Пребиха селски кмет на празник заради оркестър

Веско Андреев е приет в болница с тежки наранявания по лицето
62
Пребиха селски кмет на празник заради оркестър
Снимка: Булфото, архив

Кметът на казанлъшкото село Енина Веско Андреев е приет в болница с тежки наранявания по лицето.

Инцидентът се е случил снощи, когато в селото са празнували храмовия си празник и годишния си събор. Група младежи са настояли оркестъра, който е свирил на празника, да продължи, въпреки изтеклото време на поетия ангажимент.

Кметът на селото се е намесил и свадата е прераснала в сбиване, допълва Нова тв.

Андреев е откаран в болницата, а младежите са арестувани.

Полицията изяснява чия е в действителност вината за сбиването и нараняванията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
5
 
! Отговори
48 преди 5 години
Ачи дядото от с. Завой не се ли смята за човек.Също е от ром!И колко още.Сагата продължава!
46
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
кметьт пребит та няма да утрепят виктория и какьв е етноса на бияча хаиде сегавярваи на институциите
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕнинецИ искаш да кажеш че кмета го е страх от местната мутра ли ? А хората не ги ли е страх ? Това ли е кметът на това селище - за посмешище на всички да бъде в цялата страна и не само - първият набит кмет ! Ами полицията къде е била ? Ами хората които са били там не са ли преживели всичката тази безобразност и унижение ? Какво се случва в тази община питаме! Значи има хора на които властта нищо не смее да каже ? Кой е допуснал това, бияча да не е общински съветник или спонсор ? Как може !
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То не става дума за роми или не , става дума че престъпността в Казанлък и общината е огромна и вина за това имат кметовете и полицията , визирам ръководствата им ! Щом кмета не е защитен - хората да се въоръжаваме ли ? Това ли е изводът от този инцидент ?!?
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво има да се изяснява? Кметът е служебно лице, по 5 години набързо за музикалните и да ходят да слушат музика в затвора.
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В това село живеят диви селяни от всякаква етническа група, та не е за чудене.В Казанлъшко има повече *** и турци, отколкото в Кърджали, ако не знаете...
41
1
 
15
 
! Отговори
Тунджата преди 5 години
Вчера тук беше поместена новина, че в Казанлък дадоха клетва нови 116 служители на МВР! Така според началниците щял да се реши проблема с недостига на кадри! Сега остава да се реши проблема и с негостига на желание от страна на тези кадри и началници да си вършат работата! Всеки се натиска да става полицай, но защо ли.. ?
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма респект от държава,полиция съд.Проблемите във по малките населени места е доста сериозен но той пълзи и много скоро ще го усетите и във големите градове,дори и във София.Едни човеци яко бият,изнасилват и крадът и никой не трябва да ги закача.До 10 г. тези хора ще са мнозинство.
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май Валери Симеонов като говори никой не го взима насериозно , що ли така само пожелания си остават думите му ? За нищо не става и той явно а в него ми беше надеждата....
38
1
 
22
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Не е ли пребиването на кмет явно незачитане на държавността, опит за сваляне на местната демократично избрана власт от 20-то поколение мигранти с цел сплашване на мирното население и опит за насилствено налагане на първобитен порядък, характер ен за най-низшата каста в Индия през 13 -ти век?
37
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любопитно е да видим дали ще понесат отговорност като за нападение срещу длъжностно лице, което освен всичко друго има и полицейски правомощия! Или ще се прояви електорална гербераска цецосъобразност!
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше кметка щеше да мине без побой!
35
5
 
13
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До Европо, страх ние ! 21 Ти па що си мислиш че ако комунистите вземат властта , нещо ще се промени и ромите ще спрат да бият и убиват?
34
4
 
19
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Пак ромска работа
33
5
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
България загива. Не не е преувеличено. Самата истина е.В София все още не го усещате, но ще дойде и при вас.До скоро и в големите градове се правеха, че такова нещо като ромски терор и ромска престъпност няма, ама след случая в Русе започват и там да разбират, че нещата вече стават страшни.Не чакайте мечката да заиграе и във вашия двор.Тогава вече ще е късно и ще погребвате или брат, или майка или свое дете - изнасилено и обезобразено от поредния самозабравил се ром.Гарантирано от ГЕРБ !
32
0
 
12
 
! Отговори
майор Тролскии преди 5 години
Виновен е Европейския саюз, турците, жендарите, малцинствата.
31
0
 
10
 
! Отговори
Тако и бако преди 5 години
Министарът на ВР , нека да прецени дали областният управител на МВР Стара Загора , не е замесен в някакви схеми , които с определено бездействие от страна на служителите му в Казанлък да толерират един или друг етнос ! Не може след толкова сигнала и след толкова проблеми в общ. Казанлък, шефът на полицията в общ.Казанлък все още да не си е подал оставка ! Та той орони престижа и на кметове и на областни управители и тези на шефовете му над него в Стара Загора ! Няма ли кадърни толкова хора ?
30
0
 
11
 
! Отговори
Девински помак преди 5 години
При нас пък бият ходжите, когато правят забележки за свинското и пиячката. Понякога се налага да викаме хиджи от съседни области дори, например при погребение. Изобщо на помака трудно някой може да му мъти главата. Ние сме по живота люде.В Якорудско пък нашите правят свинска сватба покрай Нова година
29
3
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Дано не съм лош пророк, но скоро ще четем освем за бито, и за изнасилено длъжностно лице, в някоя област на администрация, полиция, училища, здравни заведения, армия и полиция. До там я докарахме от свободия и криворазбрана демокрация и етническа толерантност, сакън, да не кажат от Европата-"Сакън, защо биете ***?"Трайте, и гласувайте, плащаите данъци. Герб ще ни оправят, а ако сте послушни-може и с вазелин да ни оправят....
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Балкански нрави.После св сърдим, че европейците ни наричали такива или онакива.