Златният каратист Кристиян: Публиката ми помогна!

Спортистът обясни, че медали се печелят с постоянство
13 дек 2018 10:30,
1

Ново спортно постижение за България. Кристиян Дойчев се завърна от европейския шампионат по карате киокушин, което се проведе във Варна, със златен медал. Младежът се изправи срещу Гмен Арамян от Русия и заслужено зае първо място на стълбицата.

Спортистът получи още една награда - купа за техниката, която е показал по време на цялото състезание.

Той завоюва победата след като съдиите отсъдиха равенство между двамата претенденти и дадоха двуминутно продължение, през което Кристиян показа страхотна техника и воля, които го изстреляха на първото място.

"Публиката ми помогна да събера сили и да се раздам на максимум. На предното европейско състезание загубих точно от него и се радвам, че сега на финала му го върнах", обясни в "България сутрин" носителят на златния медал Кристиян Дойчев.

Пред Bulgaria ON AIR спортистът обясни, че е много важно да си постоянен и тренира по 2 пъти, като всяка тренировка продължава около час и половина или два часа.

Той беше категоричен, че за да има успех на състезанието, трябва и тренировките да протичат по същия начин.

"Получиха се две много сериозни първенства на изключително високо ниво. Смятам, че имаше доста добри състезатели", заяви на финал шампионът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kиокушина беше повече от по-твърд от карате, затова няма удари с ръце в главата, ама нали трябваше да го направят популярен, та го "омекотиха".