Роми нападнаха полицаи в Гълъбово

Причината – спор заради шумно забавление
15 окт 2018 11:30, Красимир Ангелов
215
Роми нападнаха полицаи в Гълъбово
Снимка: Булфото, архив

Роми нападнаха полицейски патрул в Гълъбово, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал в неделя към 14.24 часа, когато е получен сигнал за силна музика, идваща от махалата в Гълъбово.

Пристигналият на място полицейски екип установил пияна компания, а звуците идвали от инсталирана подвижна тонколона. При последвало полицейско разпореждане за спиране на музиката и представяне на документи за самоличност, събралите се не се подчинили на органите на реда и започнали да се държат агресивно и арогантно – хвърляли камъни и се заканвали.

На място е пристигнала жандармерия, работата по случая продължава.

На този етап са задържани петима нападатели. Изяснява са съпричастността на други лица към инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А катунът законен ли иОбщината кого чака да й свърши работата.Я булдозерите да поработят
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А катенът законин ли иОбщината кого чака.Я булдозерите да поработят
125
0
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Това ,че роми са нападнали полицай не е новина а ежедневие!!Новина щеше да е ако заглавието беше..Роми нападнаха и изнасилиха полицай и им дадоха 5лв за да си мълчат!
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то в Русия е останало по нещо истинско, докато тук всичко е лъжа и бутафория!
123
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КрайТато ти ги докара тези от Румъния, Гърция и бивша Югославия!Преди този "внос", екзотичните са били по-малко от 2% от населението, знаели са си мястото и са имали респект!
122
0
 
5
 
! Отговори
До 138 - Друга поука преди 5 години
за родната полиция, пак от сериала "Брат за брата".Пред самото РПУ двама яки полицая са съборили на земята един и здраво го бият и ритат. Друг полицай, дошъл от Москва ги пита защо го бият. А те отговарят "Профилактично, защото не спира да краде и да бие жена си."С други думи, онзи, който непрестанно върши безобразия, профилактично яде бой от време навреме и полицаите дори не се крият. В гората пердашат, само когато разследват тежко престъпление и има заподозрян, който вече е вършил подобно.
121
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 138 преди 5 години
Нашите да гледат руските филми на полицейска тематика, напр. сериала "Брат за брата". Вече показаха нещо, от което нашите да се поучат. Търсят сериен изнасилвач-садист. По тъмно спипват мъж, излежал присъда за изнасилване. И не го водят в РПУ, а в гората, където трима се редуват да го пердашат подред докато се изморят, за да си признае. Оказва се, че не е той. Развързват го и си заминават с колата, а него оставят "сам да се оправя". *** доказвай, че е имало полицейско насилие!
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ще ги нападат,като не им стиска да ги помелят по мъжки.Да ама Европата . Мммм.ще ги изпоусъдят за дискриминация.
119
0
 
19
 
! Отговори
Аха 2 преди 5 години
Прочетете как са се отнасяли с твх в така наречената сега демократчна европа! Избивани в германия,гонени от испания и швейцария кастрирани насила до 1930 год в скандинавия.Само тук са получили прием ,доведени с обоза на османците за да тероризират ра я та. В турските села са кротки,с нас са из вер ги! Спрете помощите,фалшивите инв пенсии и да не гласуват
118
0
 
11
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Тези същества имат много претенции но никога не искат да живеят сами. Например изцяло техен град или..държава. и бълхата и кърлежа и тенията. Са в или върху рецепциента.Ако им се предложи да са сами..веднага вопли а кой ще ни храни?? А защо избивате..приемника?Ето това и израз на м @ло ум ие.И на..кучето му писва все някога и... И...
117
1
 
7
 
! Отговори
! преди 5 години
Чуха се някакви сведения, че след пристигането на жандармата, целия спортен завод е помлян...дали е вярно?
116
0
 
15
 
! Отговори
Търпеливи преди 5 години
Българите се оказват най-търпеливия народ на тази планета. Мачкат го, крадат го, подиграват му се, бият го а те си стоят и все едно нищо. Браво!500г робство са толкова впити че нищо не може да изкара овцете от сън.
115
1
 
34
 
! Отговори
Ко? Неее преди 5 години
Няма друг народ в тия ширини да им търпи така издиславщината, а полицията да не смее да използва оръжие дори при пряко насилие срещу самите тях.
114
0
 
43
 
! Отговори
славянин преди 5 години
Това ако се беше случило зад океана, всеки участващ в екшъна щеше да е с парче олово между очите, ако се беше случило в Русия, катунът щеше да е като след преминало през него торнадо!
113
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките им началници начело с министъра им да си хвърлят оставките и да ходят да копаят картофи.
112
0
 
24
 
! Отговори
ами преди 5 години
а царят-мутра се кара на чужденците,защо се бъркали.Ами ето защо защото си оставил *** да се вихрят-мутра с мутра.Не останаха ли българи да се вдигнат да изметем тая крадлива ***,дето ни управлява.И оня корем-войвода дето щял да бори престъпността а единственото,което направи е да се освини още повече.Ми то от софра на софра няма начин.Вдигна се патардия за случая в русе а всички други старци по селата те какво да правят,като някой от тях бъде пребит и за тях няма възмездие!!
111
6
 
22
 
! Отговори
Край преди 5 години
Стани Тато. Стани да видиш до къде го докархме.И аз скачах по жълтите павета- ако можеш прощавай.
110
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
електората на герб недоволства!
109
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези дУпУсЕ иска да управлява.А истината е че единственото добро за тях и останалите принудени да съжителстват с тях е, този етнос да бъде разселен в држунглата на Амазонка далеч от всякаква цивилизация.
108
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пичове, много моля, не бъркайте в "откритата рана"! Това са културни особености.И моля, не пращайте жандармерията да бие горките , а да ги пази от лошите българи, дето все намират повод да мрънкат.Гласоподавате ли са бе! Догодина избори идат! Време е да се "берат" гласове!