Парламентът – антиеротично място, но не и за италиански депутат

Виторио Сгарби призна: Правил над 300 пъти секс там
4
Парламентът – антиеротично място, но не и за италиански депутат
Снимка: "24 часа"

Депутат от Лигата и негова колежка от движението "5 звезди" скрепили още по-здраво съюза между управляващите партии в Италия, правейки секс на мивката в парламентарна тоалетна в началото на месеца.

Това разкриха италиански медии, позовавайки се на свидетели на случката, които я заснели на видеоклип, пише "24 часа".

Въпреки че никой не публикува имената на замесените, те се знаели от всички в парламента.

"Аз съм правил поне 300 пъти секс в парламента. По принцип това е антиеротично място, но когато някой има определена роля, може да разполага с големи пространства", призна депутатът от "Форца Италия" Виторио Сгарби, бивш зам.-министър на културата и един от най-добрите изкуствоведи в Италия.

В интервю за "Радио 24" известният с ексцентричните си изяви депутат разказа, че когато разполагал със стаите на председател на комисията за култура в Камарата на депутатите, правел каквото си иска.

"Има прекрасни тоалетни. Най-лошата е тази на комисията за правосъдие, защото коридорът пред нея е много оживен. На третия етаж обаче е винаги празно", казва Сгарби, който твърди, че може да напише пътеводител за местатa за секс в парламента. На петия етаж имало скривалища, от които се откривала и прелестна панорама.

Сгарби признава, че е правил секс в парламента най-вече с гостенки отвън, които го посещавали. Сред тях били актрисите Деметра Хемптън и Ева Грималди, а също и бившата порнозвезда Мили д’Абрачо. Сред секспартньорките му в парламента били и две депутатки, на които обаче не разкри имената.

Сексът е често явление и в Европарламента, признава Сгарби.

"Имаше съвсем празни офиси, където можеше дори да се спи. Ако можеш да спиш в Европарламента, то тогава защо трябва да го правиш сам?", коментира депутатът, който е бил 2 години в ЕП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Мислите ли че и в българския не е същото.Що депутати се разведена и ожениха пак
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако депутатите подлежаха на временна химическа кастрация докато са на работа в Парламента ,нямаше да има такова натискане на изборите.