Тереза Мей: Да не разделяме парламента в този момент

Британският премиер отложи гласуването на споразумението за Brexit
10 дек 2018 18:40,
16
Тереза Мей: Да не разделяме парламента в този момент
Снимка: БТА

Британската министър-председателка Тереза Мей каза днес, че отлага планираното за утре вечер гласуване в парламента за постигнатото от нея споразумение за Брекзит с Брюксел. Очакваше се, че то ще бъде отхвърлено от депутатите със значително мнозинство, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Още по темата

"Ясно е, че въпреки наличието на широка подкрепа за много ключови аспекти от споразумението, остават повсеместни и дълбоки опасения по един въпрос - предпазният механизъм за Северна Ирландия", каза Мей, цитирана от Асошиейтед прес.

"Затова ще отложим насроченото за утре гласуване, за да не разделяме парламента в този момент."

Тя отново заяви, това споразумение с ЕС е "най-доброто постижимо чрез преговори" и напомни на депутатите, че всяко споразумение за Брекзит би изисквало компромис.

А после директно попита дали този парламент наистина иска да има Брекзит и дали депутатите не желаят да отворят отново болезненото политическо разделение в страната, поставяйки под въпрос вота на британския народ от 2016 г. за излизане от Европейския съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Oсвен да разделяте.. преди 5 години
Освен да разделяте, вие друго не знаете!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,, англико '' нищо общо с всички останали. единствени бобитата нямат нищо общо с европата,бобитата мислят да активират старите си колонии по света,и да станат господстващи.руснаците ги подкрепят безрезервно.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз си мислех, че България трябва да е независима държава с независима политика, разбира се като в някаква степен се съобразява с политиката на съюзниците си, доколкото последната не нарушава интересите на самата България. Нали за това е "демокрацията"! Да имаш право на избор и насоката на развитие на държавата да се определя от народа, който я населява, а не от вън. Прочети предното изречение и сам реши какво е България.
12
0
 
7
 
! Отговори
САМО ПИТАМ: преди 5 години
БЪЛГАРИЯ , АКО НЕ Е "ЕВРОПЕЙСКА КОЛОНИЯ" ....ЧИЯ КОЛОНИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ , ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ КАТО ДЪРЖАВА СЪС 6-млн. НАСЕЛЕНИЕ ,БЕ...??!!--а/ РУСКА ...--б/ ТУРСКА ....--в/ на САЩ.....
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност англичаните пожелаха да излезат от ЕС. Ирландия трябва да си направи граница с Британската колониална част - Северна Ирландия, защото са друга държава не от ЕС. Обединеното кралство трябва да започне да си плаща данъците за неевропейска страна търгуваща с ЕС. И други западно европейски страни си продават беандираните стоки в ЕС, които са произведени предимно в Азия, но те си плащат данъците в ЕС. Европейски колонии като България ще имат правото да купуват същите западни стоки.
10
0
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
АНГЛИЯ НЕ Е ЦИРЕЙ А ПСОРИАЗИС ЗА ЕС!!! ТИ СЕ ОПИТВАШ ДА ГО МАХНЕШ НО ТО СЕ БОРИ ДА ОСТАНЕ!!!
9
1
 
2
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
пикселизирайте и лицето на тая моля,когато поствате нейна снимка моля ,елементарна човещина!
8
1
 
2
 
! Отговори
татул преди 5 години
Явно за мама Терка,изхода е военноположение,само че, не сме18век.Бети-2 ,трябва да отстъпи и британцитеда се върнат в лоното на простотията.
7
4
 
7
 
! Отговори
ЕВРЕЙСКИЯ ГЛОБАЛИЗЪМ преди 5 години
и толерастия до това водят !те ви на сега нов световен ред
6
0
 
17
 
! Отговори
Ice преди 5 години
Тази дама се опитва да се прави на Маргарет Тачър, ама нещо, нищо не става. Откакто управлява само простотии върши. Не знам британците как още я търпят.
5
4
 
5
 
! Отговори
Ляв преди 5 години
Десните съсипаха хубавата страна и постигнатото от Тони Блеър. Вкараха Англия в невиждана политическа криза. Пропастта между бедни и богати става все по-голяма в името на шепа богопомазани. Дайте кормилото на Корбин, убеден социалист, който мисли за хората. Аман от десни фашаги, Мей, Камерън, Меркел съсипаха Европа.
4
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
предават на живо по снн такъв цирк такова просташко държане
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от тези наглосаксонци и тази Нереза
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Франция какво е положението?
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегашния Брексит ще е по-добър за Европа от колкото за Англия.