Пушиш джойнт веднъж и НАСА разследва... SpaceX

Има притеснения, че служителите на Мъск и Боинг използват дрога
21 ное 2018 15:30, Нели Христова
21
Пушиш джойнт веднъж и НАСА разследва... SpaceX
Снимка: Flickr

НАСА ще започне разследване за използване на наркотици в компаниите SpaceX  и Боинг, съобщава австралийското списание "Космос". Причината? Космическата организация е притеснена за безопасността на работниците, след като Илон Мъск демонстративно пуши марихуана в национален ефир.

Двете компании са избрани от НАСА за транспортиране на астронавти към Международната космическа станция. Шефът на организацията Бил Герстънмейър заяви пред в. "Вашингтон пост", че разследването ще се интересуват от всичко, което би могло да повлияе върху сигурността.

То ще започне другата година и ще трае няколко месеца, за да е уверена правителствената организация, че нейните частни партньори спазват критериите за сигурност на работното място и най-вече, дали служителите не са под влияние на наркотици.

"Когато видя нещо нередно, главното ми притеснение е какво е довело до него и НАСА замесена ли е в това? - коментира Герстънмейър. - Трябва да покажем на американците, че когато качим някого в ракетата, той е в безопасност".

Шефът на правителствената организация допълни, че има пълна вярна на екипа на SpaceX, но всичко, което предизвиква съмнение, трябва да бъде проверено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легализирането на канабиса е много сериозен проблем за сектора на промишлеността, транспорта, строителството и т.н.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те изтрепаха към 50 човека с боклучавите си совалки и ракети и се сетиха да разследват Елън Мъск.Просто да си признаят че са бездарници.Едно време бяха сила и те.Сега се занимават с глупости от типа на трябва ли да се носи хиджаб в скафандъра и накъде е изток в Космоса.*** куки.
15
6
 
2
 
! Отговори
сретен преди 5 години
цирк еврейски с новото си шоу - елончо мъскски. никога не сме били на луната а псевдо изстрелванията на псевдо компанията на този клоун са правени на компютър.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пафна си един път при Джо Роугън, чието студио е в Калифорния, където, ХА, това е напълно легално...И тая новина е н два месеца...
13
0
 
7
 
! Отговори
Гордън Фриймън преди 5 години
Тръгнали и те да се занимават с глупости.. То някой по-скоро ги е накарал, де. Техничарите, инженерите и учените са либерални хора като цяло и никога няма да тръгнат да се занимават с подобен лов на вещици. Просто някой някъде не е на кеф от нещо, свързано със СпейсХ, Тесла или Мъск...
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е само веднъж, а и НАСА не са съдебна система. Другаде е заровено кучето.
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Космическата организация е притеснена за безопасността на работниците, след като Илон Мъск демонстративно пуши марихуана в национален ефир."То затова теслите му се самозапалват на пътя, автопилотите му се опитват да пречукат шофьора, а ракетите му гърмят.
10
5
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Да го бяха разследвали за измами,тоя високотехнологичен Остап Бендер...
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По радиото ли е пушил?
8
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия са изпушили тотално!
7
4
 
8
 
! Отговори
Пушач преди 5 години
Нашето МВР какво спи? Как така не са отишли до Щатите да го арестуват ?
6
0
 
7
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
В кой национален ефир пуши Мъск? По кой канал?Оставете Нелито да си пише за тревицата: Исус Христос и канабис, Илон Мъск пуши в ефир..., че преди малко беше взела да пише за Интерпол. Така де, всеки да си пише в своята си област. Политиката не е за нея и за Джесито също.
5
3
 
31
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Едно нещо не разбирам, защо УПОТРЕБАТА на марихуана е наказуема!!! Наказвайте разпространителите - НЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ! Потребителя плаща и си купува за негова (имам предвид 18+ хора) лична употреба?!?!!? Ако България легализира "тревата" и започне да се търгува в специализирани магазини, в бюджета на България ще се налеят УЖАСНО МНОГО ПАРИ и в същият момент ще има пълен контрол на производството и разпространението - а не сега 90% от децата да пафкат НОНСТОП без никакъв контрол. Б-я като Холандия
4
0
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Мъск и да ги напуши, по-далеко от офиса няма да стигнат...гаранция ви каэвам
3
2
 
19
 
! Отговори
:) преди 5 години
Youtube е национален ефир... Сериозно?
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъск разваля дисциплината . Те и теслата ако напушени я правят никога няма да си взема.
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да разследват в Белия дом - там мъдрят космическа армия и космически войни