Студът не плаши Кобрата - легна гол в снега

Българската боксова звезда публикува интересна снимка
Обновена: 19 фев 2019 09:00 | 18 фев 2019 21:40, Красимир Ангелов
65
Студът не плаши Кобрата - легна гол в снега
Снимка: Facebook

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев избухна в социалните мрежи с последната снимка, която качи във Facebook.

На нея Кобрата се излежава гол до кръста в сняг. Към кадрите родният боец написа следното: "Най-добрите тренировъчни лагери са зимните, в планините на 2 хиляди метра над морското равнище".

Част от феновете на Кобрата приеха добре снимката, а някои от тях не пропуснаха да го разкритикуват, че по този начин той ще настине.

На този етап все още няма яснота кой ще бъде следващият съперник на Кобрата.

Още новини от родния спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Ахмет. Али преди 5 години
Че то и азз го мога. Че кой не може да легне гол на снега. Стига с тези глупости направи нещо по истинско....
52
0
 
5
 
! Отговори
........... преди 5 години
До ГробокопачЧовека ккаво е виновен. Направил си е снимка и някой "журналист" решил да напише изсмукана от пръстите статия......
51
0
 
7
 
! Отговори
Божинката съм преди 5 години
Еваларка баце, гоуем си! То и аз се бех снимАл така гол, помниш ли?
50
3
 
11
 
! Отговори
Ще е още преди 5 години
по-интересно,ако до него беше легнала гола и Андреа?!?
49
0
 
0
 
! Отговори
до 53 преди 5 години
мир..чао и дет викат --нека по добрия победи !
48
1
 
1
 
! Отговори
до 49 преди 5 години
По принцип ударите в бокса са прав ,ъперкът ,кроше и крос--като повърхността с която се удря са предните две коалчета на юмрукка--балтиите са разни средни удари нанесени с полузавъртян юмрук където се удря с повърхност / както дойде / с отворена ръкавица , полуотворена има и мръсни ударчета с лакът--по принцип чистите удари са по силни ипо рационални с максимална защитеност на удрящия , НО балтиите също може да са силни и изненадват защото все пак има значение на какво си учен..
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 51 Мир, човече! Приятно ми беше да си полафим. Лек ден!
46
0
 
0
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
За това си прав..
45
0
 
0
 
! Отговори
46 преди 5 години
Аз не казвам че Уайлдър е някакво мекотело което не издържа и не удря здраво .... той може да събере и всички пояси. Но ти казвам ,че срещу неговата игра има също успешна тактика която обаче трябва да си ПОДГОТВЕН да я направиш и има едно нещо ,че всеки тежък удар в противника сваля процент от физиката му така ,че неможеш да чакаш само той да те маа с тези балтии и да се измори --трябва да го удряш и то с доста злоба... все пак Кобрата е отишъл да се бие с най-добрите в този момент...
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 48 от 49 А като ми говориш на него мач и за нечисти удари я преброй ако можеш до толкова да броиш, колко пъти Пулев удари Кличко зад главата при клинчовете.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 48 Нокаута ли не беше чист удар, тоест последното ляво кроше на Кличко или?
42
0
 
0
 
! Отговори
до 44 преди 5 години
Кличко също удари Кобрата с нечист удар--но за професионалистите се отделят много пари трябвало спаринг партньорите ти да са лика прилика на този с който ще играеш или да са боксьори с опит срещу опонента ти..За това в Щатите ще светнат Кобрата малко-- щото има нужда --там са удрячите няма чисто мръсно искат но каути и кръв--няма бокса е игра..
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
накрая на мача*
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 45 Е ако не си гледал мача Уайлдър- Ортиз го гледай и пак ела и ми кажи, че Уайдър се изморява накара на мача. Даже в 7- я рунд мисля Ортиз са малко да не го прати в нокдаун, но Уайлдър оцеля с удрянето на гонга. Такова млатене нямаше...по-голямо от това на Джошуа с Кличко. И накрая Уайлдър в 10-я рунд включи на резервна и го умъртви.
39
1
 
0
 
! Отговори
до 40 преди 5 години
Не знам дали така трябва да се изпълнява кроше и дали е позволено ,но определено съдиите си затварят очите по принцип толкова широк удар е много силен изморява удрящия траекторията е голяма --видим е и може да бъде избегнат НО е много силен---ако срещу Уаилдър има трениран в издръжливост боксьор с добри прави удари и добра лява ръка ще го смачка тактически и в края на мача ще е в много по добра кондиция --на времето Клей е бил много удрячи--въпроса е Кобрата какво ще покаже...
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 43Ахааа...а гледал ли си Виталий Кличко? И той ли нямаше гард- понеже ръцете му винаги бяха долу отпуснати? Не, това му е стила и като тръгне да атакува набира скорост ръката му още отдолу от кръста за да завърши в главата на отсрещния.
37
0
 
1
 
! Отговори
до 34 преди 5 години
Тайсън фюри на ринга е чалъмджия малко в повече му са маймунджулъците но е много висок и със съвсем лек отклон или елементарно дръпване на главата успява да отбегне селските балтии НО както виждате от тлъстинките който само пречат от 6-7мия рунд се умори и можеше да отнесе някой много тежък нокаут--тази открита игра иска свръх бэрзйна която тои има-- но до средата на мача. Стила му на свален гард и криене на главата с рамо и отмествания и удари със свалената не е най-доброто-гарда е много важен
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 39 И Уайлдър когато нокаутирва, не нокаутирва с тия "шамари", а с тежки крошета и ъперкътове..както го направи срещу поляка Шпилка- удари му едно дясно кроше в брадата оня падна и не мръдна. Жена му до ринга се разрева- помисли си че е умрял.Или Ъперкъта който лепна на Ортиз и оня клекна за постоянно.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си докара шипове този....после пак ще го питаме как е на снега
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 39 Ми не играе в аматьорския Уайлдър, нали се сещаш? Тези удари неговите дето приличат на шамари са позволени в профи бокса. Така че за к'во ми говориш?