Арестуваха бившия шотландски премиер Алекс Салмънд

Повдигнати са му обвинения за сексуален тормоз
24 яну 2019 15:25, Елка Василева
6
Арестуваха бившия шотландски премиер Алекс Салмънд
Алекс Салмънд. Снимка: архив, Reuters

Бившият първи министър на Шотландия Алекс Салмънд е арестуван и са му повдигнати обвинения, чието естество не се съобщава, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, позовавайки се на шотландската полиция.

"Потвърждаваме, че 64-годишен мъж е арестуван и са му повдигнати обвинения", съобщи полицията, без да разкрие името на задържания или други подробности преди явяването му пред съда, което се очаква по-късно днес.

Според Франс прес, която също се позовава на шотландската полиция, Салмънд е арестуван и подведен под отговорност за сексуален тормоз.

Алекс Салмънд беше първи министър от 2007 до 2014 г., припомня БТА. През август миналата година той се оттегли от лидерския пост на управляващата Шотландската национална партия (ШНП) заради разследване по обвинения в сексуален тормоз, които той категорично отрича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
до 2-ри преди 5 години
Жените станаха много по-прагматични: не се интересуват дали е пичага, а дали разполага със средства да им плати при съдебно производство. За мен, като жена, е неразбираемо как една... може да се отърква в някой мъж, да му мята сластни погледи, да се качи с него в хотелската стая и после следва... вой, че е изнасилена - слабоумие. Някои жени намериха лесен начин да заработват, а определени среди да компрометират неудобните!
4
1
 
7
 
! Отговори
кучето е другаде преди 5 години
Според други медии иде реч за отстояване на собствена позиция пред либералите нешотландци, а изнасилванията са скроена шапка.
3
3
 
3
 
! Отговори
марко преди 5 години
Нашшят шотландец от Банкя , кога !?!?
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега започнаха жените да повдигат обвинения в сексуален тормоз на всеки, който ги покани на кафе, а те не го харесват. Ако е пичага - супер, ако е т.п - сексуален тормоз - това са новите стратегии на феминизацията - да скопи мъжете психологически.
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига глупости ! Евро-атлантическите ценности не позволяват такива неща! Все едно да напишете колко мъжествен е бил Роската - звучи , като слаб виц !