Click To Pray – Католическата църква и папата в твоя джоб?!

Ватикана пуска мобилно приложение за религиозната общност
21 яну 2019 20:35,
8
Click To Pray – Католическата църква и папата в твоя джоб?!
Снимка: Vatican Media

Ватикана - само на клик разстояние от теб! Католиците в цял свят вече ще могат да се помолят заедно с папата с помощта на мобилните си устройства.

Редица сектори се стараят все повече да интегрират новите технологии. Това вече е факт в системите на здравеопазването, в училищата на редица държави, а сега е време и за религията.

Католическата църква се опитва да достигне до по-младите чрез мобилно приложение. "Click To Pray" е възможност за всеки да се помоли, а платформата беше представена напълно официално лично от папа Франциск след Богородичната молитва вчера, съобщават от сайта на Ватикана.

Официалният сайт на мобилното приложение е на шест езика и вече включва и личния профил на папата, където ще бъдат поместени неговите молитвени намерения за Църквата.

Приложението на католическата общност ще има три опции - моли се с папата, моли се всеки ден и моли се с общността, където потребителите ще могат да обменят молитви.

Идеята е главата на католическата църква да мотивира все повече хора от общността да с молят с него, а каква по-удобна платформа от технологичната? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хей! То има по добрио,а *** няма да им правя реклама. Там си избираш религията, деноминацията, това, за което се миолиш и различни молитви с шанс за успех, според статистиката :) Яко, а?
6
3
 
0
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Този "папа" не е никакъв папа. Дори и католически поп не е, защото никога не е имало церемония по ръкиполагането му! Назначен е от елита на НСР, за да доубие и доунищожи католицизма и християнството като цяло! Целокупния Бългрски народ трябва да се надигне и не допусне този сатанист да идва в България, както се кани, по Гергьовден! Вън, изчадие на Луцифер!
5
1
 
2
 
! Отговори
Католическата Църква преди 5 години
пусна разпродажба на легенчета за миене на "бежански" крака - всеки верен католик да си купи по едно по примера на папата ви ..... скоро и вазелин ще ви трябва май
4
0
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Аз съм Православен и нямам нищо общо с папата!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бенедикт XVI добре постъпи че ги остави тези ***.
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората не трябва да узнават, че църквите се събарят и се строят много джамии в Еврохомосексуалната джамахирия, молете се по телефона.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко е че още има милиони заблудени хора по света които вярват на ватиканските рептилии.