Бургазлия с белезници – oтдал помещение за бардак

Мъжът е осъждан за разпространение на порнографски материали
22 яну 2019 20:58, Анисия Иванова
7
Бургазлия с белезници – oтдал помещение за бардак
Архив: Булфото

СДВР задържа 56-годишен бургазлия, предоставял помещения за платени сексуални услуги в София.

Мъжът е криминално проявен и осъждан, а задържането му е станало на 18 януари.

Установено е, че той системно предоставял помещение в центъра на града с видео зали и индивидуални сепарета за платени сексуални услуги, съобщиха от МВР.

До споменатите помещения се минавало през търговски обект, обособен като секс шоп. В процеса на разследването е установено, че задържаният преди няколко години е осъждан за разпространение на порнографски материали.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура, 56-годишният е привлечен като обвиняем. Наложена му е постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се легализират про.ститу.тки.те:-Нямат право да са на улицата и да чакат за клиенти.-Нямат право да дават пари на сводници.-Имат право да пускат обяви и да си наемат апартамент или ако имат техен.Труженичките винаги могат да платят на тяхните бивши сводници за да им намерят клиенти,ще им бъдат нещо като агенти. В Англия има агенции за компаньонки и всичко си е напълно законно.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с това държавно лицемерие! Легализирайте проституцията! Освободете труженичките от сводниците и им позволете да си плащат данъците! Нека има пари за пенсии и здравната система!
1
2
 
15
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Е, за нарколаборатория ли да отдаде помещението?