Любо Пенев с мерак, иска Спас Делев на "Армията"

Договорът на нападателя с Погон изтича през лятото
11 фев 2019 09:25, Красимир Ангелов
9
Любо Пенев с мерак, иска Спас Делев на "Армията"
Снимка: Булфото

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев проявява интерес към привличането на Спас Делев от полския Погон (Шчечин), съобщава "Тема Спорт". Крилото вече е играл под ръководството на Ел Голеадор на "Армията" и в националния отбор.

Договорът му с Погон изтича през лятото. В контракта на Делев обаче е заложена освобождаваща клауза в размер на 200 000 евро.

29-годишният бързак от село Ключ би могъл да влезе в ролята на заместник на продадения в Каляри Кирил Десподов. На този етап "червените" не са изпратили конкретно предложение за него, а и не е ясно какво ще е желанието на футболиста. Делев вероятно ще предпочете да изчака до лятото и да опита да намери изгодно продължение на кариерата си в друг чуждестранен клуб.

Въпреки че договорът му изтича в края на сезона, Спас продължава да фигурира в плановете на Погон. В събота той беше титуляр при загубата с 1:2 от лидера в първенството Лехия (Гданск). Делев игра 74 минути по десния фланг на атаката.

Той е в Погон вече трети сезон. За този период има 68 мача, 11 гола и 13 асистенции в Екстракласата. През настоящия шампионат е с 10 участия, 2 гола и 2 асистенции.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 5 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
5
3
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
За ЦСКА! Как за кой за лефски ли?
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ни интересува какво става с Чавдар от Етрополе, станал после Литекс от Ловеч и което сега е закупило правата над емблемата на бившият ЦСКА?!
3
4
 
5
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Ако се върне на Армията демек за кой отбор ще играе ?
2
7
 
9
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Чичовото е затънал в дългове и от години не може да стабилизира личните си финанси. Не е сигурно, че ще изкара до края на договора а и се съмнявам да успее да намали сериозно задълженията си.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любо Пенев е толкова способен ,че го изгониха от националния отбор ,а сега се опитва да компенсира спадналото си реноме,его и материално положение ...но изходът е неясен...