Братска солидарност: Трима пребиха 27-годишен мъж

Инцидентът е станал вчера на улица в Крумовград
14 дек 2018 13:00, Красимир Ангелов
20
Братска солидарност: Трима пребиха 27-годишен мъж
Снимка: Булфото, архив

Трима братя на 18, 28 и 29 години са задържани в Районно управление на МВР-Крумовград за хулигански действия, съобщават от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Около 15 часа в четвъртък на ул. "Христо Ботев" в града мъжете видели 27-годишен мъж от село Орех, с когато един от братята имал предишно спречкване.

Случайната среща прераснала отново в разправия и братята нанесли побой на опонента си. Пострадалият е прегледан във Филиала на спешна помощ в града и освободен, а извършителите на хулиганските действия задържани за 24 часа.

Материалите по случая ще бъдат внесени в съда за налагане на административно наказание по Указа за борба с дребното хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
0
 
! Отговори
Безименен преди 5 години
И друго..до редакторите на днес.бг...защо изтрихте думичката ***..тя не е обидна..нормално е когато ти сложат ятаган на врата да не устискаш..не всеки е силен психически и не е обидно да приемеш чужда вяра под заплаха да ти отрежат главата!Уважавам помаците..те са наши братя и сестри...а относно героичните поведения..тях ги има в лъжливите руски филми...не човек, а желязо! хахахахахаха..мразя ги.
12
3
 
0
 
! Отговори
Безименен преди 5 години
До привет из ГерманииБългария е била разпокъсана на болярства, та затова не е имала армия, а армийки:), а османците са били дооста повече...после османската империя залязва и се явява единбългарски ***, демек поосманчен българин Кемал Ататюрк, който прави светска държава туркия..Между другото е искал да става български зет, ама баща и на любимата му, Български генерал категорично му е отказал...та така "историци"..останете си със здраве:)
11
0
 
1
 
! Отговори
Питанка преди 5 години
До УмЧиче, ти ум белия делфин ли си...и де пък това ***..аз съм от България..а пък за страха...мъдрия ни Народ е казал..който го е страх от мечки, да не ходи в в гората и аз допълвам..да си стои при полите на жената:)
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет из ГерманииИ какво от това. Турция пак е изостанала държава каквато е била тогава.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
V satvora pone 5 g do koga schte tarpim poboinizi ubiizi isnadilva4i gerb kade gleda samo v kisijata si do koga taja goljama prestspnost v bg poliziata gi hvaachta i puska satvorcda ima ot 3 do 5 g da poboinizi a sa ubiistva do jivot sa korupzia 20 i vsimane na vs imoti babevi da ostanat v satvora ne da bjagat v dubai i dr strani
8
2
 
20
 
! Отговори
Ум преди 5 години
В Булг аристан да те е страх да излезеш на улицата, камо ли да направиш забележка на някой.Дивия запад, Блатото на ЕС
7
2
 
10
 
! Отговори
факт преди 5 години
китайска кола... мизерия..
6
0
 
21
 
! Отговори
stiling преди 5 години
Няма да има никаква присъда камо ли условна!Пише административно наказание по указа за борба с дребното хулиганство!Което значи Акт, и после наказателно постановление, тоест парична глоба само!Даже в свидетелството им за съдимост няма да пише "осъждан"Такива са законите в България!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това са братята.
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо им няма имената? Вероятно няма клавиатура с такива букви.
3
2
 
22
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Еми в Орех всички са турци явно битият е турчин , а биячите какви да са? Завършват училище българите и бягат или в чужбина или в София. То затова са останали само турци и роми по малките населени места. Да са живи и здрави те са бъдещето на България !
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биячите ромове ли са, турци ли българи ли?
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко да е "дребно" хулиганство? Едно пребиване може да засегне целия живот на човек! Тримата ще се отърват условно и окрилени от липсата на наказания ще станат още по- нагли...