Началникът на КАТ- Казанлък се е самоубил!?

Близо до трупа имало пачки с пари. Има ли корупция?
Обновена: 14 дек 2018 18:59 | 14 дек 2018 17:00,
81
Началникът на КАТ- Казанлък се е самоубил!?
pixabay

Началникът на КАТ-Казанлък се е самоубил с един изстрел в слепоочието със служебния си пистолет.

Това каза пред журналисти окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов във връзка с намереното тяло на началника на КАТ – Казанлък Тодор Николов.

Намерено е оръжието на самоубийството. В момента изваждат тялото на мъжа от "Мерцедес"-а му.

Още по темата

Припомняме, че Николов бе в неизвестност от сряда следобед. Следите му се изгубиха в 16 часа на 12 декември, когато последно е говорено с него.

На около 30-40 метра от простреляното тяло на Николов са открити 4-5 пачки с пари с различен номинал между 20 и 100 лева, както и револвер в кожен кобур, най-вероятно незаконен и кутийки с боеприпаси за него.

Според директора на ОД на МВР в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев смъртта е настъпила около 38 часа преди тялото да бъде открито, тоест малко след като катаджията е бил обявен за издирване в сряда. Разследващите тепърва ще преброят колко са откритите пари, но най-вероятно те са по-малко от 10 хил. лева и ще установяват дали има връзка между тях и мъртвия.

На този етап не се изключва и вероятността парите да са във връзка с някаква корупционна практика в КАТ-Казанлък, макар че до момента не са подавани сигнали за подобни нарушения, съобщи "24 часа".

Тодор Николов е в системата на КАТ от 2005 г. Постъпва като офицер, от две години и половина е началник на сектора в Казанлък. Всички го описват като изключително съвестен и добър човек.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До ????Не, просто използвам мозъка си и подлагам на съмнение всичко което излиза от устата на крадлив гербер. За разлика от други като теб които мед им капе от устата като чуят дъртия БКП-еец Бай Тиквонии Олигофренски да ръси глупости по телевизията. Това, че ти отказваш да мислиш самостоятелно и да стигаш сам до елементарни изводи, показва ясно, че мястото ти наистина е в ГРОБ! Те там такива като тебе с конкурс ги търсят. Колкото по вярващ на младежкото БКП (ГРОБ) толкова по нагоре се издига.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли има връзка с оръжейния скандал, просто съвпадение на събитията. Дано не замажат нещата.
74
4
 
4
 
! Отговори
българин преди 5 години
Тук някои казват че човека е бил честен.Затова са го убили. Те и преди да убивали честни българи.Спомнете си Света Неделя, Генерал Луков и много други честни хора паднали под кушрума на комунистите.
73
0
 
1
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
Малко ми намирисва на автомат гей Арсенал Мъртвите вземат тайната със себе си и следата остава прекъсната .
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега му пишат предсмъртното писмо.Скоро ще стане ясно защо се е самоубил.
71
0
 
5
 
! Отговори
До 70 преди 5 години
А като не е доказано чий е този пистолет защо обявяват ,че става въпрос за самоубийство и за незаконен пистолет.Така е ,не познаваме човека ,но и за нас и особено за близките и познатите му е важно истината да бъде казана.А не някакви версии за *** ,които ни пробутват.Не ,че вярваме .Случая вече е приключен -самоубийство.Така казаха "органите"
70
1
 
1
 
! Отговори
???? преди 5 години
До iceblast88Тези пари май тебе са те побъркали. :) Гледам и други са като теб. Абе вярно ли мислите, че човек решил да сложи края на живота си ще ходи първо да си харчи :) хахахах и после ще се самоубива. :)) Само пари са Ви в главите!
69
0
 
