Столичанка: Убиха кучето в собствения ми двор!

62-годишен умъртвил животното, сега е в ареста
16 яну 2019 07:22,
34
Столичанка: Убиха кучето в собствения ми двор!
Снимка: архив "Булфото"

Полицаи от Своге задържаха 62-годишен, умъртвил домашно куче. Около 8:20 часа вчера столичанка се обърнала за помощ към полицията, съобщавайки, че кучето й е било убито в двора на вилата й в село Луково.

Още по темата

Веднага на място бил извършен оглед и след установяването на насилствено причинената смърт на животното, полицаите предприели незабавни издирвателни действия.

Така нe след дълго бил установен и задържан извършителят на престъплението - 62- годишен софиянец, който направил пълни самопризнания.

Срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анна до 27а деца имаш ли? Успех и не забравяй, че човека е господар на земята, а не кучетата и бе бъркай предпазливостта със страх.
25
4
 
32
 
! Отговори
Анна до 27 преди 5 години
Аз затова си спазвам всички правила - имам 3 кучета, едното е 35 кг овчарка, за да съм в правото си да поставя на място всеки, който мрази кучета, *** го е от тях, смята, че хората са единствени на планетата и тн. Качвам се си трите си кучета в превозно средство, специално им купих наморници, имат чипове, паспорти и не ме интересуват фобиите на другите. Същото е и на улицата, няма как някой да ми каже, да не го доближават при разминаване. Който го е страх, да се отдръпне, аз си вървя по улица
24
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каишка имаше, но не и надморник, така, че не аз съм нарушил наредбата. И както виждаш въздржал съм се, но представи си какво ще стане при инцидент..?
23
1
 
37
 
! Отговори
Анна преди 5 години
До анонимен 24 - Кучета са позволени в градския транспорт, при условие, че са на каишка и с наморник. Никой не длъжен да се съобразява със страховете на другите, защото ако вас ви притеснява вида на кучето, то мен ме притесняват други неща, трети го притесняват миришещи хора, четвърти - някой, дето гледа лошо, но в крайна сметка, всичките те имат право да се качват в превозните средства, без да питат останалите. Същото важи и за номер 25.
22
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
битката в крайна сметка няма да е между хора и кучета, а между хора кучкари и такиа, които не желаят да съжителства с кучета. искам не искам трябва да търпя звяр на каишката докато ме подушва мен или детето ми. А бе писна ми от кучкари... не ви ща кучетата, и ако въврвите в комплект с тях, моля заобикаляйте ме, ако кучето ви е кротко и добри, имайте предвид, че аз съм агресивен.
21
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази сутрин водя 5 годишната си щерка на детска градина и тъкмо се качваме на тротоара и момиче с огромно куче на каишка и те се качват, избутах дъщеричката си вдясно за да е от моята страна кучето като се разминаваме да не би да се оплаши. Собствениците на кучетата сещат ли се, че ме притесняват в тази ситуация, предполагам домашно и безобидно куче, но стават ли инциденти с кучета - стават? Тогава да си върви поне по улицата, а не ние да се набираме на тротоара. Въздържах се да не й тегля една.
20
4
 
45
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
До 18Щом казваш...От 60 г. гледам кучате,юнако!Кучето трябва да бяга и да се разхожда защото ОСВОБОЖДАВА МЕНТАЛНА И ФИЗИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ.Трябва да души винаги около теритирията си-ново миризми,заплахи,нови кучета и т.н.Това са ИНСТИНКТИ!Не става само с две излизания доле,до междублоковата градинка и после пак между 4 стени до другата сутрин.По този начин го ОСАКАТЯВАТЕ.После се чудите защо има толкова бездомни-защотот ей такива като вас си мислят,че разбират,ама като видите зор и ги изоставяте ...
19
5
 
53
 
! Отговори
Радо преди 5 години
Човек се привързва към животинския си любимец.Животните са много умни и много предани към стопаните си. Човекът страда много когато загуби верното ти куче или котенце.
18
6
 
45
 
! Отговори
Стига вече преди 5 години
Направо ще му *** ****ката на тоя каква полиция бой до дупка щом знаеш кой е с какво право ще нахлува в частна та ти собственност и ще ти убива кучето айде сиктир вече всички минават границата щом е така око за око зъб за зъб и това е!!!
17
5
 
41
 
! Отговори
До 14 Дедо преди 5 години
Не знам дедо ли си баба ли си, но знам, че от кучета нищо не разбираш.
16
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано в ареста да му стъпкат бъбреците! Ако ли не веднага щом излезе! Дано собственичката има някой лев заделен!
15
4
 
45
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 5 години
До ДедоА ти, Дедо, виждал ли си куче в стопански двор как денонощно обикаля 1 декар двор, за да може да се разходи.. Тренира ли тренира... Дължина след дължина.... Ей така - за кеф, защото иска да спортува... Стига глупости. Кучето трябва да се разхожда от стопанина независимо къде се намира. Различните породи имат различна необходимост. Например немските овчарки имат необходимост да изминават 7 км на ден ако не ме лъже паметта...
14
5
 
66
 
! Отговори
ГОСТ преди 5 години
За убийство на куче са задържали и ще осъдят човека по бързата процедура. А за убийството на две млади момичета като се срути сградата на ул. "Алабин" след 20 годишно разтакаване излезе че няма виновни. Единствения извод който мога да направя е че живота на едно куче е по-скъп от този на две момичета.
13
23
 
46
 
! Отговори
Има преди 5 години
толкова препарати. Ако се сложи в храна и се подхвърли нощно време, задниците да си скъсат никой нищо не може да докаже!
12
9
 
51
 
! Отговори
Даниела преди 5 години
Злодей! И моята обичана котка почти съм сигурна,че е прегазена от комшия.Много ми е мъчно.
11
3
 
64
 
! Отговори
да преди 5 години
Ще лежи две години. Колкото онази дето пияна с превишена скорост уби полицай, а после я заснеха в заведение да пие и да се весели след което пак си се качи на колата. За това ако решите да убивате куче, не си признавайте после. А ако ви е накипяло, по добре убийте полицай, по евтино излиза. А и повече хора ще ви харесват.
10
5
 
69
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Куче,особенно голямо,НЕ СЕ ГЛЕДА В АПАРТАМЕНТ!Ако е джобно,като пинчер-може.Ама да се гаврите с животното,като го държите в 60-70 кв.м си е мъка за животинчето.На котка й трябва мин. 50-60 кв.м,а си представете за едно 30-40 килограмово куче.Мъчите животните по този начин-не разбирате ли?Ако толкова ги обичате,ходете в приютите и им купувайте храна.Куче да не бяга,да стои затворено по 23 ч. в денонощието-това е тормоз и му съсипвате двигателните функции!Като нямате място НЕ СИ ВЗИМАЙТЕ!
9
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
те човек убиват без причина, та.............народа изпростя и озлобя тотално !
8
20
 
60
 
! Отговори
ХФ преди 5 години
Със сигурност има причина! Писнало му е от нещо... Наши съседи имат огромно куче, което като излае, се чува по цялата улицата. Съседната до тях къща пък не смеят да отварят прозорци през лятото, защото винаги им нарушава съня. И бяха едни разправиии, решение не се намери, именно защото е в двор, а не на улицата. А случвало ли ви се е, минавайки по тротоар, от някоя къща да ви стресне някое куче? Да, стресиращо е.
7
32
 
58
 
! Отговори
Не го пускайте преди 5 години
Да лежи доживот този убиец. Не го пускайте може да убие отново. Трябва за убийство на домашни любимци затвор.