Откриха телата на още двама летци от разбилите се Су-34

Два руски изтребителя се сблъскаха над Японско море
19 яну 2019 11:14,
108
Откриха телата на още двама летци от разбилите се Су-34
Снимка: Архив, Reuters

Открити са телата на още двама летци от екипажите на сблъскалите се над Японско море два руски изтребителя Су-34, а един остава в неизвестност, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Още по темата


По-рано бе съобщено, че един от пилотите е бил спасен.

Силният вятър със скорост до 65 км/час затруднява издирвателно-спасителните операции в района.

Вчера два многоцелеви изтребителя бомбардировача "Су-34" при изпълнение на учебно-тренировъчни полети се сблъскаха във въздуха над Японско море на 35 км от брега. В издирвателно-спасителната операция при тежки метеорологични условия участват бойни кораби и авиация, както и граждански плавателни съдове.

Следственият комитет на Русия е определил причината за катастрофата като "нарушение на правилата за полети и подготовката за тях".

Източник от министерството на отбраната каза, че се разглежда версията за пилотска грешка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боряшник и самолет са много лоша комбинация. Пак добре, че потомците на Великата Орда са се забавлявали над океана а не върху някой град.
72
12
 
19
 
! Отговори
Сикорски преди 5 години
Русия ограбва и е ограбвала България и е враг толков ли сте *** та данеразберете ,Украйнците са по народ от нас и ще бъдат докато между нас има толкова обременен народ , радва му само това че будните стават все повече и повече. Само да вметна че имам 7г служба в БНА ,5 от които военна академия така че много добре знам какви *** са .За щастие не живея в България от 22г . искам да се върна ,но как при толкова заблудени хора какво да правя там.
71
2
 
15
 
! Отговори
Горките момчета! преди 5 години
Да почиват в мир и светлина+
70
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имат проблеми с Американците ами да се оправят с тях Що водят война срещу нас дето нищо несме им направили .Гледа пуснали сме там ру *** някакви Алфи Бети с 20 наркомана да плюят цял ден . Или оделяме 20 милиона на година за *** Хванали сме някаква човешка *** като Волен да им лае из сумата.Или имаме резентура в беларус Да им обесбява че в питер са татари Щото русия има такава в Македония Ай сиктир с руските бо,,клуци колкото повече пукнат толкова по добре
69
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги е приятно като вража държава губи хора и техника .Не ние в Бг започнахме хибридна война не висим цял ден в русия да им пюем *** и Утека а московските бля,дове
68
13
 
6
 
! Отговори
ГЛУПАКО ! преди 5 години
До До Сикорски"А ти, ***, на когото турският народ е братски"знаеш ли че и Турците и ние имамем общ бог - Тангра, турците го наричат Тангри !!!Преди 1000 години Турците и ние сме били един народ ! След това нас ни покръстват ан Турците ги помохамеданчват.За великата империя Тартатия чувал ли си !?ЕВРЕИТЕ ВИ ЛЪЖАТ КАТО МАЛКИ ДЕЦА !
67
12
 
14
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 5 години
Това може да се случи само във Русия. Катастрофа между 3 самолета едновременно - два отиват на дъното а третия изписан за части. Да не са тренирали някоя дивотия за парада на 9 Май?
66
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То си личи че си дърт партиен агитатор като незнаеш че ф 104 е експортната версия на ф 111
65
8
 
12
 
! Отговори
До Сикорски преди 5 години
Този Сикорски не беше ли руски авиоконструктор, който не беше съгласен с болшевизма и замина за САЩ? И там създаде първия въртолет? А сега има фирма, която носи неговото име и прави най-успешните щатски хеликоптери.А ти, ***, на когото турският народ е братски, знай, че Су-34 е великолепен самолет, показа го в Сирия. Подозирам, че инцидентът е станал заради типично руското "лихачество", защото са луди глави и се перчат кой е по-смел! Или както казват янките: "Oh, these crazy russians!".
64
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 68"Трудно може да се измисли нещо по-гнъсно от това да се радваш на смъртта на някого."Русия води гадна хибридна война срещу България, тя в момента ни е най-големият враг. Всеки се радва когато врагът му губи.
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес и някакво хеликоптерче разбили уж без жертви ама кой ли им вярва на МОРФ
62
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То добре че някаква рибарска гемия извадила единия че ако чакаха аварино спасителите на космонавтите щяха да са четири чувала груз 200 сега само 3
61
4
 
10
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 5 години
Само да не катастрофират във някой Посейдон Р-8 над Черно море тези некадърници и да предизвикат 3-та Световна война.
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То цирка МОРФ ръсеше глупостите ... По едно време ни оверяваха че единия сам кацнал въпреки че пилолота и огняря скочили
59
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тренирали са таран и тренировката е била успешна на 100%.
58
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нищо. Руские бабы ще народят още пилоти, а манифактурата на Сухой ще направи още няколко Сушки.
57
0
 
5
 
! Отговори
До61 преди 5 години
Ей на този език не му намери място....
56
8
 
6
 
! Отговори
Един преди 5 години
Тренирали са колко близо могат да облитат краварски кораби и самолети.....
55
1
 
5
 
! Отговори
Сикорски преди 5 години
До Тотален. Значи бил е f104g ne f104 различно оборудване са имали главен фактор е бил лошата подготовка на пилотите и различните климатични условия между Германия и Аризона където са се обучавали пилотите за 300 дни обучение не имало нито една катастрофа щом отиват в Германия се почват веднага. Иначе съм съгласен самолета не е добар ама това е самолет непосредствено след Ww2 1956г мисля е първият полет.
54
1
 
13
 
! Отговори
Руска работа преди 5 години
Вчера излезнаха всякакви новини по повод на катастрафата. Първо пилотите били катапултирали и спасени. Второ единият самолет кацнал сам на летището с леки повреди. А каква се оказа тя?!? Няма оцелели пилоти, няма и оцелели самолети.