3
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Дори и да приемем,че е бил депресиран (човек за да се самоубие трябва да страда от депресия),какво по добро лечение от това да изхарчих една добра сума за приятно изкарване (ако жена ти е грозна,то ще отидеш при някоя хубава девойка и ще изхарчиш парите по нея ( а знаем, че в България такива жени колкото ти душа иска във всеки град има),ако ти се забавлява,то дискотеки и кръчми бол.Раздвоение на личността да имаше,пак парите стигат за капризите и на двете му аз.Така,че самоубийство е невъзможно!
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По повод въпросът на 67: Никой не е потвърдил все още, че пистолетът е негов. Така, че е рано да се вадят заключения. Лесно е на хора, които не го познават да лепят етикети само заради заеманата му длъжност.
67
2
 
9
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Хайде да си имаме уважението! Толкова ли не ви стигна мозъка за по нормална версия? Обиколете дори в психиатриите и питайте всеки луд - ако до теб има 10 000 лева и пистолет какво ще направиш? Дори лудите ще ви кажат (дори и да е склонен към самоубийство), ще си купя еди какво си или ще направя еди що си и тогава вече ще се гръмна! Дори луд човек няма да остави пари до себе си, преди да се убие!
66
1
 
9
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Първия милиционер които успее да обясни на нас, хората - защо някой които има свободни пари за харчене би се самоубил до тях без преди това да ги изхарчи и да си поживее за последно ще получи медал от 24 каратово злато и грамота лично от мен! Никои, колкото и отчаян от живота да е, няма да се застреля сам, когато до него има крупна сума с която може да си направи 2-3 дена луд купон с каквото му душа сака. Да го бяхте намерили самоубит до празни бутилки - ОК, но до свободна сума пари?
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ,че близо до трупа има пари не е притеснително.Притеснителното е защо човек ,който има право на каквото си иска законно оръжие има незаконен револвер.Въпросът е към оня ,който и написал ,че познава човека лично
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близо до трупа имало пачки с пари. Има ли корупция?Естествено, има корупция! МВР-то е отличната хранителна среда, развъдник на всякакъв вид корупция! Първото нещо, което комунистите са искали от властта, по 9-ти септември 44, е мвр-то! Защо ли?!
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой, който е трябвало да му даде подкуп, го е омазал и му е оставил паричките да си ги харчи.
62
4
 
11
 
! Отговори
жаго преди 5 години
Горката освинена честна фуражка....а как всичкото индианец нема и основно образование по селата в Казанлък и Ст.Загора а кара коли, как са взели книжки....много добър бил помагал ...рибите даже хранил сега с пачки пари и валута , та затова пачките останали под водата ... милия той
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много интересно ако е решил да се самоубива защо не е е дал по някакъв начин парите на близък човек да кажем на сестра си която много обичал за мене тези пари са дадени същтият ден станала е някаква крамола между него и лицето Х относно парите или за друго нещо и тои е бил ликвидиран като е било инсцинирано самоубииство според мен лицето Х не е случаен деиствал е много професионалноинирано уж самоубииство
60
0
 
13
 
! Отговори
самоубил...да бе да преди 5 години
3-и дни да има труп на път между две населени места и никой да не забележи....ха.ха.ха милиционерска постановка..ха.ха
59
0
 
7
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
До МариелаДа, да особенно с ,,Новичок,, направо ибиха рибата !
58
4
 
11
 
! Отговори
Я се стегнете бе! преди 5 години
Абе вИЕ в кой свет мръдате бе?У Франсето един криминал стана за 12 часа джихадист и го утепаа.Мигар нема ка му викааа- 'несмъртоностни технически методи за възпиране"-електрика как у назе-гориме трафпоста за жицата,томбалки,звуци и т.н.Он тича да се крие и стрелья да се прикрие.А младио началник на КАТ (КАк Те...еб...)се гръмнал.И я ше се гръмна,кат преброа парата-сакам 100,броа10.Тоа го гласат за автопарка на Свети Петър.Ще вика на ангелете-дрифтаджии:-И сега кво праим?
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54Хората с пари винаги могат да поръчат неудобните и след това да се съчини крими история и бг медиите да я повторят пък една лъжа повторена сто пъти става истина.