При рутинна проверка: Спипаха почерпен шофьор на автобус

Той е превозвал 50 деца от Самоков за Сандански
21 окт 2018 20:37,
8
При рутинна проверка: Спипаха почерпен шофьор на автобус
Снимка: pixabay.com

При рутинна проверка хванаха шофьор на автобус с алкохол в кръвта. Той е превозвал 50 деца от Самоков за Сандански, съобщава Нова телевизия.

Дрегерът е отчел 0,69 промила алкохол.

На мъжа е съставен акт, не е задържан.

Друг шофьор е дошъл, за да прибере децата по домовете им.

От началото на годината са станали повече от 5000 катастрофи, в които са ранени близо 7000 души, а са починали близо 500 човека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на децата проба за алкохол направена ли е?
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ли бе, Карачо. Ако ТИ не вози деца, няма да пиеш..... Кой се излъга, да ти даде лична карта и да те направи част от обществото?
4
9
 
11
 
! Отговори
Карачо преди 5 години
Не та не пил съм бил повече. Викам питайте жената вътре ще ви каже колко съм пил. Тях не ги интересувало това. Отиваме, правят ми кръвна проба и резултата е 0,154 промила. викам им какво ви казах бе хора, а те гледат, като телета. По принцип съм абсолютно против да се пие и кара, но точно тогава бях страшно жаден и ми се пиеше 1 бира. Когато обаче возиш деца и др.хора е просто недопустимо и 1 глътка алкохол да слагаш в устата си. Карането пиян според мен трябва да се криминализира и затвор!
3
3
 
12
 
! Отговори
Карачо преди 5 години
Дрегерът какво е показал е без значение! Важна е кръвната проба какво ще покаже! Тя има доказателствена стойност. Да не се окаже, че дрегерът е показал едно, а на кръвната проба е друго. Много пъти се е случвало. На мен също ми се случи веднъж. Пих една бира лятото с 3 кебапчета и гарнитура в едно капанче. До него дебнела патрулка. Излизам, паля тръгваи и ме спират. Казвам им, че съм пил една бира след като дрегера отчете 6,2 промил. Обяснявам им, че алкохолните изпарения са големи и заради това
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При 4 000 000 автомобила 5 000 катастрофи си е в кръга на нормалното. Ако бяха над 500 000 катастрофите тогава щеше да е още по добре. Селян.дурските управници още през 90-те години знаеха че нещата са извън контрол. Неможе да внасяш автомобили 3-та ръка безконтролно да продаваш книжки на куцо и съкато и да очакваш че като си заровиш главата в пясъка нещата ще се оправят от самосебе си. Пътищата на БГ не са предвидени за такъв трафик и за толкова умни водачи с по 2 гънки в мозъчната си ***.
1
12
 
5
 
! Отговори
Др Джибрев преди 5 години
И аз ходя на дежурства пиян залян,и кво,справям се,много важно че ще баялдисат двама-трима симуланти