нападат пак са по много и имат ножове.
64
4
 
4
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Ако Северин бе милярдер щеха ли да го върнат? А нашите да го изискват?
63
2
 
3
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Връщат Северин а добре им е известно какви са условията в бг затвори, както и самото правораздаване?!? В началото взеха позиция, а сега се отървават! Проблемът с престъпността, с мизерията, с ромите, с правораздаването, с корупцията, с ... е изцяло на БГ! Докато им е изгодно, а след това шут на БГ! Нищо човешко не им е чуждо/освен да са Човеци гл. Ч/! - как викаше един философ!
62
3
 
10
 
! Отговори
Име преди 5 години
когато германският съд се произнасяше за пучдемон не си спомням да е питала какви ще са условията за него в испанските затвори, все пак и испания е в ес. или и германският съд е с двойните аршини на американската политика по света, както търговията и отношението към "втората класа хора" от изтока на ес-.
61
4
 
9
 
! Отговори
ррр преди 5 години
На тренировки сенсея ми тежи към 70 кила и може да ме повали, да ме размята, удря доста силно и точно. А аз съм 97 кила, тренирам с тежести и на лостове, тичам си също. И мога да ви кажа, че не е въпроса колко е едър човек, особено когато е агресивен, а противника бива изненадан... малки са шансовете за реакция. Ако гледате много филми, не им вярвайте. Един удар, когато не очакваш те прави да не може да реагираш, особено ако не си трениран и си изплашена жена. Тоя *** може да повали жена.